Gerber MP600 Bluntnose multi-instruments, melns
Gerber MP600 Bluntnose multi-instruments, melns
Gerber MP600 Bluntnose multi-instruments, melns
Gerber MP600 Bluntnose multi-instruments, melns
Gerber MP600 Bluntnose multi-instruments, melns
Gerber MP600 Bluntnose multi-instruments, melns

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Nerūsējošais tērauds
Tips
Multifunctional tool
Garums
12.5 cm
Svars
255 g
Ražotājs
Gerber
Asmens garums
6.3 cm
Instrumentu skaits
14
Built-in tools
flat pliers, cm / in ruler, can opener, bottle opener, smooth blade, serrated blade, file, wire cutter, Phillips screwdriver, flat screwdriver, wide flat screwdriver, narrow flat screwdriver
Cladding material
metal - stainless steel
Asmens fiksatora tips
Safe.T.Plus

Multifunkcis įrankis Gerber MP600 Bluntnose, juodas

416939
172.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 8.42€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Gerber MP600 Blunt nose black ir militārais multinstruments, kas paredzēts smagam darbam, aprīkots ar knaiblēm ar rokas kustību, automātisko Safe.T.Plus fiksatoru un 14 noderīgu instrumentu komplektu.

Gerber MP600 apvieno uzticamību, izturību un funkcionalitāti, tāpēc tas jau gadiem ilgi bauda neatslābstošu popularitāti un pelnīti ieņem vietu ASV armijas aprīkojumā.

Tērauda konstrukcija

Gerber MP600 ir pilna izmēra multinstruments (125 mm salocīts), kura konstrukcijas pamatā ir pilnībā tērauda rāmis. Rokturi un rīks ir pārklāti ar melnu oksidāciju, kas aizsargā pret skrāpējumiem un samazina gaismas atstarošanos.

Nerūsējošais tērauds ir izturīgs pret koroziju, laikapstākļiem un piesārņojumu, tāpēc Gerber MP600 var strādāt jebkuros apstākļos.

Ražotājs ir atteicies no viegla alumīnija izmantošanas, pateicoties tam, instruments ir izturīgs un droši panes lielas slodzes, kas rodas rakšanas, pievilkšanas un griešanas laikā.

Vienroku knaibles

Atšķirībā no klasiskajiem multifunkcionālajiem instrumentiem, Gerber MP600 knaibles ir paslēptas rokās un netraucē strādāt.

Komforts, ātrums un funkcionalitāte. Šie vārdi raksturo Gerber MP600 modeļa knaiblīšu darbību. Tas viss, pateicoties vadības sistēmai, pateicoties kurai knaibles darbojas ļoti vienmērīgi un viegli.

Tu izvilkšanai nepieciešama tikai enerģiska plaukstas kustība, neizvēršot visu instrumentu. Automātiskā bloķēšana pasargā no nejaušas knaibļu salocīšanas.

Lai paslēptu knaibles, nospiediet simetriski izvietotās pogas un ievietojiet instrumentu iekšā.

Šāda funkcionalitāte nodrošina tūlītēju piekļuvi instrumentam un ļauj to lietot ar vienu roku, kas ir īpaši noderīgi un svarīgi karavīru, glābēju un ugunsdzēsēju darbībās.

Šķēres ir ar šauriem galiem, tā dēvētajām adatu rokturiem, zobainu virsmu no iekšpuses, kabeļu krimperi un cieto vadu griezēju ar nomaināmiem volframa karbīda asmeņiem.

Divi asmeņi

Multinstrumentā ir izmantoti divi asmeņi: gludais un zobainais, tādējādi palielinot multinstrumenta funkcionalitāti un lietošanas iespējas. Zāģētā virsma vislabāk piemērota cietu un šķiedrainu materiālu, piemēram, virvju, lentu un jostu, griešanai.

Osmeņi ir izgatavoti no izturīga 420HC nerūsējošā tērauda, kas ir viegli asināms un izturīgs pret koroziju.

Saf.T.Plus slēdzene

Multinstruments ir aprīkots ar automātisko Saf.T.Plus slēdzeni, kas aizsargā visus instrumentus pret salocīšanos darba laikā. Bloķēšanas slīdnis ir ērti novietots tā, lai mēs to varētu darbināt ar īkšķi.

Šāda funkcionalitāte ne tikai veicina augstu drošības līmeni, bet arī rada nepieciešamo uzticību un pārliecību, ka rīks mūs nepievils sarežģītā situācijā.

Komplektā ietilpst ballistiskā neilona futrālis, kas ir izturīgs pret mitrumu, pelējumu un laikapstākļiem.

Gerber MP600 Blunt nose black īpašības:

  •     Atsperes standarta knaibles,
  •      stiepļu griezējs ar maināmiem asmeņiem
  •      stiepļu krimpis,
  •     gluds asmens no 420 HC tērauda,
  •      zobains asmens izgatavots no 420 HC tērauda,
  •     file,
  •      mērs,
  •     Phillips skrūvgriezis
  •      liels plakans skrūvgriezis
  •      vidējs plakans skrūvgriezis
  •      mazs plakans skrūvgriezis
  •     pudeļu atvērējs
  •      skārdeņu atvērējs
  •      salokāms āķis atslēgu piekariņam vai kabelim

Par Gerber

TitleComponent-2019-MeetGerber.jpg

 

Inovācijas un centība gadu desmitiem mūs ir novedusi šeit. Pazīstami kā nažu un darbarīku meistari, Gerber problēmu risināšanas un dzīvības glābšanas produkti ir izstrādāti, domājot par unikālām vajadzībām konkrētās darbībās. Šodien tas ietver daudz vairāk nekā tikai asmeni.

Gerber, kas dibināts 1939. gadā un atrodas Portlendā, Oregonas štatā, ASV, ir amerikāņu zīmols, kura produktiem ir globāla mēroga un nozīme. Gerber zīmola mantojums, ko plaši izmanto mednieki, karavīri un amatnieki, ir dziļš. Un tagad mēs raugāmies nākotnē, kur rītdienas problēmas risinās nākamās paaudzes inovācijas.

Visi Gerber izstrādājumi ir izstrādāti un konstruēti Portlendā, OR, kur daudzi no tiem tiek ražoti. Mēs izmantojam arī savu globālo piegādes ķēdi, lai radītu plašu darbam specifisku rīku klāstu visdažādākajiem patērētājiem. Neatkarīgi no tā, katram produktam ar Gerber nosaukumu ir mūsu slavenā mūža garantija.

Kvalitāte, uzticamība, inovācijas. Vairāk nekā 70 gadus mūsu klienti to ir gaidījuši no mums. Neatkarīgi no tā, vai mūsu izstrādājumi tiek izmantoti, lai ietaupītu laiku, glābtu dienu vai dzīvību, Gerber vienmēr to nodrošina.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.