Pašregulējošs paklājs Yate Guide, 38 mm
Pašregulējošs paklājs Yate Guide, 38 mm
Pašregulējošs paklājs Yate Guide, 38 mm
Pašregulējošs paklājs Yate Guide, 38 mm
Pašregulējošs paklājs Yate Guide, 38 mm
Pašregulējošs paklājs Yate Guide, 38 mm
Pašregulējošs paklājs Yate Guide, 38 mm
Pašregulējošs paklājs Yate Guide, 38 mm
Pašregulējošs paklājs Yate Guide, 38 mm
Pašregulējošs paklājs Yate Guide, 38 mm
Pašregulējošs paklājs Yate Guide, 38 mm
Pašregulējošs paklājs Yate Guide, 38 mm

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Polyester
Tips
Self-Inflating mat
Krāsa
Blue
Garums
183 cm
Platums
51 cm
Biezums
3.8 cm
Svars
0.65 kg
Izmērs
Single
Ražotājs
Yate
Termiskā pretestība
4
Folding in half
Yes

Savaime prisipučiantis kilimėlis Yate Guide, 38 mm

331652
98.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.61€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Lekans virsējais materiāls un viegls kodols ar WARM ZONE veido vienu no mūsu vieglākajiem modeļiem. Tajā pašā laikā tas joprojām piedāvā komfortablu 3,8 cm biezumu un maksimālu guļamvietu. Vislabāk piemērots augstkalniem un alpīnismam.

Sama uzpūšamie paklāji

Izmantošanas instrukcija: pirms lietošanas no pamatnes zem paklāja noņemiet visus priekšmetus, kas varētu sabojāt tā virsmu, atveriet vārstu un izlieciet paklāju.

Vārstu REVERSE atver, izvelkot, un aizver, nospiežot - skatiet vārsta lietošanas aprakstu zemāk. Uzpūšanas ilgums ir atkarīgs no uzglabāšanas veida pirms lietošanas. Paklājiņu var piepumpēt ar muti vai speciālu YATE sūkni (sūknis nodrošinās, ka paklājiņā nenokļūst mitrs gaiss, kas mazāk izolē). Aizveriet vārstu.

Vispārīga informācija: Neatstājiet paklājiņu piepūstu ar aizvērtu vārstu tiešos saules staros un augstā temperatūrā (virs 30 °C)! Šādos gadījumos vienmēr jāatver vārsts. Ja izmantojat paklājiņu augstā temperatūrā, atlaidiet nedaudz gaisa, lai atbrīvotu spiedienu. Tas novērsīs iespējamus izstrādājuma bojājumus. Nepakļaujiet tiešai uguns iedarbībai!

Sargājiet no asiem priekšmetiem. Sargājiet no saskares ar ķīmiski agresīvām vielām (skābēm, kodīgām vielām, šķīdinātājiem, repelentiem, taukainiem krēmiem un citām vielām), kas varētu sabojāt izstrādājumu. Uzglabāt paklājiņu sausā, tīrā un sausā vietā. Tīrīt ar ziepēm un ūdeni. Pielaides  biezumam un svaram var atšķirties par 10%.

Kvalitātes garantija

Mūsdienīgi izstrādājumi parasti ir ne tikai patīkami acīm, bet tiem ir arī daudz tehnisku ērtību un detaļu, kas ir apslēptas, bet būtiski uzlabo izstrādājuma kvalitāti un padara to unikālu. Pašpiepūšamajiem paklājiem ir trīs galvenie kvalitātes faktori: 1) neliels svars 2) neliels izmērs iepakojumā 3) ilgs kalpošanas laiks.

