Saliekamais nazis Kershaw Cryo II 1556TI
Saliekamais nazis Kershaw Cryo II 1556TI
Saliekamais nazis Kershaw Cryo II 1556TI
Saliekamais nazis Kershaw Cryo II 1556TI
Saliekamais nazis Kershaw Cryo II 1556TI
Saliekamais nazis Kershaw Cryo II 1556TI
Saliekamais nazis Kershaw Cryo II 1556TI
Saliekamais nazis Kershaw Cryo II 1556TI
Saliekamais nazis Kershaw Cryo II 1556TI
Saliekamais nazis Kershaw Cryo II 1556TI

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Grey
Paredzētais lietojums
EDC
Saliekams
Yes
Roktura garums
114 mm
Ražotājs
Kershaw, USA
Lieta
No
Rokturis materiāls
Stainless steel
Asmens garums
83 mm
Steel hardness
57 - 59 HRC
Asmens materiāls
Chinese 8Cr13MoV stainless steel
Corrosion resistance
Average
Blunt resistance
Average
Clip for carrying
Yes
Cut type
Concave
Blade shape
Drop Point
Asmens fiksatora tips
Frame lock
Opening type
Flipper, thumb peg

Sulankstomas peilis Kershaw Cryo II 1556TI

417563
69.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.95€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Kershaw Cryo II 1556TI ir lielāka, modernizēta populārā edc Crio naža versija, kas tika izstrādāta sadarbībā ar slaveno nažu dizaineri Riku Hindereru.

Kershaw Cryo nazis ir godalgots EDC nazis, kas guvis ievērojamu atzinību un popularitāti nažu entuziastu vidū. Tāpat kā pirmajā izdevumā, naža asmens ir izgatavots no vērtīgā 8Cr13MoV nerūsējošā tērauda, kas ir lieliski piemērots ikdienas darbam, asmens un rokturis ir pārklāti ar izturīgu titāna-karbona pārklājumu.

Cryo II tomēr ir par 20 % smagāks un lielāks nekā tā prototipam, tāpēc to var izmantot arī viegliem lauka darbiem.

Pārbaudīts tērauds

Kershaw Cryo II ir radīts ikdienas lietošanai un izmantošanai brīvā dabā, ko skaidri uzsver tā optimālais izmērs, izturīgā konstrukcija un tipiski funkcionālais stils.

82 mm garais asmens ir izgatavots no populārā 8Cr13MoV tērauda, kas rūdīts līdz 57-59 HRC. Šim Ķīnas tēraudam ir laba izturība pret koroziju un rūdāmība, kas ir salīdzināma ar AUS6.

8Cr13MoV tērauda asmens ir ideāli piemērots ikdienas lietošanai, pateicoties tā izturībai pret koroziju, labam asumam un vieglai asināšanai, kurai pietiek ar kabatas asināmo akmeni.

Funkcionālais asmens

Masīvais asmens ar lietojamu drop-point profilu ir pārklāts ar titāna nitrīda keramikas pārklājumu, kas nodrošina aizsardzību pret laikapstākļiem, sālsūdeni, izceļas ar izcilu cietību un izturību pret koroziju un ķīmisko stabilitāti (laika gaitā nemaina krāsu).

Pateicoties spēcīgam smailei, ieliektam griezumam un griezējlīstei ar maigu izliekumu, nažam ir labas griešanas īpašības, un asmens neiesprūst grieztajā materiālā.

Ja asmens biezums tā platākajā vietā ir 2,8 mm, kas ir kompromiss starp naža izturību un funkcionalitāti ikdienas darbā. Asmeņa aizmugurē veiktie šķērsgriezumi nodrošina stabilu pirkstu atbalstu darba laikā.

Uzmantojuma ērtums

Jaunu var izlocīt ar vienu roku divos veidos: ar frēzētu flipperi vai izmantojot abpusēju tapu, tādējādi ļaujot izvēlēties metodi atbilstoši mūsu vēlmēm.

Abi risinājumi ir ērti gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem, tie ļauj arī ērti lietot nazi ar cimdiem.

Mehānisms, kas atbalsta asmeņa izvēršanu

Atvēršanas procesu atvieglo SpeedSafe atbalsta mehānisms. Nospiežot uz spailes spuras vai izspiežot tapu, atbalsta mehānisms aktivizē iekšējo atsperi, kas dinamiski izvērš asmeni, padarot nazi gatavu lietošanai sekundes daļas laikā.

Robust lock

Monolītā rāmja bloķēšanas bloķētājs, kas tiek uzskatīts par vienu no izturīgākajiem bloķēšanas mehānismiem, efektīvi aizsargā pret nejaušu asmeņa salocīšanu. Bloķēšanas sloksnei ir fiksators, kas neļauj tai pārāk deformēties un izslīdēt. Bloķētājs, tāpat kā flipperis un tapa, ir darbināms ar vienu roku.

Nēsāšanas skava

Noža diskrēta nēsāšana kabatā ir iespējama, pateicoties augstu uzstādītajam klipam ar iespēju to nostiprināt 4 pozīcijās (uz augšu/uz leju, pa labi/ pa kreisi). Rokturim ir arī caurums dekoratīva paracord pinuma piestiprināšanai, kas ir ļoti iecienīts lielākās daļas nažu īpašnieku vidū.

vienkāršs un stilīgs

Nāža rokturis ir izgatavots no 410 nerūsējošā tērauda apšuvuma, kas ir maigi profilēts, lai piegulētu rokai. Roktura aizsardzībai, līdzīgi kā asmeņa aizsardzībai, izmantots oglekļa-titāna aizsargpārklājums, pateicoties kuram nažam ir ļoti moderns dizains.

Par Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives ir amerikāņu uzņēmums, kas ražo augstas kvalitātes nažus dibināts 1974. gadā Portlendā, Oregonā.

Uzņēmuma vēsture ir nesaraujami saistīta ar KAI Group, jo kopš 1977. gada tas ir tās meitas uzņēmums. Kai USA Ltd. ir trīs produktu līnijas: Kershaw Knives iiekļaujot āra un EDC nažus , Shun Cutlery - ar rokām darināti japāņu virtuves naži un Zero Tolerance - augstākās klases naži uniformētiem dienestiem un prasīgiem klientiem.

Savas pastāvēšanas laikā, Kershaw ir sadarbojies ar vadošajiem pasūtījuma nažu dizaineriem, tostarp nažu "Hall of Fame" radītāju Kenu Onionu, Ernestu Emersonu, Franku Centofante, Riku Hindereru un RJ Martin.

Amerikas zīmola naži ir vairākkārt ieguvuši prestižus nozares apbalvojumus, galvenokārt pateicoties inovatīvam dizainam, funkcionalitātei un augstas kvalitātes materiāliem

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.