Cross Travel Trek 28", izmērs 20,5"(52cm), bēšs

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Urban Bicycle
Krāsa
Brown
Svars
16.9 kg
Bremžu sistēma
Disc
Rāmja materiāls
Aluminium
Riteņu izmērs
28"
Bremzes
Shimano MT200 160 / 160mm
Recommended height
175-182cm
Number of gears
24
Frame size
20.5"
Ķēde
KMC Z8.1
Derailleurs
Shimano Altus RD-M2000 SGS
Shifters
Shimano Altus RD-M2000 SGS
Front derailleurs
Shimano Tourney FD-TY710-TS3
Rear bicycle cassetes
Shimano CS-HG200 8v 12-32T
Saddle
Selle Royal Essenza

Cross Travel Trek 28", izmērs 20,5"(52cm), bēšs

757050
62900
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 19.24€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (1 )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

Rāmis ir izturīgs, ar ģeometriju, kas līdzinās kalnu velosipēda ģeometrijai, taču ar vertikālāku sēdpozīciju nekā kalnu velosipēdam - mazāka slodze rokām un labāka redzamība. Ilgākiem braucieniem, bieži pielāgots dažādu piederumu, piemēram, dubļu sargiem, bagāžniekiem, uzstādīšanai.

Riteņi ir izturīgi, piemēroti visdažādākajiem apvidiem un piemēroti plašu riepu montāžai. Ideāli piemērots, ja vēlaties braukt gan pa asfaltu, gan pa meža takām. 28 collu riteņu izmērs ir piemērots garākiem braucieniem.

Pirmā amortizējošā dakša, kas nodrošina komfortu, labāku saķeri uz dažāda reljefa, ļauj izvairīties no šķēršļiem un drošāk nobraukt no kalna.

Piegādājamas dažāda platuma un raksta riepas, lai tās būtu piemērotas braucieniem, ko veiksiet. Bieži vien tiek ņemts vērā riepas vieglums un izturība. Biezākas riepas nodrošina plašāku virsmu klāstu.

Ķēde ir daļēji paslēpta zem ķēdes aizsarga vai uz rāmja ir uzstādīts aizsargs pret skrāpējumiem. Parasti tie ir diezgan atvērti, lai būtu viegli piekļūt, mainot velosipēdu.

Plastmasas dubļusargi bieži tiek pievienoti, lai samazinātu velosipēda kopējo svaru līdz minimumam un pielāgotu papildu bagāžas nodalījumam.

Sēdeklis ir šaurāks un stingrāks (salīdzinājumā ar pilsētas velosipēdu) - lai sēdvieta būtu sportiskāka.

Abi ar dinamiku komfortam un ar atsevišķiem akumulatora lukturiem, lai saglabātu vieglāku konstrukciju.

Cross – ir Eiropā labi pazīstams zīmols, ko ražo Cross LTD, Bulgārijas uzņēmums ar ilgu pieredzi velosipēdu tirgū. Uzņēmumā strādā gandrīz pusducis speciālistu, kuru mērķis ir izstrādāt un piedāvāt velosipēdus, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem un kuriem ir atšķirīgs dizains. Cross LTD ražo plašu velosipēdu klāstu: pilsētas, kalnu (MTB), krosa un bērnu velosipēdus. Ražošanas procesā tiek izmantotas augstākās klases detaļas: SHIMANO, SRAM, SUNTOUR, SCHWALBE, KINESIS, KENDA, PROMAX, SELLE ROYAL, HERRMANS, TEKTRO, MAGIRA, SELLE ITALIA, AXA, SKS un citas. Galvenās izmantotās detaļas - rāmji, stūres, bremzes un rumbas - ir izgatavotas no viegla alumīnija, tāpēc lielākā daļa modeļu ir viegli. Cross – ir augstas kvalitātes un oriģināla dizaina velosipēds, kas padarīs jūsu brīvo laiku īpašu!

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.