Liekais svars ir panākts, izvēloties augstas kvalitātes materiālus gan paklājiņa virsmai, gan serdeņam.
Šim materiālam jābūt ne tikai vieglam, bet arī stingram un izturīgam. Mēs arī atvieglojam paklājiņu, izmantojot vieglas iekšējās putas. Tomēr tas netiek darīts uz paklājiņa komforta un izolācijas īpašību rēķina. Materiāla izvēle un paklājiņa atvieglojuma veids būtiski ietekmē iepakotā paklājiņa izmēru.
.
 
Visiem mūsu izstrādājumiem ir dubults izolācijas slānis, kas novērš gaisa noplūdi, šī izolācija ir uzklāta šķiedras virsējā slānī. Tas nodrošina maksimālu aizsardzību un ilgu izstrādājuma kalpošanas laiku. Katrs matracis tiek testēts 24 stundas pēc izgatavošanas, kas palīdz mums izvairīties no defektīvu izstrādājumu pārdošanas.
 
Termiskā izturība
Termiskā pretestība ir īpašība, kas mūsdienās parasti tiek norādīta pie guļammaisiem. Termiskā pretestība - R ir fizikāls lielums, kas norāda materiāla termoizolācijas īpašības. Tā ir atkarīga no materiāla biezuma un λ. Ja mēs vēlamies, lai R būtu pēc iespējas lielāks, mēs tiecamies pēc maksimāli iespējamā materiāla biezuma un vienlaikus cenšamies, lai λ būtu pēc iespējas mazāks. Termiskā pretestība R apzīmē materiāla 1 m2 pretestību pret siltumenerģijas pārnesi temperatūru starpībā 1 K. Siltumvadītspējas koeficients λ parāda materiāla spēju vadīt siltuma enerģiju. Tā ir vērtība W, kas caur 1 m biezu materiālu caurplūst, ja virsmu temperatūru starpība ir 1 K. Piezīmes: R = d / λ (m2.K.W-1); d - materiāla biezums (m); λ - materiāla siltumvadītspējas koeficients (W.m-1.K-1).
.
 
ANTI-SLIP SURFACE "YATE MICRO BRUSHED"
Guļot dabā - paklājiņa vieta parasti nav ideāli līdzena, tāpēc pat vislabākais paklājiņš var pilnībā nekalpot savam mērķim, kad izslīdat kopā ar guļammaisu. Šī iemesla dēļ esam izstrādājuši īpašu virsmu ar pretslīdes materiālu "MICRO BRUSHED", kas palielina berzi un neļauj guļammaisam noslīdēt.

Par Yate

10561609_528695377230072_2437454487824356061_n_2.jpg

YATE tika dibināta 1991. gadā un sākotnēji koncentrējās tikai uz uzņēmējdarbību sporta, kempinga un brīvdabas pasākumu jomā. Kopš 1995. gada mēs nodarbojamies ar putu polietilēna pārstrādi un pakāpeniski esam sākuši paplašināt savu piedāvājumu ar pašu ražotiem produktiem. Sākotnēji tie bija vienkārši produkti, piemēram, sēdekļi un peldošie dēļi. Pakāpeniski mēs aprīkojām ražotni ar nepieciešamajām iekārtām griešanai, griešanai, frēzēšanai, līmēšanai, termoformēšanai un citai materiālu apstrādei, tāpēc šobrīd varam apmierināt gandrīz visas klientu prasības. Pateicoties jaunajām tehnoloģijām, mūsu ražošana ir sākusi pievērsties arī citām nozarēm, ne tikai sportam, tāpēc pašlaik ražojam arī automobiļu rūpniecībai, iepakojuma materiāliem un citām nozarēm. Sporta jomā mēs joprojām galvenokārt koncentrējamies uz āra un fitnesa nodarbībām, jo tur ir galvenais putuplasta spilventiņu (paklājiņu, jogas paklājiņu, vingrošanas grīdu u. c.) sortiments. Kopš 2014. gada intensīvi nodarbojamies arī ar mūsu uzņēmumā izstrādāto loka šaušanas mērķu izstrādi un ražošanu - ne tikai no putu polietilēna.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.