Saliekamais nazis Ruike D191-B
Saliekamais nazis Ruike D191-B
Saliekamais nazis Ruike D191-B
Saliekamais nazis Ruike D191-B
Saliekamais nazis Ruike D191-B
Saliekamais nazis Ruike D191-B
Saliekamais nazis Ruike D191-B
Saliekamais nazis Ruike D191-B

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Black
Svars
120 g
Paredzētais lietojums
EDC
Saliekams
Yes
Roktura garums
127 mm
Ražotājs
Ruike
Lieta
No
Rokturis materiāls
G10
Stainless steel
Kopējais garums
219 mm
Asmens garums
92 mm
Asmens biezums
3.5 mm
Steel hardness
57 - 59 HRC
Asmens materiāls
Chinese 8Cr13MoV stainless steel
Warranty period
5 years of the manufacturer
Corrosion resistance
high
Blunt resistance
Average
Clip for carrying
Yes
Blade shape
Drop Point
Asmens fiksatora tips
Frame lock
Opening type
Flipper
Support of opening
Yes / bearing

Sulankstomas peilis Ruike D191-B

427249
31.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.44€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 4-8 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Ruike D191-B ir liels salokāms nazis ikdienas lietošanai, kas apvieno funkcionalitāti, labu izmantoto materiālu kvalitāti un tipisku utility stilu, bet ne bez šarma.

Ruike saliekamais D191-B ir jaunās Premium sērijas nazis, kurā ražotājs izmanto augstākās kvalitātes materiālus.

Nāža galviņa ir izgatavota no Ķīnas nerūsējošā tērauda 8Cr13MoV, kam raksturīga izturība pret koroziju, laba asuma pakāpe un kriogēna rūdīšana līdz 57-59 HRC cietībai.

Tērauds ar šādiem parametriem ir optimāla izvēle cilvēkiem, kuri meklē efektīvu ikdienas darbarīku, ko var asināt ar jebkuru asinātāju. Asmeņiem ar pilienveida profilu ir raksturīga augsta izturība, funkcionalitāte un ļoti labi griešanas parametri.

.

Osmeņus var ātri izlocīt ar vienu roku, pateicoties flipperim un lodīšu gultņiem, kas izgatavoti no speciāla hromēta tērauda ar augstu oglekļa saturu, kam raksturīga augsta cietība, nodilumizturība un augsta noguruma izturība.

Tas nodrošina ļoti vienmērīgu, vieglu asmeņa darbību un augstu lietošanas ērtumu. Flīzētā pirkstu rampa (aizmugurē) ļauj ērti atpūtināt pirkstus, kamēr ēvelējat vai precīzi vadāt nazi.

.

Profilētais naža rokturis ir izgatavots no diviem materiāliem - G10 lamināta un 420 nerūsējošā tērauda. Rāmja fiksators atbild par darba drošību, novērtē izturību, funkcionalitāti un lietošanas ērtumu.

Rāmja fiksators atbild par darba drošību, novērtē izturību, funkcionalitāti un lietošanas ērtumu.

Roktura galā ir caurums virves vai auklas ievilkšanai. D191-B diskrētai nēsāšanai kabatā ar tērauda klipsi (nav pārliekama).

Par Ruike

Untitled design (21)(1)_2.jpg

 

RUIKE Outdoor Tools Manufacturing Co., LTD (turpmāk tekstā - "RUIKE" /reik/) 1998. gadā dibināja Leung kungs, nažu meistars, kurš ilgstoši nodarbojas ar nažu dizainu un ražošanu. Kopš dibināšanas RUIKE ir sniedzis ilggadējus pakalpojumus daudziem vietējiem un ārvalstu nažu zīmoliem gan dizaina, gan ražošanas jomā. 2016. gadā RUIKE bija pietiekami pārliecināts, lai radītu savu zīmolu ar nosaukumu RUIKE.

RUIKE vienmēr ir apņēmies ievērot vērtību un misiju radīt augstas kvalitātes uzticamus un praktiskus nažus un instrumentus, ņemot vērā visu lietotāju pieredzi. Rīcīgam cilvēkam RUIKE ir gudra izvēle: smalks un spējīgs nazis, kuru droši var lietot, pateicoties tā izsmalcinātajai izgatavošanai un izcilajai kvalitātei.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā