Zero Tolerance nazis ZT 0308
Zero Tolerance nazis ZT 0308
Zero Tolerance nazis ZT 0308
Zero Tolerance nazis ZT 0308
Zero Tolerance nazis ZT 0308
Zero Tolerance nazis ZT 0308

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Brown
Svars
196 g
Paredzētais lietojums
EDC, tactical
Saliekams
Yes
Roktura garums
146 mm
Ražotājs
Zero Tolerance, USA
Lieta
No
Rokturis materiāls
G10
Titanium
Kopējais garums
241 mm
Asmens garums
95 mm
Asmens biezums
4 mm
Steel hardness
59 - 61 HRC
Asmens materiāls
CPM-20CV steel
Corrosion resistance
high
Blunt resistance
very high
Clip for carrying
Yes
Cut type
Flat
Blade shape
Drop Point
Asmens fiksatora tips
Frame lock
Opening type
pinball machine
Length after folding [mm]
132
Assisting opening
is / bearing

Peilis Zero Tolerance ZT 0308

426765
432.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 14.48€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 4-8 d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

Zero Tolerance ZT 0308 ir liels EDC nazis, kas aprīkots ar lodīšu tipa CPM-20CV tērauda asmeni, pārbaudītu rāmja bloķēšanas bloķētāju un ērtu atlocīšanas sistēmu ar flipperu.

Ja meklējat stabilu saliekamo nazi, kas nebaidās no smaga darba, - ZT 0308 trāpīs pa īstam.

Prēmijas tērauds

95 mm garais asmens ir izgatavots no CPM-S20V pulvera tērauda, kas rūdīts līdz 59-61 HRC cietībai. CPM-S20V ir "supertērauds", kura parametri atbilst Bohler M390 nerūsējošajam tēraudam.

Dēļ augstā hroma satura un lielā vanādija karbīdu daudzuma tam ir raksturīga ārkārtīgi laba izturība pret koroziju un nodilumu, kā arī ļoti ilga asuma saglabāšana.

Izvēloties no šāda tērauda izgatavotu nazi, ir vērts iegādāties dimanta asinātāju, jo asināšana ar standarta keramikas asināmo akmeni var būt ļoti darbietilpīga un neefektīva

.

Plašajam asmenim ar lietojamu drop-point profilu ir matēta akmensmazgāta apdare, kas efektīvi maskē asmeņa skrāpējumus un nobrāzumus darba laikā. Pateicoties spēcīgam uzgalim un līdzenam griezumam, asmens lieliski iespiežas un nodrošina ļoti labas griešanas īpašības

.

Ameņa biezums tā platākajā vietā ir pat 4 mm, kas garantē ļoti augstu asmeņa izturību un ļauj to izmantot sarežģītiem darbiem.

Omloka aizmugurē ir šķērsgriezumi, kas veido ļoti stabilu atbalstu īkšķim vai rādītājpirkstam.

Patīkama izvēršana

Ozis izvēršams ar vienu roku, izmantojot frēzētu flipperi, kas ir ērts risinājums gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem.

KVT lodīšu gultņi ir uzstādīti uz asmens ass, pateicoties kuriem asmens darbojas ļoti vienmērīgi un dinamiski, ko ikdienas lietošanā novērtēs ikviens lietotājs.

Pavērs skrūve ar pielāgotu uzgriezni ļauj regulēt spiedienu ar puscollas uzgriežņu atslēgu. Pret nejaušu asmeņa salocīšanu to efektīvi aizsargā monolīta rāmja fiksators, kas aprīkots ar rūdīta tērauda ieliktni, kas novērš titāna nobrāzumu.

Rāmveida slēdzene ir masīva slēdzene, kas tiek uzskatīta par vienu no izturīgākajiem bloķēšanas mehānismiem, kam raksturīga izturība pret netīrumiem un ļoti ērta darbība.

Drošs rokturis

Nāžs ir apšūts ar titāna un G-10 laminātu, ar ļoti agresīvu teksturējumu, kas izgatavots precīzā 3D tehnoloģijā. Ergonomiski profilētais rokturis lieliski pieguļ rokai, nodrošinot augstu lietošanas komfortu un īpaši drošu satvērienu, kas ir īpaši svarīgi, strādājot smagāk.

Ir arī klipsis, ko var pieskrūvēt labajam vai kreisajam apšuvumam. Skava ir saderīga ar citu ražotāju skavām, tāpēc lietotājs var pielāgot šo elementu atbilstoši savām vēlmēm.

Roktura aizmugurējā daļā ir caurums paracord pinuma piestiprināšanai.

Salokāms klips

Neraugoties uz tā ievērojamo izmēru, nazis var pavadīt mūsu ikdienas aktivitātes. To atvieglo augsti novietotais klips (ko var pārvietot uz abām pusēm), kas ļauj neuzkrītoši nēsāt nazi kabatā.

Par Zero Tolerance

zero-tolerance-knives.jpg

 

Zero Tolerance ir Kai USA Ltd. zīmols. ZT zīmols pirmo reizi parādījās 2006. gadā, kad mēs ieraudzījām, ka tirgū ir vieta ASV ražotai smagas lietošanas nažu līnijai, kas atbilstu militāro un tiesībaizsardzības iestāžu profesionāļu, kā arī citu pirmās palīdzības sniedzēju, piemēram, ugunsdzēsēju un neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieku, vajadzībām.

Zīmols ātri izveidoja nelielu, bet uzticīgu fanu bāzi, tostarp arī tādu, kas nebija pirmās palīdzības sniedzēji vai militārpersonas. Neatkarīgi no tā, no kuras dzīves jomas viņi nāca, ZT īpašnieki iemīlēja grūti lietojamo dizainu un augstākās kvalitātes materiālus. Viņi nažus dēvēja par "īstiem zvēriem" un "lepni pārbūvētiem"

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.