Multi-instruments Gerber Center-Drive, melns
Multi-instruments Gerber Center-Drive, melns
Multi-instruments Gerber Center-Drive, melns
Multi-instruments Gerber Center-Drive, melns
Multi-instruments Gerber Center-Drive, melns
Multi-instruments Gerber Center-Drive, melns
Multi-instruments Gerber Center-Drive, melns
Multi-instruments Gerber Center-Drive, melns

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Stainless steel
Tips
Multifunctional tool
Garums
16.5 cm
Svars
269 g
Ražotājs
Gerber
Asmens garums
8.2 cm
Built-in tools
bit base, standard pliers, narrow pliers, ruler cm / in, can opener, bottle opener, smooth blade, serrated blade, bit holder, awl
Cladding material
metal - stainless steel
One-handed blade opening
Yes
Asmens fiksatora tips
Liner Lock

Multifunkcis įrankis Gerber Center-Drive, juodas

416931
254.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 9.94€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

Gerber Center Drive black ir inovatīvs multifunkcionāls instruments, kas paredzēts profesionālai lietošanai un ir aprīkots ar īkšķa knaiblēm, pilna izmēra asmeni un paplašinātu skrūvgrieža roku, kura centrālā vieta nodrošina efektīvu darbu un maksimālu griezes momentu.

Gerber Center Drive ir unikāls instruments, ko radījuši profesionāļi - profesionāļiem.

Šis modernais multinstruments apvieno uzticamību, izturību un progresīvus tehniskos risinājumus vienā profesionālā instrumentā, kas noderēs būvlaukumos, darbnīcās un citās darbībās, kur nepieciešami stabili un bezkompromisa risinājumi.

Konstrukcija no cieta materiāla

Gerber Center Drive ir pilna izmēra multinstruments, kura konstrukcijas pamatā ir tērauda skelets. Instrumentiem un ieročiem ir matēti melna apdare, kas multinstrumentam piešķir militāru noskaņu.

Ražotājs ir atteicies no viegla alumīnija izmantošanas, pateicoties kuram rīks ir izturīgs un droši panes lielas slodzes, kas rodas izspiešanas, pievilkšanas un griešanas laikā.

Izmantotais nerūsējošais tērauds ir izturīgs pret koroziju un laikapstākļiem, tāpēc Gerber Center Drive var strādāt jebkuros apstākļos.
Kombinētās knaibles ar X-Channel sistēmu

Komforts, ātrums un funkcionalitāte. Šie vārdi raksturo Gerber Center Drive modeļa knaiblīšu darbību. Tas viss, pateicoties X-Channel vadības sistēmai, pateicoties kurai knaibles darbojas ļoti vienmērīgi un viegli.

Atšķirībā no klasiskajiem atsperu multinstrumentiem Gerber Center Drive knaibles ir paslēptas instrumenta rokturī un netraucē darbam.

Tu izņemšanai nav nepieciešams izlocīt visu rīku, atliek tikai ar īkšķi pārvietot attiecīgo slīdni. Šāda funkcionalitāte nodrošina tūlītēju piekļuvi instrumentam un ļauj to darbināt ar vienu roku, kas ir īpaši svarīgi glābēju, ugunsdzēsēju un karavīru darbībā.

Pilna izmēra asmens

Multinstrumentā izmantots gluds asmens, kas ir par 30 % lielāks nekā tirgū pieejamajos populārajos modeļos, un, pateicoties tam, Center Drive var veiksmīgi aizstāt klasisko mapi.

82 mm garais drop point asmens ir izgatavots no izturīga 420HC nerūsējošā tērauda, kas ir viegli asināms un izturīgs pret koroziju. Mēs izvēršam asmeni ātri un ērti ar vienu roku, izmantojot īkšķa griezumu.

Līnijveida fiksators atbild par drošību darba laikā, ko izmanto arī skrūvgrieža nostiprināšanai. Asmeņa vadīšanu un ēvelēšanu atvieglo polimēra īkšķa uzbrauktuve, kas kalpo arī kā āķis virves vai parakorda pinumam.

pilnvērtīgs skrūvgriezis

Gerber īpaši lepojas ar patentēto skrūvgrieža rokas dizainu. Rokturis ir palielināts un novietots gar instrumenta centrālo asi.

Šī funkcionalitāte palielina lietošanas komfortu un nodrošina maksimālu griezes momentu, gluži kā klasiskā skrūvgrieža gadījumā. Magnētiskais bitu adapteris ir atlokāms ar īkšķi, neatverot visu instrumentu.

ar 81 mm lielo roku ir vieglāk aizsniegt arī dziļākas vai grūti aizsniedzamas skrūves, padarot skrūvgriezi par pilnvērtīgu instrumentu. No skrūvgrieža salocīšanas pasargā ieliktņa fiksators, ko parasti izmanto EDC nažos.

Standarta bitu uzgaļi

Atšķirībā no citu ražotāju multinstrumentiem Gerber Center Drive izmanto standarta uzgaļus, kas pieejami parastos datortehnikas veikalos.

Saskaņā ar šo principu Gerber Center Drive izmanto standarta uzgaļus, kas ir pieejami parastos datortehnikas veikalos.

Ja uzgalis tiek pazaudēts vai nolietots, varam izmantot citu uzgali, kas ne tikai samazina ekspluatācijas izmaksas, bet arī ļauj izveidot savu personalizēto komplektu.

Komplektā ietilpst divi uzgaļi: plakanais un krusteniskais.

Visas funkcijas

  •     Atsperes šaurās knaibles,
  •      atsperes standarta knaibles,
  •     nomaināmi (rotējoši) stiepļu griezēji,
  •        zobveida asmens,
  •      abpusēja vīle,
  •     mini lauznis,
  •      mērs,
  •      nagu ekstrakcijas rīks,
  •      pudeļu atvērējs,
  •      špakteļlāpstiņa / šuvele,
  •      bloķējama bitu roka,
  •      rezerves ports bitu pārnešanai,
  •      virves āķis,
  •      instrumentu slēdzene.

Par Gerber

TitleComponent-2019-MeetGerber.jpg

 

Inovācijas un centība gadu desmitiem mūs ir novedusi šeit. Pazīstami kā nažu un darbarīku meistari, Gerber problēmu risināšanas un dzīvības glābšanas produkti ir izstrādāti, domājot par unikālām vajadzībām konkrētās darbībās. Šodien tas ietver daudz vairāk nekā tikai asmeni.

Gerber, kas dibināts 1939. gadā un atrodas Portlendā, Oregonas štatā, ASV, ir amerikāņu zīmols, kura produktiem ir globāla mēroga un nozīme. Gerber zīmola mantojums, ko plaši izmanto mednieki, karavīri un amatnieki, ir dziļš. Un tagad mēs raugāmies nākotnē, kur rītdienas problēmas risinās nākamās paaudzes inovācijas.

Visi Gerber izstrādājumi ir izstrādāti un konstruēti Portlendā, OR, kur daudzi no tiem tiek ražoti. Mēs izmantojam arī savu globālo piegādes ķēdi, lai radītu plašu darbam specifisku rīku klāstu visdažādākajiem patērētājiem. Neatkarīgi no tā, katram produktam ar Gerber nosaukumu ir mūsu slavenā mūža garantija.

Kvalitāte, uzticamība, inovācijas. Vairāk nekā 70 gadus mūsu klienti to ir gaidījuši no mums. Neatkarīgi no tā, vai mūsu izstrādājumi tiek izmantoti, lai ietaupītu laiku, glābtu dienu vai dzīvību, Gerber vienmēr to nodrošina.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.