Saliekamais nazis Kershaw Emerson 6034D2
Saliekamais nazis Kershaw Emerson 6034D2
Saliekamais nazis Kershaw Emerson 6034D2
Saliekamais nazis Kershaw Emerson 6034D2
Saliekamais nazis Kershaw Emerson 6034D2
Saliekamais nazis Kershaw Emerson 6034D2

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Grey-Black
Paredzētais lietojums
EDC
Saliekams
Yes
Roktura garums
114 mm
Ražotājs
Kershaw, USA
Lieta
No
Rokturis materiāls
G10
Stainless steel
Asmens garums
83 mm
Steel hardness
58-60
Asmens materiāls
D2 Carbon steel
Corrosion resistance
Average
Blunt resistance
Good
Clip for carrying
Yes
Cut type
Concave
Blade shape
Clip Point
Asmens fiksatora tips
Frame lock
Opening type
Disk on the blade

Sulankstomas peilis Kershaw Emerson 6034D2

417572
64.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.52€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Kershaw Emerson 6034D2 ir universāls salokāms nazis ar D2 tērauda asmeni, rāmja bloķēšanas slēdzeni un ērtu locīšanas sistēmu, kas radies, sadarbojoties Kershaw un Emerson Knives.

Kershaw un Emerson Knives ir apvienojuši spēkus, lai radītu nažu sēriju, kas apvieno Kershaw precizitāti un kvalitāti ar Emerson zīmola bezkompromisa funkcionalitāti.

Cietā instrumentu tērauda D2

83 mm garais asmens ir izgatavots no cieta un izturīga D2 instrumentu tērauda, kas rūdīts līdz 58-60 HRC. D2 ir korozijizturīgākais oglekļa tērauds, ko raksturo augsta nodilumizturība, ilgstoša darba asuma saglabāšana un agresīva griešana.

Izvēloties no šāda tērauda izgatavotu nazi, ir vērts iegādāties dimanta asinātāju, jo asināšana ar standarta keramikas asināmo akmeni var būt ļoti darbietilpīga un neefektīva.

Platajam asmenim ar lietojamu klip-point profilu ir dubulta apdare: griezumā - akmensmazgāta, bet augšējā daļā - satīna apdare.

Sakarā ar spēcīgu smaili, ļoti maigu malas izliekumu un ieliektu griezumu asmens griež ļoti vienmērīgi un efektīvi, un nav tendences ieķerties materiālā.

Ja tiek izmantots spēcīgs smaile, ļoti maigs malas izliekums un ieliekts griezums, asmens griež ļoti vienmērīgi un efektīvi, un nav tendences ieķerties materiālā.

Aizvērsta naža garums ir 197 mm, asmeņa biezums tā platākajā vietā ir 3 mm, kas ir ideāls kompromiss starp nēsāšanas ērtumu, ikdienas funkcionalitāti un izturību.

Ozis izvēršams divējādi

Ozaru var izlocīt ar vienu roku divos veidos, t. i., ar rievoto disku vai izmantojot "viļņu". Disks, kas atrodas asmens aizmugurē, pilda tādu pašu funkciju kā populārais "flipper", taču ar to atšķirību, ka tas tiek darbināts ar īkšķi.

Emerona risinājuma pamatā ir āķa formas uzgaļa, kas, velkot nazi, aizķer kabatas malu, kā rezultātā nazis spontāni izvēršas.

Disks un viļņveida āķis ir novietoti simetriski, kas ļauj ērti lietot nazi gan labās, gan kreisās rokas cilvēkiem.

Darba drošība

No nejaušas asmeņa saliekšanas to efektīvi aizsargā monolīta rāmja fiksators, kas aprīkots ar rūdīta tērauda ieliktni, kas garantē uzticamību un darba drošību.

Rāmveida slēdzene ir masīva slēdzene, kas tiek uzskatīta par vienu no izturīgākajiem bloķēšanas mehānismiem, kam raksturīga izturība pret netīrumiem un ļoti ērta darbība.

Komfortabls rokturis

naža rokturis ir izgatavots no smilšstrūklas 410 tērauda un melna G-10 lamināta. Roktura profilētā forma, pirkstu padziļinājums un smalkā kompozīta tekstūra padara nazi ļoti drošu rokā, un tā lietošana ir ļoti ērta.

Roktura aizmugurējā daļā ir caurums dekoratīvas paracord astes piestiprināšanai, kas atvieglo un paātrina naža izņemšanu no kabatas. Diskrēta naža nēsāšana kabatā ir iespējama, pateicoties elastīgajam klipam, ko var piestiprināt abās roktura pusēs.

Par Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives ir amerikāņu uzņēmums, kas ražo augstas kvalitātes nažus dibināts 1974. gadā Portlendā, Oregonā.

Uzņēmuma vēsture ir nesaraujami saistīta ar KAI Group, jo kopš 1977. gada tas ir tās meitas uzņēmums. Kai USA Ltd. ir trīs produktu līnijas: Kershaw Knives iiekļaujot āra un EDC nažus , Shun Cutlery - ar rokām darināti japāņu virtuves naži un Zero Tolerance - augstākās klases naži uniformētiem dienestiem un prasīgiem klientiem.

Savas pastāvēšanas laikā, Kershaw ir sadarbojies ar vadošajiem pasūtījuma nažu dizaineriem, tostarp nažu "Hall of Fame" radītāju Kenu Onionu, Ernestu Emersonu, Franku Centofante, Riku Hindereru un RJ Martin.

Amerikas zīmola naži ir vairākkārt ieguvuši prestižus nozares apbalvojumus, galvenokārt pateicoties inovatīvam dizainam, funkcionalitātei un augstas kvalitātes materiāliem

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.