• Tikai tiešsaistē
Peilis Morakniv Companion HeavyDuty MG C Pinp

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Black
Svars
135 g
Saliekams
No
Roktura garums
120 mm
Lieta
Rokturis materiāls
Rubber
Kopējais garums
224 mm
Asmens garums
104 mm
Asmens biezums
3.2 mm
Asmens materiāls
Carbon steel

Peilis Morakniv Companion HeavyDuty MG C Pinp

729405
18.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 3.23€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 4-8 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Jaudīgs un izturīgs rīks aktīvās atpūtas cienītājiem, medniekiem, makšķerniekiem, kājāmgājējiem un militāristiem. Īpaši lielais rokturis ir piemērots lielām rokām un lietošanai ar cimdiem. Ja nazis ir jāšauj no pakaļgalda vai roktura gala, tā konstrukcija ir ļoti izturīga. Companion Heavy Duty ir pareizā izvēle šādiem lietojumiem. Rokturis tiek ieurbts vārpstā, izmantojot trīsslāņu metodi, un ārkārtīgi biezais asmens tiek uzasināts līdz optimālajam 27° leņķim (ziemeļvalstu asināšana), lai tas maksimāli ilgi saglabātu asumu pat vissmagākās apstrādes apstākļos (parastajiem nažiem asināšanas leņķis parasti ir 23°). Gumijas rokturis ar teksturētu rokturi nodrošina lielisku satvērienu un efektīvāku darbu. Asmens ir izgatavots no tērauda ar augstu oglekļa saturu, tāpēc to ir viegli asināt.

Militāri zaļās krāsas plastmasas apvalkam apakšā ir izplūdes caurums, bet augšpusē - jostas skava, kas ļauj to piestiprināt pie pogas, kā arī pie papildus aprīkojuma Twin Holder, kas ļauj nēsāt divus nažus blakus pie jostas (izstrādājuma Nr. 11796). Makstu var arī piestiprināt tieši pie visu Morakniv Combi makstu sāniem, ļaujot nēsāt divus nažus kopā. Materiālu un ražošanas defektiem ir 10 gadu garantija. Ražots Zviedrijā. Piegādāts mazumtirdzniecības iepakojumā ar smaili.

Par Morakniv

mora_banner_1000x280.jpg

 

Mora jeb Morakniv ir pazīstams āra un medību nažu kā arī instrumentu makšķerniekiem un amatniekiem ražotājs. Mora nažus raksturo minimālistiska, izturīga konstrukcija, kuras pamatā ir zviedru nerūsējošais un oglekļa tērauds. Ražotājs ir parūpējies, lai ikviens savā piedāvājumā varētu atrast savām vajadzībām pielāgotu nazi, tāpēc plašajā produktu klāstā ir dažādu izmēru, pielietojuma un krāsu naži. Populārākie šī zīmola naži ir Morakniv Companion, Morakniv Bushcraft, Morakniv Craftline un Morakniv Eldris.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.