Saliekamais nazis Kershaw Flitch 3930
Saliekamais nazis Kershaw Flitch 3930
Saliekamais nazis Kershaw Flitch 3930
Saliekamais nazis Kershaw Flitch 3930
Saliekamais nazis Kershaw Flitch 3930
Saliekamais nazis Kershaw Flitch 3930

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Grey-Black
Paredzētais lietojums
EDC
Saliekams
Yes
Roktura garums
114 mm
Ražotājs
Kershaw, USA
Lieta
No
Rokturis materiāls
Nylon
Asmens garums
83 mm
Steel hardness
57 - 59 HRC
Asmens materiāls
Chinese 8Cr13MoV stainless steel
Corrosion resistance
Average
Blunt resistance
Average
Clip for carrying
Yes
Cut type
Concave
Blade shape
Drop Point
Asmens fiksatora tips
Liner Lock
Opening type
Flipper
Support of opening
Yes, spring loaded

Sulankstomas peilis Kershaw Flitch 3930

417585
40.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 6.97€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Kershaw Flitch 3930 ir universāls edc nazis, kurā izmantots 8Cr13MoV nerūsējošais tērauds, mehānisms, kas atbalsta asmeņa izvēršanu, profilētas FRN uzlikas un pārbaudīta liner-lock bloķēšana.

Kershaw Flitch 3930 būs lieliska izvēle cilvēkiem, kuri meklē stabilu un izturīgu nazi lietošanai brīvā dabā un ikdienas darbiem.

Pārbaudīts tērauds

83 mm garais asmens ir izgatavots no populārā 8Cr13MoV tērauda, kas rūdīts līdz 57-59 HRC. Šim ķīniešu tēraudam ir laba izturība pret koroziju un rūdāmība, kas salīdzināma ar AUS6.

8Cr13MoV tērauda asmens ir ideāli piemērots ikdienas lietošanai, jo ir izturīgs pret koroziju, labi ass un viegli asināms, kam pietiek ar kabatas asināmo akmeni.

Funkcionālais asmens

Oziņa profilu var raksturot kā modificētu drop-point versiju ar izteikti paceltu mugurkaulu un izteiktu pirkstu frēzējumu. Pateicoties masīvajam 3 mm biezajam asmenim, nazis ir piemērots arī viegliem lauka darbiem vai kā izdzīvošanas naža rezerves variants.

Ovalie iegriezumi asmenī samazina tā svaru un ļauj izlocīt asmeni ar īkšķi. Pateicoties spēcīgajam smailim, ieliektajam griezumam un skaidri noapaļotajai griezējlīstei, nažam ir labas griešanas īpašības, un tā asināšana sagādā problēmas.

Nāžam ir ļoti praktiska apdare, tā dēvētā stonewashed, kas tiek veikta, kad nazis tiek peldināts grants vai mazos abrazīvos akmentiņos. Iegūtā neregulārā struktūra ļoti labi paslēpj skrāpējumus un nobrāzumus lietošanas laikā.

Komfortabla lietošana

Jaustāmo asmeni var ātri un ērti izlocīt ar vienu roku, izmantojot frēzētu flipperi. Darbība notiek ļoti dabiski un viegli, un tas ļauj ērti lietot nazi gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem.

Mehānisms, kas atbalsta asmeņa izvēršanu

Atvēršanas procesu atvieglo SpeedSafe atbalsta mehānisms. Nospiežot uz pināla asmens, atbalsta mehānisms aktivizē iekšējo atsperi, kas dinamiski izvērš asmeni, padarot nazi gatavu lietošanai sekundes daļas laikā.

Ameņa bloķētājs

Pēc asmeņa izvēršanas tas tiek droši bloķēts ar līnijveida bloķēšanas mehānismu. Tērauda bloķēšanas josla nodrošina augstu drošības līmeni, un tās darbība ir ļoti intuitīva un ērta. Droša bloķēšana ir svarīgs elements, kas nosaka saliekamā naža funkcionalitāti un drošību.

Ergonomisks rokturis

Nīžam ir cietas, ar stikla šķiedru pastiprinātas neilona apšuvuma detaļas. Plašais rokturis, dziļi pirkstu iegriezumi un smalki režģi padara nazi ļoti stingru un drošu rokā. Par naža stingrību un izturību rūpējas tērauda stiegrojuma ieliktņi, kuriem piestiprināti poliamīda apšuvumi.

Standarta skava ļauj nēsāt nazi kabatā katru dienu, ar iespēju to nostiprināt divās pozīcijās (kreisajā / labajā).

Par Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives ir amerikāņu uzņēmums, kas ražo augstas kvalitātes nažus dibināts 1974. gadā Portlendā, Oregonā.

Uzņēmuma vēsture ir nesaraujami saistīta ar KAI Group, jo kopš 1977. gada tas ir tās meitas uzņēmums. Kai USA Ltd. ir trīs produktu līnijas: Kershaw Knives iiekļaujot āra un EDC nažus , Shun Cutlery - ar rokām darināti japāņu virtuves naži un Zero Tolerance - augstākās klases naži uniformētiem dienestiem un prasīgiem klientiem.

Savas pastāvēšanas laikā, Kershaw ir sadarbojies ar vadošajiem pasūtījuma nažu dizaineriem, tostarp nažu "Hall of Fame" radītāju Kenu Onionu, Ernestu Emersonu, Franku Centofante, Riku Hindereru un RJ Martin.

Amerikas zīmola naži ir vairākkārt ieguvuši prestižus nozares apbalvojumus, galvenokārt pateicoties inovatīvam dizainam, funkcionalitātei un augstas kvalitātes materiāliem

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.