Saliekamais nazis Kershaw Comeback 2055
Saliekamais nazis Kershaw Comeback 2055
Saliekamais nazis Kershaw Comeback 2055
Saliekamais nazis Kershaw Comeback 2055
Saliekamais nazis Kershaw Comeback 2055
Saliekamais nazis Kershaw Comeback 2055

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Grey-Black
Paredzētais lietojums
EDC
Saliekams
Yes
Roktura garums
115 mm
Ražotājs
Kershaw, USA
Lieta
No
Rokturis materiāls
Stainless steel
Asmens garums
76 mm
Steel hardness
57 - 59 HRC
Asmens materiāls
Chinese 8Cr13MoV stainless steel
Corrosion resistance
Average
Blunt resistance
Average
Clip for carrying
Yes
Cut type
Flat
Blade shape
Drop Point
Asmens fiksatora tips
Frame lock
Opening type
Flipper
Support of opening
Yes / bearing

Sulankstomas peilis Kershaw Comeback 2055

417560
61.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.27€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Kershaw Comeback 2055 ir efektīvs ikdienas nazis ar lodīšu gultņu asmeni, pārbaudītu 8Cr13MoV tēraudu un izturīgu rāmja fiksatoru.

Pārbaudīts tērauds

Nozis Kershaw Kershaw Comeback 2055 ir radīts ikdienas lietošanai un ērtai nēsāšanai, ko nepārprotami uzsver tā optimālais izmērs, plānais dizains un tipiski funkcionālais stils.

76 mm garais asmens ir izgatavots no populārā 8Cr13MoV tērauda, kas rūdīts līdz 57-59 HRC. Šim ķīniešu tēraudam ir laba izturība pret koroziju un rūdāmība, kas salīdzināma ar AUS6.

8Cr13MoV tērauda asmens ir ideāli piemērots ikdienas lietošanai, jo ir izturīgs pret koroziju, labi ass un viegli asināms, kam pietiek ar kabatas asināmo akmeni.

Funkcionālais asmens

Ostam ar noderīgu drop-point griezējprofilu ir ļoti praktiska apdare, tā dēvētā stonewashed, kas tiek veikta, kad asmens tiek mazgāts grants vai mazos abrazīvos akmentiņos. Iegūtā neregulārā struktūra ļoti labi paslēpj skrāpējumus un nobrāzumus lietošanas laikā.

Pateicoties asajam smailim, plakans griezumam un griezējmalei ar maigu izliekumu, nažam ir labas griešanas un iespiešanās īpašības, un nazis neiesprūst grieztajā materiālā. Asmeņa biezums tā platākajā vietā ir 3,5 mm, kas ir kompromiss starp naža izturību un funkcionalitāti ikdienas darbā.

Gluda izvēršana

Jaunu var ātri un ērti izlocīt ar vienu roku, izmantojot sānu flipperi. Darbība notiek ļoti dabiski un viegli, un tas ļauj ērti lietot nazi gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem.

KVT lodīšu gultņi ir uzstādīti uz naža ass, pateicoties kuriem nazis darbojas ļoti vienmērīgi un dinamiski, padarot naža lietošanu ikdienā par patiesu prieku.

Robust lock

Monolītā rāmja bloķēšanas bloķētājs, kas tiek uzskatīts par vienu no izturīgākajiem bloķēšanas mehānismiem, efektīvi aizsargā pret nejaušu asmeņa salocīšanu. Bloķētājs, tāpat kā flipperis un tapa, ir darbināms ar vienu roku.

Izgudrs un stilīgs

naža rokturis ir izgatavots no nerūsējošā tērauda apšuvuma, kas apstrādāts ar smilšu strūklu. Ražotājs ir atteicies no roktura frēzēšanas un teksturēšanas. Elementi, kas nodrošina stabilu satvērienu, ir pirkstu izgriezums, izgriezts uzliku profils un flipperis, kas pēc asmeņa atlocīšanas darbojas kā rokturis.

Noža diskrēta nēsāšana kabatā ir iespējama, pateicoties elastīgajam klipam, ko var piestiprināt 3 pozīcijās. Rokturis izceļas arī ar paplašinātu vārpstiņu, dekoratīvu inkrustāciju ar Kershaw logotipu un efektīvu aizmugurējo ieliktni. Atšķirībā no citiem modeļiem arī paliktņa skrūves ir diskrēti izvietotas tikai vienā pusē.

Par Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives ir amerikāņu uzņēmums, kas ražo augstas kvalitātes nažus dibināts 1974. gadā Portlendā, Oregonā.

Uzņēmuma vēsture ir nesaraujami saistīta ar KAI Group, jo kopš 1977. gada tas ir tās meitas uzņēmums. Kai USA Ltd. ir trīs produktu līnijas: Kershaw Knives iiekļaujot āra un EDC nažus , Shun Cutlery - ar rokām darināti japāņu virtuves naži un Zero Tolerance - augstākās klases naži uniformētiem dienestiem un prasīgiem klientiem.

Savas pastāvēšanas laikā, Kershaw ir sadarbojies ar vadošajiem pasūtījuma nažu dizaineriem, tostarp nažu "Hall of Fame" radītāju Kenu Onionu, Ernestu Emersonu, Franku Centofante, Riku Hindereru un RJ Martin.

Amerikas zīmola naži ir vairākkārt ieguvuši prestižus nozares apbalvojumus, galvenokārt pateicoties inovatīvam dizainam, funkcionalitātei un augstas kvalitātes materiāliem

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.