Saliekamais nazis Kershaw Oso 1830
Saliekamais nazis Kershaw Oso 1830
Saliekamais nazis Kershaw Oso 1830
Saliekamais nazis Kershaw Oso 1830
Saliekamais nazis Kershaw Oso 1830
Saliekamais nazis Kershaw Oso 1830

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Grey-Black
Paredzētais lietojums
EDC
Saliekams
Yes
Roktura garums
104 mm
Ražotājs
Kershaw, USA
Lieta
No
Rokturis materiāls
Nylon
Polyamide
Asmens garums
78 mm
Steel hardness
57 - 59 HRC
Asmens materiāls
Chinese 8Cr13MoV stainless steel
Corrosion resistance
Average
Blunt resistance
Average
Cut type
Concave
Blade shape
Drop Point
Asmens fiksatora tips
Liner Lock
Opening type
Flipper
Support of opening
Yes, spring loaded

Sulankstomas peilis Kershaw Oso 1830

417627
41.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 7.14€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Kershaw Oso 1830 ir universāls EdC nazis, kas aprīkots ar 8Cr13MoV nerūsējošā tērauda asistējošo asmeni, fakturētu FRN apšuvumu un pārbaudītu liner-lock.

Kershaw Oso 1830 būs lieliska izvēle cilvēkiem, kuri meklē funkcionālu, ērti nēsājamu un vienlaikus lētu nazi ikdienas darbiem.

Pārbaudīts tērauds

78 mm garais asmens ir izgatavots no populārā 8Cr13MoV tērauda, kas rūdīts līdz 57-59 HRC. Šim ķīniešu tēraudam ir laba izturība pret koroziju un rūdāmība, kas ir salīdzināma ar AUS6.

8Cr13MoV tērauda asmens ir ideāli piemērots ikdienas lietošanai, jo ir izturīgs pret koroziju, labi ass un viegli asināms, kam pietiek ar kabatas asināmo akmeni.

Efektīva griešana

Ozaram ar lietojamu rekurvējošu drop-point profilu ir matēta satīna apdare (pulēšana), kas piešķir tam stilīgu izskatu.

Pateicoties spēcīgam smailei, ieliektam griezumam un nedaudz noapaļotai griezējlīstei, nažam ir labas griešanas īpašības, un tā asināšana nerada problēmas. Asmeņa biezums tā platākajā vietā ir 2,8 mm, kas ir kompromiss starp naža izturību un funkcionalitāti ikdienas darbā.

Uzmantojuma ērtums

Jaunu var ātri un ērti izlocīt ar vienu roku, izmantojot frēzēto flipperi. Darbība notiek ļoti dabiski un viegli, un tas ļauj ērti lietot nazi gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem.
.  

Mehānisms, kas atbalsta asmeņa izvēršanu

Atvēršanas procesu atvieglo SpeedSafe atbalsta mehānisms. Nospiežot pinpaliķa asmeni, atbalsta mehānisms aktivizē iekšējo atsperi, kas dinamiski izvērš asmeni, padarot nazi gatavu lietošanai sekundes daļas laikā.

Kāļa asmens fiksators

Pēc asmeņa izvēršanas tas tiek droši bloķēts ar līnijveida bloķēšanas mehānismu. Tērauda bloķēšanas josla nodrošina augstu drošības līmeni, un tās darbība ir ļoti intuitīva un ērta. Droša bloķēšana ir svarīgs elements, kas nosaka saliekamā naža funkcionalitāti un drošību.

Široks rokturis

Nāžs ir apšūts ar cietu, ar stikla šķiedru pastiprinātu neilonu. Plašais rokturis, dziļa padziļinājuma vieta rādītājpirkstam un raksturīgā zvīņveida tekstūra padara nazi ļoti stingru un drošu rokā.

Par naža stingrību un izturību rūpējas tērauda stiegrojuma ieliktņi, kuriem piestiprināti poliamīda apšuvumi. Diskrēta naža nēsāšana kabatā ir iespējama, pateicoties plašajam klipam ar iespēju to nostiprināt 2 pozīcijās (augšpusē/apakšā)

.

Rāmī ir arī caurums dekoratīva paracord pinuma piestiprināšanai, kas ir ļoti iecienīts vairuma nažu īpašnieku vidū.

Par Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives ir amerikāņu uzņēmums, kas ražo augstas kvalitātes nažus dibināts 1974. gadā Portlendā, Oregonā.

Uzņēmuma vēsture ir nesaraujami saistīta ar KAI Group, jo kopš 1977. gada tas ir tās meitas uzņēmums. Kai USA Ltd. ir trīs produktu līnijas: Kershaw Knives iiekļaujot āra un EDC nažus , Shun Cutlery - ar rokām darināti japāņu virtuves naži un Zero Tolerance - augstākās klases naži uniformētiem dienestiem un prasīgiem klientiem.

Savas pastāvēšanas laikā, Kershaw ir sadarbojies ar vadošajiem pasūtījuma nažu dizaineriem, tostarp nažu "Hall of Fame" radītāju Kenu Onionu, Ernestu Emersonu, Franku Centofante, Riku Hindereru un RJ Martin.

Amerikas zīmola naži ir vairākkārt ieguvuši prestižus nozares apbalvojumus, galvenokārt pateicoties inovatīvam dizainam, funkcionalitātei un augstas kvalitātes materiāliem

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.