Nazis Kershaw Blur 1670BW
Nazis Kershaw Blur 1670BW
Nazis Kershaw Blur 1670BW
Nazis Kershaw Blur 1670BW
Nazis Kershaw Blur 1670BW
Nazis Kershaw Blur 1670BW
Nazis Kershaw Blur 1670BW
Nazis Kershaw Blur 1670BW

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Black
Paredzētais lietojums
EDC
Saliekams
Yes
Svars [g]
111
Roktura garums
114 mm
Ražotājs
Kershaw, USA
Lieta
No
Rokturis materiāls
Anodized aluminum
Kopējais garums
200 mm
Asmens garums
86 mm
Asmens biezums
3 mm
Steel hardness
58-60
Asmens materiāls
Sandvik 14C28N stainless steel
Corrosion resistance
high
Blunt resistance
Good
Clip for carrying
Yes
Cut type
Concave
Blade shape
Recurve Drop Point
Asmens fiksatora tips
Liner Lock
Opening type
Thumb pin
Length after folding [mm]
114
Assisting opening
yes, spring loaded

Peilis Kershaw Blur 1670BW

426760
129.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 7.5€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 4-8 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Kershaw Blur 1670BW ir universāls ikdienas nazis ar asmeni, kas izgatavots no zviedru tērauda 14C28N, mehānismu, kas atbalsta asmeņa izvēršanu, un anodēta alumīnija apšuvumu.

Liels un parocīgs dizains

Kershaw Blur ir ļoti parocīgs saliekamais nazis, kas ir paredzēts ikdienas lietošanai un daudzpusīgai izmantošanai. Naža lietojuma mērķi vislabāk izceļ tā optimālais izmērs, funkcionālais stils un pārbaudītie tehniskie risinājumi.

76 mm garais asmens ir izgatavots no Zviedrijas nerūsējošā tērauda 14C28N, kas rūdīts 58-60 HRC robežās. Pateicoties augstajai sakausējuma tīrībai, 14C28N tērauds izceļas ar augstu cietību, izturību pret koroziju un, kas ir svarīgi lietotājam, ilgstošu darba asumu.

Slendajam asmenim ar izmantojamu rekurvējošu profilu ir matēta apdare un efektīva BlackWash apdare (melnā oksidācija), kas efektīvi maskē jebkādus lietošanas laikā radušos asmeņa skrāpējumus vai nobrāzumus.

Dēļ ieliektā griezuma un griezējmalas ar izteikti noapaļotu vēderu nažam ir lieliskas griešanas īpašības, un asmens neiesprūst materiālā.

Ja asmens biezums tā platākajā vietā ir 3 mm, kas ir kompromiss starp naža izturību un funkcionalitāti ikdienas darbā.

Komfortabla lietošana

Jaunu var ērti izlocīt ar vienu roku, izmantojot abpusēju tapu, tāpēc pēc izņemšanas no kabatas nazis uzreiz ir gatavs darbam.

Šāds risinājums ir ērts gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem, tas ļauj ērti lietot nazi arī ar cimdiem.

Atvēršanas procesu atvieglo SpeedSafe atbalsta mehānisms. Nospiežot pināla asmeni, atbalsta mehānisms aktivizē iekšējo atsperi, kas dinamiski izvērš asmeni, padarot nazi gatavu lietošanai sekundes daļas laikā.

Ameņa bloķētājs

Pēc asmeņa izvēršanas tas tiek droši bloķēts ar līnijveida bloķēšanas mehānismu. Tērauda bloķēšanas josla nodrošina augstu drošības līmeni, un tās darbība ir ļoti intuitīva un ērta. Droša bloķēšana ir svarīgs elements, kas nosaka saliekamā naža funkcionalitāti un drošību.

Lokāms klipss

Noža diskrēta nēsāšana kabatā ir iespējama, pateicoties profilētajam klipam, ko var uzstādīt abās roktura pusēs. Blakus klipam ir caurums dekoratīva paracord pinuma piestiprināšanai, kas ir ļoti iecienīts vairuma nažu īpašnieku vidū.

Trac-Tec alumīnija apšuvums

Nāža rokturis ir izgatavots no viegla un izturīga 6061-T6 aviācijas alumīnija apšuvuma, kas ir piestiprināts tērauda uzlikām, kuras nodrošina konstrukcijas stingrību un izturību. Trac-Tec ieliktņi ir roktura elements, kas būtiski ietekmē naža lietošanas komfortu.

Materiāla neslīdošā tekstūra nodrošina perfektu naža satvērienu un neļauj tam izslīdēt no rokas. Melnais anodētais pārklājums ir izturīgs pret izbalēšanu, skrāpējumiem un nodilumu, kas garantē naža pievilcīgu izskatu ilgu laiku.

Par Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives ir amerikāņu uzņēmums, kas ražo augstas kvalitātes nažus dibināts 1974. gadā Portlendā, Oregonā.

Uzņēmuma vēsture ir nesaraujami saistīta ar KAI Group, jo kopš 1977. gada tas ir tās meitas uzņēmums. Kai USA Ltd. ir trīs produktu līnijas: Kershaw Knives iiekļaujot āra un EDC nažus , Shun Cutlery - ar rokām darināti japāņu virtuves naži un Zero Tolerance - augstākās klases naži uniformētiem dienestiem un prasīgiem klientiem.

Savas pastāvēšanas laikā, Kershaw ir sadarbojies ar vadošajiem pasūtījuma nažu dizaineriem, tostarp nažu "Hall of Fame" radītāju Kenu Onionu, Ernestu Emersonu, Franku Centofante, Riku Hindereru un RJ Martin.

Amerikas zīmola naži ir vairākkārt ieguvuši prestižus nozares apbalvojumus, galvenokārt pateicoties inovatīvam dizainam, funkcionalitātei un augstas kvalitātes materiāliem

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.