Saliekamais nazis Kershaw Airlock 1385
Saliekamais nazis Kershaw Airlock 1385
Saliekamais nazis Kershaw Airlock 1385
Saliekamais nazis Kershaw Airlock 1385
Saliekamais nazis Kershaw Airlock 1385
Saliekamais nazis Kershaw Airlock 1385
Saliekamais nazis Kershaw Airlock 1385
Saliekamais nazis Kershaw Airlock 1385
Saliekamais nazis Kershaw Airlock 1385
Saliekamais nazis Kershaw Airlock 1385

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Grey-Black
Paredzētais lietojums
EDC
Saliekams
Yes
Roktura garums
109 mm
Ražotājs
Kershaw, USA
Lieta
No
Rokturis materiāls
Nylon
Asmens garums
76 mm
Steel hardness
55-57
Asmens materiāls
Stainless steel 4Cr13
Corrosion resistance
Highly resistant
Blunt resistance
Short
Cut type
Concave
Blade shape
Drop Point
Asmens fiksatora tips
Liner Lock
Opening type
Flipper
Support of opening
Yes, spring loaded

Sulankstomas peilis Kershaw Airlock 1385

417538
29.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.1€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Airlock 1385 modelis ir mapīte ikdienas lietošanai no lētu nažu līnijas ar mūsdienīgu dizainu, kas izgatavots no 4Cr14 tērauda un aprīkots ar SpeedSafe sistēmu, kas nodrošina asmeņa atvēršanas atbalstu.

Pārbaudīts tērauds

76 mm garais asmens ir izgatavots no izturīga 4Cr14 tērauda, kas rūdīts līdz 55-57 HRC cietībai. Šim Ķīnas nerūsējošajam tēraudam ir augsta izturība pret koroziju, un tas saglabā asumu salīdzinoši īsu laiku, taču to lieliski kompensē asināšanas vieglums un ātrums.

Šādas tērauda īpašības nozīmē, ka Kershaw Airlock 1385 ir paredzēts mazāk prasīgiem lietotājiem un cilvēkiem, kuri tikai sāk savu piedzīvojumu ar āra un EDC jautājumiem.

Nelielais svars, parocīgais izmērs un lietderīgais raksturs padara šo naža modeli ideāli piemērotu vienkāršiem ikdienas darbiem, piemēram, darbā, mājās, ceļojumā un mežā.

Funkcionālais asmens

Šaurajam asmeņam ar lietojamu drop-point profilu ir akmeņu mazgāta matēta apdare (vannā ar abrazīviem akmeņiem), kas efektīvi maskē nelielus lietošanas laikā radušos asmeņa skrāpējumus vai nobrāzumus.

Pateicoties spēcīgam smailei, ieliektam griezumam un griezējlīstei ar maigu izliekumu, nažam ir labas griešanas un iespiešanās īpašības, un asmens neiesprūst grieztajā materiālā.

Ja asmens biezums tā platākajā vietā ir 2,8 mm, kas ir kompromiss starp naža izturību un funkcionalitāti ikdienas darbā. Asmeņa aizmugurē veiktie šķērsgriezumi nodrošina stabilu pirkstu atbalstu darba laikā.

Nīžam ir vairāki dekoratīvi akcenti, kas efektīvi piesaista uzmanību, tostarp izgriezums rokturī (samazinot konstrukcijas svaru), atraktīva šarnīra tapa un šaurs "zīmuļa" klips ar iespēju piestiprināt abās roktura pusēs.

Komfortabla lietošana

Jaustklīti izvērš ar vienu roku, izmantojot frēzētu flipperi, kas ir ērts risinājums gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem. Šī ērtā asmens atvēršanas metode padara naža lietošanu ārkārtīgi ērtu un vienkāršu.

Mehānisms, kas atbalsta asmeņa izvēršanu

Atvēršanas procesu atvieglo SpeedSafe atbalsta mehānisms. Nospiežot uz spailes spuras vai izspiežot tapu, atbalsta mehānisms aktivizē iekšējo atsperi, kas dinamiski izvērš asmeni, padarot nazi gatavu lietošanai sekundes daļas laikā.

Robust lock

Pēc asmeņa izvēršanas tas tiek droši fiksēts ar līnijveida bloķēšanas mehānismu. Tērauda bloķēšanas josla nodrošina augstu drošības līmeni, un tās darbība ir ļoti intuitīva un ērta. Droša bloķēšana ir svarīgs elements, kas nosaka saliekamā naža funkcionalitāti un drošību.

Nēsāšanas skava

Nezkrītošu naža nēsāšanu kabatā atvieglo elastīgais klips, kuru var piestiprināt 2 pozīcijās. Roktura aizmugurējā daļā ir caurums auklas vai parakorda pinuma piestiprināšanai, kas ir ļoti iecienīti daudzu nažu īpašnieku vidū.

Ergonomiski uzlikušas uzlikas

Noža rokturi veido apšuvums, kas izgatavots no viegla un izturīga stiklšķiedras stiegrota neilona (FRN). Roktura profilētā forma un smalkais teksturējums padara nazi ļoti drošu rokā, un tā lietošana ir ļoti ērta.

Rīkojuma profils un smalkā tekstūra padara nazi ļoti drošu rokā, un tā lietošana ir ļoti ērta.

Visas konstrukcijas stingrību nodrošina tērauda ieliktņi ar raksturīgu izgriezumu

.

Par Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives ir amerikāņu uzņēmums, kas ražo augstas kvalitātes nažus dibināts 1974. gadā Portlendā, Oregonā.

Uzņēmuma vēsture ir nesaraujami saistīta ar KAI Group, jo kopš 1977. gada tas ir tās meitas uzņēmums. Kai USA Ltd. ir trīs produktu līnijas: Kershaw Knives iiekļaujot āra un EDC nažus , Shun Cutlery - ar rokām darināti japāņu virtuves naži un Zero Tolerance - augstākās klases naži uniformētiem dienestiem un prasīgiem klientiem.

Savas pastāvēšanas laikā, Kershaw ir sadarbojies ar vadošajiem pasūtījuma nažu dizaineriem, tostarp nažu "Hall of Fame" radītāju Kenu Onionu, Ernestu Emersonu, Franku Centofante, Riku Hindereru un RJ Martin.

Amerikas zīmola naži ir vairākkārt ieguvuši prestižus nozares apbalvojumus, galvenokārt pateicoties inovatīvam dizainam, funkcionalitātei un augstas kvalitātes materiāliem

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.