inSPORTline Mateo masāžas krēsls - Black
inSPORTline Mateo masāžas krēsls - Black
inSPORTline Mateo masāžas krēsls - Black
inSPORTline Mateo masāžas krēsls - Black
inSPORTline Mateo masāžas krēsls - Black
inSPORTline Mateo masāžas krēsls - Black

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Mākslīgā āda
Krāsa
Black
Svars
140 kg
Number of massage intensity levels
5
Programmu skaits
12
Maksimālā slodze
150 kg
Transporta riteņi
Yes
Saliktie izmēri
139 x 93 x 135
Rezultāts
220 W
Number of massage speeds
5
Number of massage airbags
98 pcs
Number of massage valves
26 pcs
Number of massage types
5
Magnet therapy
yes
Atzveltnes apsilde
Yes
Footrest heating
yes
Computer memory
3
MP3 music
yes

Masažinė kėdė inSPORTline Mateo - Juoda

263693
3 870.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 106.76€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-6 d.d. DPD (40,00 €)
Svars: 153.5 kg.

Apraksts

Masāžas krēsls inSPORTline Mateo ir masāžas krēsls mājas lietošanai ar profesionālām funkcijām, kas ļauj izbaudīt intensīvu masāžu mājās, kad vien jums tas nepieciešams. Masāžas krēsls inSPORTline Mateo var veikt visa ķermeņa masāžu vai tikai koncentrētas zonas masāžu. Lai nodrošinātu maksimālu komfortu un vislabāko masāžas pieredzi, šis krēsls ļauj regulēt gan ātrumu, gan intensitāti.

Jūs varat izvēlēties no dažādiem masāžas veidiem (šiatsu, mīcīšanas, plaukšķināšanas, klauvējamās un vienlaicīgas mīcīšanas un klauvējamās) un iepriekš iestatītām programmām (relaksējoša, atslābinoša, ķermeni nomierinoša, muskuļu atslābinoša, aktīvā virpuļmasāža, aktīvā šūpoļu un vidukļa masāža). Jūs varat novērtēt arī automātisko muguras sildīšanas funkciju , kas izmanto oglekļa šķiedru, lai pārnestu siltumu no infrasarkanā sildīšanas avota. Krēslu var uzkarsēt līdz 50 °C, kas ir optimāla temperatūra cilvēka ķermeņa sasildīšanai un muskuļu sasprindzinājuma mazināšanai.

Masāžas krēsls inSPORTline Mateo ir izgatavots no augstas kvalitātes mākslīgās ādas, kas ir grezna, nodilumizturīga un viegli kopjama. Masāžas sistēma sastāv no 98 masāžas gaisa spilveniem, 26 masāžas galviņām un 8 magnētiem (teļu masāžai). Masāžas krēslam inSPORTline Mateo ir austiņas, kā arī iebūvēts MP3 atskaņotājs un viegli salasāms vadības panelis ar krāsainu VFD displeju, uz kura var sekot līdzi visai svarīgajai informācijai. Turklāt vadības paneli var vadīt, sēžot krēslā un baudot masāžu.

Masāžas krēsls inSPORTline Mateo ir ideāli piemērots muskuļu atslābināšanai pēc sporta nodarbībām, smagas darba dienas vai lai mierīgi atpūstos, klausoties savu iecienītāko mūziku mājoklī. Lietderīgās funkcijas, lielais masāžas gaisa spilvenu un galviņu skaits un greznais dizains padara šo krēslu par vienu no labākajiem Čehijas tirgū.



.

Par inSPORTline

insportline_brand_baneris_3.png

 

inSPORTline ir lielākais Čehijas fitnesa aprīkojuma, trenažieru un vingrošanas piederumu piegādātājs. Mūsu sortimentā galvenokārt ietilpst elektriskie un manuālie trenažieri, multigigenes un mazāki treniņu rīki visāda vecuma lietotājiem, kas pieejami gan mājas, gan amatieru, gan profesionālai (komerciālai) lietošanai.

Mēs piedāvājam arī masāžas un relaksācijas krēslus, masāžas galdus un dažādus piederumus. Jūs varat izvēlēties dažādus masāžas krēslu modeļus ar dažādām funkcijām un programmām, masāžas galdus un visus pieejamos piederumus gan mājsaimniecības lietošanai, gan profesionālam masāžas salonam.

inSPORTline piedāvā produktus un produktu komplektus, kas paredzēti spēka un izturības treniņiem, svara zaudēšanai, fiziskās sagatavotības uzlabošanai, vingrošanai, izmantojot savu svaru, treniņiem un citiem vingrošanas veidiem. Ir arī daudz jogas un pilates izstrādājumu, kas paredzēti muskuļu izstiepšanai un turpmākai reģenerācijai.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.