Saliekamais nazis Zero Tolerance ZT Sinkevich
Saliekamais nazis Zero Tolerance ZT Sinkevich
Saliekamais nazis Zero Tolerance ZT Sinkevich
Saliekamais nazis Zero Tolerance ZT Sinkevich
Saliekamais nazis Zero Tolerance ZT Sinkevich
Saliekamais nazis Zero Tolerance ZT Sinkevich
Saliekamais nazis Zero Tolerance ZT Sinkevich
Saliekamais nazis Zero Tolerance ZT Sinkevich

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Black
Paredzētais lietojums
EDC
Saliekams
Yes
Svars [g]
68
Roktura garums
106 mm
Ražotājs
Zero Tolerance, USA
Lieta
No
Rokturis materiāls
Carbon fiber
Titanium
Asmens garums
82 mm
Steel hardness
58-60
Asmens materiāls
Stainless steel CPM-S35VN
Corrosion resistance
high
Blunt resistance
very high
Kopējais garums [mm]
188
Clip for carrying
Yes
Blade shape
Drop Point
Asmens fiksatora tips
Frame lock
Opening type
Flipper
Support of opening
Yes / bearing
Blade thickness [mm]
3
Length after folding [mm]
104

Sulankstomas peilis Zero Tolerance ZT Sinkevich

510864
278.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 10.9€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

 , kas aprīkots ar lodīšu gultni CPM-35VN tērauda asmeni , titāna un oglekļa šķiedras apšuvumiem un ērtu locīšanas sistēmu ar pinball nazi .

Nozols Zero Tolerance ZT 0450 ir viens no veiksmīgākajiem Zero Tolerance sadarbības augļiem ar baltkrievu dizaineru Dmitriju Sinkeviču, kurš laida klajā dizaina, ļoti funkcionālu ikdienas nažu sēriju, kas izgatavoti no augstākās kvalitātes materiāliem.

Amerikas nerūsējošais tērauds

82 mm garais asmens izgatavots no amerikāņu CPM-S35VN pulvertērauda . Šī nerūsējošā tērauda klase ir raksturīga ar augstu izturību (rūdījums 58-60 HRC), nodilumizturību un izturību pret koroziju un īpaši ilgu asuma saglabāšanu .

Atšķirībā no sava priekšgājēja CPM-S30V, CPM-S35VN ir daudz vieglāk uzasināt pateicoties smalkākai tērauda graudainībai un niobija piedevai. Tomēr, ņemot vērā CPM-S35VN tērauda augstās rūdīšanas īpašības un stingrību, asināšanai iesakām izmantot dimanta akmeņus.

Oskurs ir aizsargāts ar melnu DLC  (Diamond Like Carbon) nodilumizturīgu  pārklājumu , kas samazina tērauda nodilumu un novērš koroziju. Pateicoties spēcīgam uzgalim, maigajam malas izliekumam un līdzenajam slīpēšanai, asmens asmens lieliski iespiežas un nodrošina ļoti labas griešanas īpašības .

Ja asmens biezums tā platākajā vietā ir 3 mm, kas ir kompromiss starp naža izturību un funkcionalitāti ikdienas darbā. Asmeņa aizmugurē ir šķērsgriezumi, kas veido ļoti stabilu atbalstu īkšķim vai rādītājpirkstam.

Šā risinājuma priekšrocības novērtēs ikviens naža lietotājs ēvelēšanas vai precīzas griešanas laikā.

Nepastarpināti izvērš asmeni

Ozis izvēršams ar vienu roku, izmantojot frēzētu flipperi , kas ir ērts risinājums gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem. Uz naža ass ir uzstādīti KVT lodīšu gultņi, pateicoties kuriem nazis darbojas ļoti vienmērīgi un dinamiski, padarot ikdienas naža lietošanu par tīru prieku.

Darba drošība

<No nejaušas asmeņa saliekšanas to efektīvi aizsargā monolīta rāmja fiksators aprīkots ar rūdīta tērauda ieliktni, kas novērš titāna nodilšanu. Rāmja fiksators ir izturīgs fiksators, kas tiek uzskatīts par vienu no izturīgākajiem fiksatoriem, kam raksturīga izturība pret netīrumiem un ļoti ērta darbība.

Mūsdienīgi materiāli

Nīžam ir profila apšuvums, kas izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem - titāna un oglekļa šķiedras . Titāns ir viegls, pilnīgi izturīgs pret koroziju, mehāniskiem bojājumiem, nav jutīgs pret augstu temperatūru, skābēm un jūras ūdeni.

Uhlekļa šķiedra ir ārkārtīgi viegls un izturīgs materiāls, kas neapšaubāmi piešķir nažam prestižu izskatu. Naža eleganci pasvītro pulētas starplikas, kas efektīvi anodētas smaragdzaļā krāsā.

Nomaināms klipss

Noža diskrētu nēsāšanu kabatā ļauj uzstādāmā klipsa ar iespēju uzstādīt abās roktura pusēs . Uz roktura bez klipsa ir arī caurums dekoratīva pinuma vai drošības kabeļa piestiprināšanai.

Par Zero Tolerance

zero-tolerance-knives.jpg

 

Zero Tolerance ir Kai USA Ltd. zīmols. ZT zīmols pirmo reizi parādījās 2006. gadā, kad mēs ieraudzījām, ka tirgū ir vieta ASV ražotai smagas lietošanas nažu līnijai, kas atbilstu militāro un tiesībaizsardzības iestāžu profesionāļu, kā arī citu pirmās palīdzības sniedzēju, piemēram, ugunsdzēsēju un neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieku, vajadzībām.

Zīmols ātri izveidoja nelielu, bet uzticīgu fanu bāzi, tostarp arī tādu, kas nebija pirmās palīdzības sniedzēji vai militārpersonas. Neatkarīgi no tā, no kuras dzīves jomas viņi nāca, ZT īpašnieki iemīlēja grūti lietojamo dizainu un augstākās kvalitātes materiālus. Viņi nažus dēvēja par "īstiem zvēriem" un "lepni pārbūvētiem"

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.