Nazis Elite Force EF 165, brūns
Nazis Elite Force EF 165, brūns
Nazis Elite Force EF 165, brūns
Nazis Elite Force EF 165, brūns

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces

Tips
Knife
Krāsa
Brown
Svars
85 g
Paredzētais lietojums
EDC
Saliekams
Yes
Roktura garums
115 mm
Ražotājs
Umarex, Germany
Lieta
No
Rokturis materiāls
G10
Kopējais garums
200 mm
Asmens garums
85 mm
Asmens biezums
2.8 mm
Asmens materiāls
Stainless steel 440
Corrosion resistance
Highly resistant
Blunt resistance
Short
Clip for carrying
Yes
Cut type
Concave
Blade shape
Drop Point
Asmens fiksatora tips
Back Lock
Opening type
Cut out for a nail

Peilis Elite Force EF 165, rudas

477405
20.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 3.57€
Veiciet pasūtījumu 04h 49m 53s laikā, nosūtīsim jau ŠODIEN!

Krājumu daudzums:
Ir uz vietas, noliktava (1 )
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 1-2 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

The Elite Force EF165  ir taktiska stila saliekams nazis ar 440A bloķēšanas asmeni un profilētu G10 lamināta apšuvumu . Edc nazis ar ļoti labu cenas un kvalitātes attiecību!
 
Kaltais nerūsējošais tērauds
Pilna izmēra 85 mm asmens ir izgatavots no cieta 440A nerūsējošā tērauda , kas ir ļoti izturīgs pret bojājumiem un koroziju. Izmantotajam tēraudam ir mazāka aizture (spēja saglabāt asumu), kas lieliski kompensē asināšanas vieglumu un ātrumu. Asmenim ir matēti melna apdare, kas norāda uz taktisko nažu stilu. Nažam ir drop-point asmens ar ieliektu griezumu un maigu izliekumu. Pateicoties šai struktūrai, nazis viegli iekļūst un nodrošina labus griešanas parametrus.
 
Spēcīgs fiksators
Izvēršot asmeni, tas tiek bloķēts ar pakaļdurvju slēdzeni mehānismu   Izvēršot asmeni, slēdzene, kas atrodas uz naža kronšteina, sablīvējas izgriezumā naža aizmugures daļā. Bloķēšanas mehānisma atbrīvošanai nepieciešams nospiest roktura izgriezumā redzamo sloksni. Asmens izvēršana notiek ar abām rokām, izmantojot paplašināto naga izgriezumu. Šis klasiskais risinājums jau vairākus gadu desmitus tiek izmantots, cita starpā kabatas nažos, un to var legāli nēsāt vairumā ES valstu.
 
Darba komforts
Light apšuvums no G10 materiāla ir elements, kas nodrošina naža lietošanas komfortu Tas ir stikla epoksīda lamināts, kam raksturīgs neliels svars, augsta mehāniskā izturība, izturība pret ūdeni, temperatūras izmaiņām un daudzu skābju un šķīdinātāju iedarbību.

Profilētā uzliku forma un smalkas rievotas maliņas padara  nazi stingri un ērti lietojamu rokā . Rokturim ir caurums dekoratīva parakordas pinuma piestiprināšanai, kas ir ļoti iecienīts lielākās daļas nažu īpašnieku vidū.
Pateicoties augsti uzstādītajam klipam, nazi var diskrēti nēsāt bikšu kabatā (galu uz leju), pie jostas vai ekipējuma.
.

Par Elite Force

339795_427428040655314_471877592_o_2.jpg

Elite Force ir Umarex zīmols, un kopš 1972. gada Umarex ir radījis piedzīvojumu pasauli sporta šāvējiem, atpūtas šāvējiem un medniekiem. Tās augstas veiktspējas, augstas kvalitātes pneimatiskie modeļi ļauj trenēties ļoti reālistiskos apstākļos un sacensties ekstrēmi reālistiskās rekonstrukcijās un sadursmēs, kas uzskaitītas AirsoftC3. 

Vair daudzi saka, ka esat izvēlējies pareizi, ja nākamajā airsoft turnīrā piedalīsieties ar Umarex Elite Force airsoft pistoli. To oficiāli licencētajiem šaujamieroču zīmola pistolēm, piemēram, GLOCK airsoft pistolēm, ir tādi paši ražotāja marķējumi un preču zīmes kā jūsu iecienītākajiem īstajiem tērauda šaujamieročiem ar svina patronām.

Elite Force ir viens no nedaudzajiem uzņēmumiem, kura mātesuzņēmums (Umarex) ir ieguvis tiesības un atļauju no īstiem šaujamieroču ražotājiem reproducēt to pistoles un šautenes airsoft formā. Elite Force airsoft ieroču klāstā ir plašs pistolešu klāsts, kā arī sporta un spēļu airsoft šautenes, kas darbojas ar dažādiem enerģijas avotiem, tostarp AEG, CO2 un zaļo gāzi.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.