Saliekamais nazis Kershaw Launch 9 7250
Saliekamais nazis Kershaw Launch 9 7250
Saliekamais nazis Kershaw Launch 9 7250
Saliekamais nazis Kershaw Launch 9 7250
Saliekamais nazis Kershaw Launch 9 7250
Saliekamais nazis Kershaw Launch 9 7250

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Grey-Black
Saliekams
Yes
Roktura garums
81 mm
Ražotājs
Kershaw, USA
Lieta
No
Rokturis materiāls
Anodized aluminum
Asmens garums
46 mm
Steel hardness
58-60
Asmens materiāls
Stainless steel 154CM
Corrosion resistance
Highly resistant
Blunt resistance
Good
Clip for carrying
Yes
Cut type
Flat
Blade shape
Drop Point
Asmens fiksatora tips
Auto-lock
Opening type
Button
Support of opening
Yes, spring loaded

Sulankstomas peilis Kershaw Launch 9 7250

417604
159.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 7.75€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Kershaw Launch 9 7250 ir ļoti parocīgs automātiskais nazis, kas aprīkots ar amerikāņu CPM 154 nerūsējošā tērauda asmeni, diskrētu atlocīšanas pogu un modernu anodēta alumīnija pārklājumu.

Kershaw Launch 9 ir populārā naža Launch 2 mazāka versija, kas apvieno izsmalcinātu "džentlmeņa mapes" stilu ar EdC mapes izturību un lietojamību.

Tērauds

Nīža asmens ir 46 mm garš, izgatavots no 154CM cietā instrumentu tērauda, kas ir pakļauts rūdīšanai līdz 58-60 HRC cietībai, kas ir optimāla EDC nažiem. 154CM ir nerūsējošais tērauds ar molibdēna piedevu, ar ļoti augstu oglekļa saturu, ko var raksturot kā 440C uzlabotu versiju.

Amerikāņu tērauds ir īpaši novērtēts tā izturības pret koroziju un nodilumu (augsta izturība), ilgstošas darba asuma saglabāšanas un relatīvi vienkāršas asināšanas dēļ

.

Utilitātes nazis

Kautajam asmeņam ar lietojamo drop-point profilu ir matēta apdare, izmantojot stonewashed metodi (peldi abrazīvos akmeņos), kas efektīvi maskē jebkādus lietošanas laikā radušos asmeņa skrāpējumus vai nobrāzumus.

Pateicoties asajam smailim, plakanajam griezumam un nedaudz noapaļotajai griezējlīstei, nazis viegli iespiežas un tam ir lieliskas griešanas īpašības. Asmeņa biezums tā platākajā vietā ir 3 mm, kas ir kompromiss starp naža izturību un funkcionalitāti ikdienas darbā.

Iz gar asmeni ir izveidots dziļš griezējs, kas samazina naža svaru un pilda dekoratīvu funkciju.

Automātiska izvēršana

Automātiskā naža vissvarīgākais elements ir tā ārkārtīgi ērtā un vienkāršā izvēršanas sistēma.

Automātiskā naža svarīgākais elements ir tā ārkārtīgi ērtā un vienkāršā izvēršanas sistēma.

Atšķirībā no modeļiem ar mehāniski darbināmu asmeni, automātiskā naža gadījumā, lai atlocītu asmeni, nepieciešams tikai nospiest pogu, kas ir atbildīga par bloķēšanas atbrīvošanu un iekšējās atsperes aktivizēšanu.

.

Lāpstiņas salocīšanai ir vēlreiz jānospiež poga un manuāli jāieliek asmeni atpakaļ. Šāda funkcionalitāte padara "automātus" ļoti populārus karavīru, uniformēto dienestu darbinieku un strauji augošās EDC entuziastu grupas vidū

.

Atbrīvošanas poga ir iestrādāta flīzētā izgriezumā, tāpēc tā neizvirzās virs roktura, kas savukārt efektīvi novērš nejaušu asmeņa izvēršanu. Izmantojot automātisko nazi, ieteicams būt īpaši uzmanīgiem un apdomīgiem.

Light handle

Nīžam ir ergonomisks apšuvums, kas izgatavots no anodēta lidaparāta alumīnija 6061-T6, kas kopā ar aizmugurējo rokturi veido monolītu veselumu. Pateicoties precīzai 3D apstrādei, rokturim ir ļoti pievilcīgs dizains un lielisks satvēriens.

Anodētais pārklājums ir izturīgs pret izbalēšanu, skrāpējumiem un nodilumu, kas garantē naža pievilcīgu izskatu ilgu laiku. Roktura profilētā forma padara nazi ļoti ērtu un stabilu rokā, neraugoties uz tā nelielajiem izmēriem.

Nezkrītošu naža nēsāšanu kabatā nodrošina dziļi iestrādāta klipsna, kuru var pārvietot uz otru pusi. No roktura izvirzītajā aizmugurējā daļā ir āķis, kas ļauj ievilkt auklu vai paracord piekariņu.

Par Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives ir amerikāņu uzņēmums, kas ražo augstas kvalitātes nažus dibināts 1974. gadā Portlendā, Oregonā.

Uzņēmuma vēsture ir nesaraujami saistīta ar KAI Group, jo kopš 1977. gada tas ir tās meitas uzņēmums. Kai USA Ltd. ir trīs produktu līnijas: Kershaw Knives iiekļaujot āra un EDC nažus , Shun Cutlery - ar rokām darināti japāņu virtuves naži un Zero Tolerance - augstākās klases naži uniformētiem dienestiem un prasīgiem klientiem.

Savas pastāvēšanas laikā, Kershaw ir sadarbojies ar vadošajiem pasūtījuma nažu dizaineriem, tostarp nažu "Hall of Fame" radītāju Kenu Onionu, Ernestu Emersonu, Franku Centofante, Riku Hindereru un RJ Martin.

Amerikas zīmola naži ir vairākkārt ieguvuši prestižus nozares apbalvojumus, galvenokārt pateicoties inovatīvam dizainam, funkcionalitātei un augstas kvalitātes materiāliem

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.