Saliekamais nazis Kershaw Fringe 8310
Saliekamais nazis Kershaw Fringe 8310
Saliekamais nazis Kershaw Fringe 8310
Saliekamais nazis Kershaw Fringe 8310
Saliekamais nazis Kershaw Fringe 8310
Saliekamais nazis Kershaw Fringe 8310
Saliekamais nazis Kershaw Fringe 8310
Saliekamais nazis Kershaw Fringe 8310

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Black
Paredzētais lietojums
EDC
Saliekams
Yes
Roktura garums
102 mm
Ražotājs
Kershaw, USA
Lieta
No
Rokturis materiāls
Carbon fiber
Stainless steel
Asmens garums
76 mm
Steel hardness
57 - 59 HRC
Asmens materiāls
Chinese 8Cr13MoV stainless steel
Corrosion resistance
Average
Blunt resistance
Average
Clip for carrying
Yes
Cut type
Concave
Blade shape
Drop Point
Asmens fiksatora tips
Frame lock
Opening type
Flipper, thumb peg
Support of opening
Yes, spring loaded

Sulankstomas peilis Kershaw Fringe 8310

417588
45.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 7.82€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Kershaw Kershaw Fringe 8310 ir mūsdienīgs EDC nazis, kurā izmantots 8Cr13MoV nerūsējošais tērauds, mehānisms, kas atbalsta asmeņa izvēršanu, tērauda apšuvums, kas bagātināts ar oglekļa šķiedru, un spēcīga rāmja bloķēšanas slēdzene.

Pārbaudīts tērauds

76 mm garais asmens ir izgatavots no populārā 8Cr13MoV tērauda, kas rūdīts līdz 57-59 HRC. Šim ķīniešu tēraudam ir laba izturība pret koroziju un rūdāmība, kas salīdzināma ar AUS6.

8Cr13MoV tērauda asmens ir ideāli piemērots ikdienas lietošanai, jo ir izturīgs pret koroziju, labi ass un viegli asināms, kam pietiek ar kabatas asināmo akmeni.

Funkcionālais asmens

Nīžam ir slaids asmens ar lietojamu drop-point profilu, ar izteiktu viltus asmeni un frēzētu īkšķa rampu. Pateicoties spēcīgajam smailim, ieliektajam griezumam un skaidri noapaļotajai griezējlīstei, nažam ir labas griezējspējas, un tā asināšana sagādā problēmas.

Jameņa biezums tā platākajā vietā ir 2,8 mm, kas ir kompromiss starp naža izturību un funkcionalitāti ikdienas darbā.

Viss asmens ir pārklāts ar titāna nitrīda keramikas pārklājumu, kas nodrošina aizsardzību pret laikapstākļiem, sālsūdens iedarbību, izceļas ar izcilu cietību un izturību pret koroziju un ķīmisko stabilitāti (laika gaitā nemaina krāsu).

ātra demontāža

Jaunasmens var izlocīt ar vienu roku divos veidos: ar frēzētu flipperi vai izmantojot abpusēju tapu, tādējādi ļaujot izvēlēties metodi atbilstoši mūsu vēlmēm. Abi risinājumi ir ērti gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem, tie ļauj arī ērti lietot nazi ar cimdiem.

Mehānisms, kas atbalsta asmeņa izvēršanu

Atvēršanas procesu atvieglo SpeedSafe atbalsta mehānisms. Nospiežot uz pināla asmens, atbalsta mehānisms aktivizē iekšējo atsperi, kas dinamiski izvērš asmeni, padarot nazi gatavu lietošanai sekundes daļas laikā.

Ameņa bloķētājs

Iegultā rāmja bloķēšanas blokāde, kas tiek uzskatīta par vienu no izturīgākajiem bloķēšanas mehānismiem, aizsargā pret nejaušu asmeņa salocīšanu. Bloķētājs, tāpat kā flipperis, ir darbināms ar vienu roku.

Elegants rokturis

Nerūsējošā tērauda apšuvumi ir dekoratīvi frēzēti pa visu perimetru, kas nodrošina pievilcīgu izskatu un uzlabo naža satvērienu. Roktura aizsardzībai, līdzīgi kā asmenim, izmantots oglekļa-titāna pārklājums, pateicoties kuram nažam ir ļoti mūsdienīgs dizains.

Elements, kas piesaista nažu cienītāju uzmanību, ir dekoratīvais oglekļa šķiedras ieliktnis, kas piešķir elegantu raksturu un lieliski saskan ar naža krāsu. Roktura aizmugurējā daļā ir caurums auklas vai parakorda pinuma piestiprināšanai.

Ikdienas nēsāšana kabatā ir iespējama, pateicoties standarta klipam ar iespēju to piestiprināt divās pozīcijās (kreisajā / labajā pusē)

.

Par Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives ir amerikāņu uzņēmums, kas ražo augstas kvalitātes nažus dibināts 1974. gadā Portlendā, Oregonā.

Uzņēmuma vēsture ir nesaraujami saistīta ar KAI Group, jo kopš 1977. gada tas ir tās meitas uzņēmums. Kai USA Ltd. ir trīs produktu līnijas: Kershaw Knives iiekļaujot āra un EDC nažus , Shun Cutlery - ar rokām darināti japāņu virtuves naži un Zero Tolerance - augstākās klases naži uniformētiem dienestiem un prasīgiem klientiem.

Savas pastāvēšanas laikā, Kershaw ir sadarbojies ar vadošajiem pasūtījuma nažu dizaineriem, tostarp nažu "Hall of Fame" radītāju Kenu Onionu, Ernestu Emersonu, Franku Centofante, Riku Hindereru un RJ Martin.

Amerikas zīmola naži ir vairākkārt ieguvuši prestižus nozares apbalvojumus, galvenokārt pateicoties inovatīvam dizainam, funkcionalitātei un augstas kvalitātes materiāliem

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.