Nazis Zero Tolerance ZT Anso 0230
Nazis Zero Tolerance ZT Anso 0230
Nazis Zero Tolerance ZT Anso 0230
Nazis Zero Tolerance ZT Anso 0230
Nazis Zero Tolerance ZT Anso 0230
Nazis Zero Tolerance ZT Anso 0230
Nazis Zero Tolerance ZT Anso 0230
Nazis Zero Tolerance ZT Anso 0230

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Grey-Black
Paredzētais lietojums
EDC
Saliekams
Yes
Svars [g]
51
Roktura garums
91 mm
Ražotājs
Zero Tolerance, USA
Lieta
No
Rokturis materiāls
Carbon fiber
Asmens garums
66 mm
Steel hardness
59 - 60 HRC
Asmens materiāls
CPM-20CV steel
Corrosion resistance
high
Blunt resistance
very high
Kopējais garums [mm]
157
Clip for carrying
No
Cut type
Flat
Blade shape
Sheepsfoot
Asmens fiksatora tips
Frame lock
Opening type
Cut out for a nail
Blade thickness [mm]
2
Length after folding [mm]
94
Assisting opening
is / bearing

Peilis Zero Tolerance ZT Anso 0230

426767
247.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 12.33€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

Zero Tolerance ZT Anso 0230 ir neliels "džentlmeņa mapes" nazis, kas apvieno augstas kvalitātes materiālus ar klasiskā slīpā savienojuma mehānisma vienkāršību.

Par Zero Tolerance ZT Anso 0230 projektu ir atbildīgs dāņu nažu ražotājs Jenss Anso, kas ir slavens ar saviem minimālisma un vienlaikus ļoti funkcionāliem nažiem.

Nožam nav tipiskas slēdzenes, un asmeņa atlocīšanai nepieciešams izmantot abas rokas, tāpēc šo mapi var legāli nēsāt gandrīz visā Eiropā.

Zīmolu tērauds

66 mm garais asmens ir izgatavots no CPM-S20V pulvertērauda, kas rūdīts līdz 59-61 HRC cietībai. CPM-S20V ir "supertērauds", kura parametri atbilst Bohler M390 nerūsējošajam tēraudam.

Dēļ augstā hroma satura un lielā vanādija karbīdu daudzuma tam ir raksturīga ārkārtīgi laba izturība pret koroziju un nodilumu, kā arī ļoti ilga asuma saglabāšana.

Izvēloties no šāda tērauda izgatavotu nazi, ir vērts iegādāties dimanta asinātāju, jo asināšana ar standarta keramikas asināmo akmeni var būt ļoti darbietilpīga un neefektīva

.

Auna naža asmenim ir akmensmazgāta matēta apdare, kas lieliski maskē naža skrāpējumus un samazina gaismas atstarošanos. Uz naža asmens mugurpuses ar lāzeru ir iezīmēts naža zīmols.

.

Slīdošā savienojuma fiksācijas mehānisms

Zerol Tolerance ZT Anso 0230 izmanto slip-joint mehānismu - vienkāršu atsperes fiksatoru, kas notur asmeni savā vietā gan salocītā, gan izlocītā pozīcijā.

Toties atšķirībā no tipiskā slīdošā savienojuma, Zero Tolerance izmanto divas tērauda vilces lodītes abās asmens pusēs. Šāda funkcionalitāte nodrošina, ka asmens tiek bloķēts arī daļēji atvērtā stāvoklī.

Tā kā, ņemot vērā to, ka nazi var salocīt ar nelielu spēku, slīdošais savienojums nav oficiāli atzīts par tipisku naža fiksatoru. Šis risinājums padara nazi drošu lietošanai un likumīgu lielākajā daļā pasaules valstu.

Klasiskā izvēršana

Ozis ir izvērsts ar naga izgriezumu, kas ir populārs risinājums, ko cita starpā izmanto kabatas nažos. Tāpat kā tradicionālajiem salokāmajiem nažiem, asmeņa atvēršanai ir nepieciešams izmantot abas rokas.

Elegants apšuvums

ZT Anso 0230 modelī izmantots stilīgs apšuvums, kas izgatavots no vieglas oglekļa šķiedras - materiāla, kurš ir īpaši izturīgs pret mehāniskiem bojājumiem un ekstrēmām temperatūrām.

Elements, kas papildus izceļ mapi, ir zilā anodētā aizmugurējā plāksne, kurā ir caurums virvei vai dekoratīvam pinumam. Ņemot vērā instrumenta eleganto raksturu, nazim nav klipsa.

Par Zero Tolerance

zero-tolerance-knives.jpg

 

Zero Tolerance ir Kai USA Ltd. zīmols. ZT zīmols pirmo reizi parādījās 2006. gadā, kad mēs ieraudzījām, ka tirgū ir vieta ASV ražotai smagas lietošanas nažu līnijai, kas atbilstu militāro un tiesībaizsardzības iestāžu profesionāļu, kā arī citu pirmās palīdzības sniedzēju, piemēram, ugunsdzēsēju un neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieku, vajadzībām.

Zīmols ātri izveidoja nelielu, bet uzticīgu fanu bāzi, tostarp arī tādu, kas nebija pirmās palīdzības sniedzēji vai militārpersonas. Neatkarīgi no tā, no kuras dzīves jomas viņi nāca, ZT īpašnieki iemīlēja grūti lietojamo dizainu un augstākās kvalitātes materiālus. Viņi nažus dēvēja par "īstiem zvēriem" un "lepni pārbūvētiem"

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.