Peilis Joker JKR655
Peilis Joker JKR655
Peilis Joker JKR655
  • Tikai tiešsaistē
Peilis Joker JKR655
Peilis Joker JKR655
Peilis Joker JKR655

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Multicolor
Saliekams
Yes
Roktura garums
107 mm
Ražotājs
Joker
Lieta
No
Rokturis materiāls
Anodized aluminum
Wood
Asmens garums
83 mm
Asmens materiāls
Mova stainless steel

Peilis Joker JKR655

417323
9.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 3.4€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 4-8 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Joker JKR-655 ir medību saliekamais nazis, kurā izmantots Mova nerūsējošā tērauda nazis, pārbaudīts liner-lock un alumīnija apšuvums ar medību grafiku.

Spāņu nerūsējošais tērauds

Nīžam ir 83 mm garš asmens, kas izgatavots no Mova nerūsējošā tērauda, kas rūdīts līdz 57-59 HRC. Spānijas tēraudam ir laba izturība pret koroziju un rūdāmība, kas pielīdzināma AUS6.

Mova tērauda asmens sevi pierādīs ikdienas lietošanā, pateicoties tā izturībai pret koroziju, labam asumam un vieglai asināšanai, kurai pietiek ar standarta asināmo akmeni.

Praktisks asmens

Sliktajam 2,5 mm biezajam asmenim ir noderīgs drop-point, kas padara nazi ideāli piemērotu medījumu izķeršanai un ikdienas darbiem. Pateicoties spēcīgajam smailim, ieliektajam griezumam un skaidri noapaļotajai griezējlīstei, nažam ir labas griešanas īpašības, un tā asināšana ir ļoti vienkārša.

viegli izvēršams

Jaunu var ātri un viegli izlocīt ar vienu roku, izmantojot abpusējo tapu, pateicoties kurai nazis uzreiz ir gatavs darbam. Ērta atrašanās vieta un optimālais tapas izmērs ļauj ērti izvērst asmeni, nēsājot cimdus.

Droša lietošana

Pēc asmeņa izvēršanas tas tiek droši fiksēts ar liner-lock mehānismu. Tērauda bloķēšanas josla nodrošina augstu drošības līmeni, un tās darbība ir ļoti intuitīva un ērta. Droša bloķēšana ir svarīgs elements, kas nosaka saliekamā naža funkcionalitāti un drošību.

Medību roktura stils

Nīžam ir divdaļīgs apšuvums no koka un anodēta aviācijas alumīnija, kas pārklāts ar dekoratīvu medību grafiku ar mežacūku dzimtas motīvu.

Izgriezums rādītājpirksta vietā un roktura plānā kontūra atvieglo naža lietošanu un nodrošina drošu satvērienu. Standarta klips, kas uzstādīts tikai vienā pozīcijā, ļauj nēsāt nazi kabatā katru dienu. Naža aizmugurējā daļā ir caurums virvei vai siksnai.

Par Joker

puukkojokersami(2).jpg

 

Joker nažu zīmols ir pasaulē pazīstams Spānijas uzņēmums no Albacetes pilsētas. Joker nāk no apgabala, kas ir labi pazīstams ar labiem amatniekiem un meistarīgiem griezējiem, un katru nazi rūpīgi izgatavo ar rokām.

No dibināšanas 1987. gadā Joker Knives vienmēr ir centies katrā savā izstrādājumā apvienot tradicionālo roku darbu un modernākās tehnoloģijas. Joker naži ir rūdīti līdz tādai pakāpei, kas ir viegli asināma, bet saglabā labu asumu arī pēc ilgstošas lietošanas.

Joker turpina lepnās Spānijas galda piederumu ražotāju tradīcijas, piedāvājot vienus no labākajiem pieejamajiem griezējinstrumentiem, kā arī vienu no plašākajiem griezējinstrumentu klāstiem pasaulē

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.