Nazis Joker CR59, koka
Nazis Joker CR59, koka
  • Tikai tiešsaistē
Nazis Joker CR59, koka
Nazis Joker CR59, koka

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Brown
Paredzētais lietojums
Hunting, survival
Saliekams
No
Roktura garums
115 mm
Ražotājs
Joker
Lieta
Rokturis materiāls
Stainless steel
Asmens garums
105 mm
Asmens materiāls
Stainless steel Mova 1.4116
Warranty period
24 months
Corrosion resistance
Highly resistant
Blunt resistance
Average
Knife type
Blade constant - full tang
The guard
Yes
Sheath material
Leather
Cut type
Full flat
Blade shape
Drop Point

Peilis Joker CR59, medinis

417271
5599
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 4.76€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Joker CR59 ir elegants medību nazis ar fiksētu asmeni, kas izgatavots no 56-58 HRC molibdēna-vanādija tērauda, kuru raksturo augsta izturība pret koroziju un ilgstoša darba asums.

Joker CR59 ir nažs ar ļoti stilīgu, kompaktu struktūru, kas izgatavots no viena tērauda gabala. Pilngalvas konstrukcijai ir raksturīga visaugstākā izturība, tāpēc to parasti izmanto izdzīvošanas, medību un darba nažos. Nazis ir izgatavots no īpaši nerūsējoša molibdēna-vanādija tērauda, kas rūdīts līdz 56-58 HRC, kas nozīmē, ka asmens ilgi saglabās asumu un būs salīdzinoši viegli asināms. Masīvā asmens ar drop-point profilu garums ir 105 mm, platums - 42 mm un biezums pie saknes - 4 mm, pateicoties kam esam pārliecināti, ka šāds rīks mūs nepievils, strādājot laukā. