Nazis Kershaw Camp 5 1083
Nazis Kershaw Camp 5 1083
Nazis Kershaw Camp 5 1083
Nazis Kershaw Camp 5 1083
Nazis Kershaw Camp 5 1083
Nazis Kershaw Camp 5 1083

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Black
Paredzētais lietojums
Hunting, outdoor, survival
Saliekams
No
Roktura garums
111 mm
Ražotājs
Kershaw, USA
Lieta
Rokturis materiāls
Nylon
Asmens garums
122 mm
Asmens materiāls
D2 Carbon steel
Corrosion resistance
Average
Blunt resistance
Good
Knife type
Blade constant - full tang
The guard
No
Sheath material
Plastic
Cut type
Flat
Blade shape
Clip Point

Peilis Kershaw Camp 5 1083

417346
83.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 7.14€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Kershaw Camp 5 1083 ir izdzīvošanas nazis ar pilnas garenas konstrukcijas nazi, kura asmens ir izgatavots no D2 cieta instrumentu tērauda un ērts poliamīda rokturis.

Smags darba nazis

Kershaw Camp 5 1083 ir pilnstanga (full tang) konstrukcija, kas nozīmē, ka tas ir izgatavots no viena tērauda gabala. Šādas konstrukcijas naži ir īpaši izturīgi pret bojājumiem un nebaidās no smaga darba, tāpēc tos plaši izmanto izdzīvošanas, bushcraft entuziasti, kā arī mednieki un karavīri.

Nīžs ir izgriezts no D2 cietā oglekļa tērauda, kas griež ļoti agresīvi, tam raksturīga augsta nodilumizturība un nodilumizturība, kā arī ilgstoša darba asums, tāpēc tas ir lieliski piemērots arī kā āra rīks.

Atklāti rūdītajam tēraudam D2, lai gan tas ir oglekļa tērauds, piemīt arī augsta izturība pret koroziju, ko nodrošina paaugstinātais hroma saturs un vanādija piejaukums.

Izvēloties no šāda tērauda izgatavotu nazi, ir vērts iegādāties dimanta asinātāju, jo asināšana ar standarta keramikas asināmo akmeni var būt ļoti darbietilpīga un neefektīva.

Ozis ar tipiski darba klip-point profilu ir optimāli 122 mm garš un pat 5 mm biezs, pateicoties tam, nazis būs noderīgs gan maltītes pagatavošanai, gan malkas zāģēšanai. Šķērseniskie griezēji ir veidoti uz daļas kores, nodrošinot stabilu atbalsta punktu īkšķim.

Ozis ir ar plakanu griezumu, kas nodrošina lielisku kompromisu starp izturību un griezuma gludumu. Galviņai ir ļoti praktiska apdare, tā dēvētā stonewashed, kas tiek veikta, kad asmens tiek peldināts grants vai mazos abrazīvos akmentiņos.

Tā rezultātā iegūtā neregulārā struktūra ļoti labi slēpj skrāpējumus un nobrāzumus lietošanas laikā.

Komfortabls rokturis

Uzlikas ir piestiprinātas pie vārpstas ar tērauda skrūvēm un ir izgatavotas no cieta FRN materiāla, t. i., ar stikla šķiedru pastiprināta neilona. Roktura profilētā forma un rūtainā tekstūra padara nazi ļoti stabilu rokā, un tā lietošana ir ļoti ērta.

.

Polimēra maksts

Komplektā ietilpst cieta polimēra maksts, kas izgatavota ar injekcijas metodi. Makstu var nēsāt pie jostasvietas, piestiprinot pie ekipējuma, un, izmantojot papildu siksnas (nav iekļautas komplektācijā), to var ērti stabilizēt uz augšstilba. Metāla aizdare aizsargā pret instrumenta izslīdēšanu vai pazaudēšanu.

Par Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives ir amerikāņu uzņēmums, kas ražo augstas kvalitātes nažus dibināts 1974. gadā Portlendā, Oregonā.

Uzņēmuma vēsture ir nesaraujami saistīta ar KAI Group, jo kopš 1977. gada tas ir tās meitas uzņēmums. Kai USA Ltd. ir trīs produktu līnijas: Kershaw Knives iiekļaujot āra un EDC nažus , Shun Cutlery - ar rokām darināti japāņu virtuves naži un Zero Tolerance - augstākās klases naži uniformētiem dienestiem un prasīgiem klientiem.

Savas pastāvēšanas laikā, Kershaw ir sadarbojies ar vadošajiem pasūtījuma nažu dizaineriem, tostarp nažu "Hall of Fame" radītāju Kenu Onionu, Ernestu Emersonu, Franku Centofante, Riku Hindereru un RJ Martin.

Amerikas zīmola naži ir vairākkārt ieguvuši prestižus nozares apbalvojumus, galvenokārt pateicoties inovatīvam dizainam, funkcionalitātei un augstas kvalitātes materiāliem

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.