Telts FERRINO Rift 2
Telts FERRINO Rift 2
Telts FERRINO Rift 2
Telts FERRINO Rift 2
Telts FERRINO Rift 2
Telts FERRINO Rift 2
Telts FERRINO Rift 2
Telts FERRINO Rift 2

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Svars
2.20 kg
Rāmja materiāls
Dural
Iepakojuma izmēri
18 x 40 cm
Vestibule
no
Dimensions to utilize
(60+130+60) x 210 x 105 cm
Waterproof
2000 mm
Maximum no. of people
2

Tent FERRINO Rift 2

992882
280.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 10.99€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (2 )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

Tenta FERRINO Rift 2 ir pašnesoša pārgājienu telts 2 personām. Tās vieglais rāmis un plašā dzīvojamā telpa padara to ideāli piemērotu kempingam. Nepieciešamības gadījumā telts nostāsies pat bez enkuru tapām un triecienvirvēm. Turklāt rāmis ir neticami izturīgs pret laikapstākļiem. No dūralumīnija izgatavotais rāmis nodrošina izturību, vienlaikus saglabājot zemu svaru. Teltij ir arī divas ieejas ar pārkarēm, ventilācijas atveres, kas novērš kondensāta veidošanos teltī, un papildu vieta mugursomām un citai bagāžai.

Iekšējā telts daļā ir līmētas šuves un 2000 mm liels ūdens stabiņš, savukārt ieejā ir moskītu tīkls, kas novērš kukaiņu iekļūšanu teltī. Grīda ir vēl izturīgāka, un tās ūdens stabiņš ir 2 500 mm. Turklāt Ferrino ir vienīgais telšu ražotājs, kas garantē ūdens kolonnas vērtību līmētām šuvēm (reālā ūdens kolonnas vērtība ir 1,5 reizes lielāka).

Šahtas iekšpusē atradīsiet praktiskas kabatas personīgajām mantām, kā arī lampiņas āķi. Telts komplektā ir tērauda enkuru tapas, pildījuma maiss un remonta komplekts. Tās relatīvi nelielais svars padara telti FERRINO Rift 2 ideāli piemērotu gariem pārgājieniem. Šī telts ar gaisa ventilācijas atverēm un temperatūras izturīgu materiālu ir piemērota visiem gadalaikiem.



Tai ir gaisa ventilācijas atveres un temperatūras izturīgs materiāls.

Par Ferrino

Ferrino_Solo.jpg

FERRINO - Aprīkojums, ko izmanto labākie jūsu lieliem un maziem piedzīvojumiem: "MĒS IZSTRĀDĀJAMI, PAMATOT VISIEM PĒTĪJUMUS, PROFESIONĀLIEM UN NEPROFESIONĀLIEM IZMANTOJIEM".

Jums ir jādomā plaši, ja vēlamies pārvarēt savas robežas un sasniegt jaunus mērķus. Un mēs to darām katru dienu jau vairāk nekā 150 gadus.

Ja jūs sapņojat par nākamajiem piedzīvojumiem, tad mēs vēlamies jums palīdzēt un pavadīt jūs un jūsu piedzīvojumu garu drošākā un ērtākā rītdienā.

Un tāpēc mums nākotne nozīmē būt izcilam vispusīgam āra izstrādājumu uzņēmumam, un mēs vēlamies, lai mūsu kvalitatīvie produkti runātu paši par sevi, lai par tiem runātu visu vecumu profesionāļi un piedzīvojumu mīļotāji visā pasaulē.

 

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.