Opinel 02 inox buka nazis
Opinel 02 inox buka nazis
Opinel 02 inox buka nazis
  • Tikai tiešsaistē
Opinel 02 inox buka nazis
Opinel 02 inox buka nazis
Opinel 02 inox buka nazis

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Rokturis materiāls
Wood
Corrosion resistance
high
Knife type
Foldable
Blade shape
Clip Point
Opening mechanism
Nail cutout
Type of steel
Stainless - Sandvik 12C27
Application
EDC
Dulling resistance
Average
Grind type
Flat
Length when folded [mm]
47
Blade length [mm]
35
Total length [mm]
80

Opinel 02 inox buko peilis

1331043
799
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 2.72€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-6 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Opinel 02 inox beech is a miniature folding knifein the form of a key ring, made of Sandvick 12C27 stainless steel and beech wood.

Swedish stainless steel

The 32mm long head is made of Swedish Sandvik 12C27 stainless steel, whose composition and parameters can be compared to the popular 440A steel.

Due to its high hardness, purity of composition, abrasion and corrosion resistance and regular distribution of carbides, the Sandvik 12C27 steel blade maintains sharpness for a long time and can be easily sharpened even with a pocket sharpener.

A knife made of such steel is a good choice for those looking for an inexpensive and efficient tool for the mountains, the woods or everyday use.

The blade, which has a utilitarian clip-point profile, has a gently curved cutting edge, a strong hilt and a flat grind. Such characteristics make the knife blade not only functional and durable, but also very efficient when cutting.

The head, despite its small size, is functional and helps in many daily activities that require a sharp tool.

An everyday knife

The knife comes with a chain with a steel ring, so the Opinel 02 can be carried on a daily basis as a key ring.

Wooden handle

The handle is made of varnished beech wood characterized by high strength and hardness.The grip has a classic oval profile, yielding to expansion at the end.

Par Opinel

Banner_Opinel_1920x1920.jpg

 

Opinel ir franču uzņēmums, ko Savojā dibinājis Žozefs Opinels un kas ražo saliekamos nažus un augstas kvalitātes virtuves nažus.

1890. gadā Žozefs Opinels izstrādāja savu pirmo saliekamo nazi, kura vienkāršība, funkcionalitāte un izturība ir izturējusi laika pārbaudi, pateicoties kam, neraugoties uz vairāk nekā 130 gadu garumu, Opinel saliekamie naži ir saglabājuši savu klasisko izskatu.

Opinela nažu mūžīgo panākumu pamatā bija to vienkāršā konstrukcija, kas sastāvēja tikai no 4 elementiem: asmens, koka rokturis, tapa un metāla uzmava, kas pildīja slēdzenes funkciju.

Šodien Opinel ražo nažus no oglekļa un modificētā tērauda, kā arī no populārā zviedru nerūsējošā tērauda 12C27 Sandvik. Nažu rokturi ir izgatavoti no koka un izturīgas plastmasas.

Francijas uzņēmuma piedāvājumā ir tradicionālie saliekamie naži, mūsdienīgi daudzfunkcionālie naži, sēņu naži, dārza naži, kā arī plašs nažu un virtuves rīku klāsts.

Opinel jau vairāk nekā simts gadus ir specializējies augstas kvalitātes nažu izstrādē un ražošanā. Tas ir visvairāk pazīstams ar tūristu nažu ražošanu, kurus par ikoniskiem uzskata šāda veida piederumu lietotāji un entuziasti visā pasaulē. Pieejamie izstrādājumi galvenokārt izceļas ar to, ka tajos izmantoti kvalitatīvi materiāli, piemēram, rūpīgi atlasītas koka sugas, īpaši izturīgs oglekļa tērauds vai nerūsējošais zviedru tērauds. Pateicoties tam, tie kalpos ilgi, garantējot uzticamību un izturību pret mehāniskiem bojājumiem. Šobrīd mūsu interneta veikals Kolba.pl piedāvā mūsdienīgus Opinel virtuves nažus , kas nodrošina komfortu ikdienas ēdiena gatavošanas laikā.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.