Peilis Joker Aguila CO-104, koka
Peilis Joker Aguila CO-104, koka
Peilis Joker Aguila CO-104, koka
Peilis Joker Aguila CO-104, koka

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Brown
Paredzētais lietojums
Hunting, survival
Saliekams
No
Roktura garums
118 mm
Ražotājs
Joker
Lieta
Rokturis materiāls
Wood
Asmens garums
105 mm
Asmens materiāls
Stainless steel Mova 1.4116
Warranty period
24 months
Corrosion resistance
Highly resistant
Blunt resistance
Average
Knife type
Fixed blade
Sheath material
Leather
Cut type
Full flat
Blade shape
Drop Point

Peilis Joker Aguila CO-104, medinis

417247
4699
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 7.99€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Joker Aguila CO-104 ir universāls nazis ar fiksētu asmeni, kas paredzēts dažāda veida aktivitātēm brīvā dabā, piemēram, medībām, izdzīvošanai, tūrismam un zvejai.

Joker Aguila CO-104 ir parocīgs āra nazis, kas izgatavots no Mova 1.4116 nerūsējošā tērauda ar 55-57 HRC cietību. Šis tērauda parametrs nodrošina vidēju noturību pret aptumšošanu, kas lielā mērā kompensē asināšanas ātrumu un vieglumu, kas ir viena no galvenajām īpašībām, lai nazi varētu izmantot laukā. Asmenim ir pilnībā plakans griezums, kas kombinācijā ar "drop-point" profilu nodrošina ļoti labu griešanas plūdumu un augstu galu izturību. Mežā un nometnes vietā parasti ir jāveic precīzi darbi, tāpēc naža mugurpusē ir ierīkota rieva, kas stabilizē pirkstus precīzas naža vadīšanas laikā.

Noža tapai ir piestiprināti profilēti olīvkoka apšuvumi, kuru efektīgā apdare uzlabo naža kopējo estētiku. Nazis ir ļoti parocīgs, tas droši iekļaujas rokā, un atlikušais krusteniskais aizsarglīdzeklis neļauj tam izslīdēt no rokas. Roktura galā ir ieausts gredzens ar siksniņu, kas, uzliekot uz plaukstas locītavas, palielina satvēriena izturību. Lai nēsātu nazi pie jostas, mums ir piešūta ādas maksts, kas piestiprināta ar aizdari.

Joker Aguila CO-104 raksturo izturīga konstrukcija, labi griešanas parametri un klasisks dizains, kas atsaucas uz tradicionālajiem traperu nažiem.

Par Joker

puukkojokersami(2).jpg

 

Joker nažu zīmols ir pasaulē pazīstams Spānijas uzņēmums no Albacetes pilsētas. Joker nāk no apgabala, kas ir labi pazīstams ar labiem amatniekiem un meistarīgiem griezējiem, un katru nazi rūpīgi izgatavo ar rokām.

No dibināšanas 1987. gadā Joker Knives vienmēr ir centies katrā savā izstrādājumā apvienot tradicionālo roku darbu un modernākās tehnoloģijas. Joker naži ir rūdīti līdz tādai pakāpei, kas ir viegli asināma, bet saglabā labu asumu arī pēc ilgstošas lietošanas.

Joker turpina lepnās Spānijas galda piederumu ražotāju tradīcijas, piedāvājot vienus no labākajiem pieejamajiem griezējinstrumentiem, kā arī vienu no plašākajiem griezējinstrumentu klāstiem pasaulē

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.