Saliekamais nazis Zero Tolerance ZT 0462
Saliekamais nazis Zero Tolerance ZT 0462
Saliekamais nazis Zero Tolerance ZT 0462
Saliekamais nazis Zero Tolerance ZT 0462
Saliekamais nazis Zero Tolerance ZT 0462
Saliekamais nazis Zero Tolerance ZT 0462

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Multicolor
Paredzētais lietojums
EDC
Saliekams
Yes
Roktura garums
108 mm
Ražotājs
Zero Tolerance, USA
Lieta
No
Rokturis materiāls
Carbon fiber
Titanium
Asmens garums
83 mm
Steel hardness
60-62
Asmens materiāls
CPM-20CV steel
Corrosion resistance
Highly resistant
Blunt resistance
very high
Clip for carrying
Yes
Blade shape
Trialing Point
Asmens fiksatora tips
Frame lock
Opening type
Flipper
Support of opening
Yes / bearing

Sulankstomas peilis Zero Tolerance ZT 0462

417646
375.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 14.49€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 4-8 d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

Zero Tolerance ZT 0462 ir dizaina nazis ikdienas lietošanai, kas aprīkots ar CPM-20CV tērauda asmeni, titāna un oglekļa šķiedras apšuvumu un lodīšu gultņu KVT stūres mehānismu.

Noža ZT 0462 dizains ir iedvesmojies no Dmitrija Sinkeviča - Poļihotkija juniora pasūtījuma naža, kas piesaistīja uzmanību ar slaidu, izliektu asmeni un ergonomisku rokturi ar izliektu profilu

.

Prēmijas klases tērauds

83 mm garā galviņa ir izgatavota no CPM-S20V pulvera tērauda, kas rūdīts līdz 59-61 HRC cietībai. CPM-S20V ir amerikāņu "supertērauds", kura parametri atbilst ekskluzīvajam Bohler M390 nerūsējošajam tēraudam.

Dēļ augstā hroma satura un lielā vanādija karbīdu daudzuma tēraudam ir raksturīga ārkārtīgi laba izturība pret koroziju un nodilumu, kā arī ļoti ilga asuma izturība.

Izvēloties no šāda tērauda izgatavotu nazi, ir vērts iegādāties dimanta asinātāju, jo asināšana ar standarta keramikas asināmo akmeni var būt ļoti darbietilpīga un neefektīva.

Oriģinālais nazis

Slendajam asmeņam ar trailing point asmeni ir eleganta satīna apdare. Pateicoties asajam asmeņa izliekumam un plakanajam griezumam, nažam ir izcilas griešanas īpašības.

Noži, neskatoties uz to, ka tie atrodas virs muguras līnijas, nodrošina izcilu iespiešanos. Asmeņa biezums tā platākajā vietā ir 3 mm, kas ir kompromiss starp naža izturību un funkcionalitāti ikdienas darbā.

Uzmantojuma ērtums

Ozis ir atlokāms ar vienu roku, izmantojot frēzētu flipperi, kas ir ērts risinājums gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem. Uz asmens ass ir uzstādīti KVT lodīšu gultņi, pateicoties kuriem asmens izvēršanas laikā pārvietojas vienmērīgi un viegli.

.

Darba drošība

No nejaušas asmeņa salocīšanas to efektīvi aizsargā titāna rāmja fiksators, kas aprīkots ar rūdīta tērauda ieliktni, kas novērš titāna nobrāzumu.

Rāmveida slēdzene ir cieta slēdzene, kas tiek uzskatīta par vienu no izturīgākajiem bloķēšanas mehānismiem, kam raksturīga izturība pret netīrumiem un ļoti ērta darbība.

Ultralight rokturis

Nīžam ir ergonomiski rokturi, kas izgatavoti no brūnas un melnas oglekļa šķiedras un smilšstrūklas titāna. Šim modelim raksturīgās izliektās profila uzlikas (paceltas uz augšu) savā ziņā ir pretspars asmenim ar izteikti izliektu vēderu.

Titāna apšuvumu malas ir mašīnizfrēzētas, kas uzlabo satvērienu un piešķir elegantu izskatu. Visas malas ir perfekti apstrādātas, uzsverot naža augsto klasi.

Iz izvirzītajam mugurpusei ir šķērsvirziena ribas, kas uzlabo naža satvērienu un satvērienu. Diskrēta naža nēsāšana kabatā ir iespējama, pateicoties augstam klipam (vienpusējam), kas nostiprināts ar teflona pārklājumu.

Par Zero Tolerance

zero-tolerance-knives.jpg

 

Zero Tolerance ir Kai USA Ltd. zīmols. ZT zīmols pirmo reizi parādījās 2006. gadā, kad mēs ieraudzījām, ka tirgū ir vieta ASV ražotai smagas lietošanas nažu līnijai, kas atbilstu militāro un tiesībaizsardzības iestāžu profesionāļu, kā arī citu pirmās palīdzības sniedzēju, piemēram, ugunsdzēsēju un neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieku, vajadzībām.

Zīmols ātri izveidoja nelielu, bet uzticīgu fanu bāzi, tostarp arī tādu, kas nebija pirmās palīdzības sniedzēji vai militārpersonas. Neatkarīgi no tā, no kuras dzīves jomas viņi nāca, ZT īpašnieki iemīlēja grūti lietojamo dizainu un augstākās kvalitātes materiālus. Viņi nažus dēvēja par "īstiem zvēriem" un "lepni pārbūvētiem"

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.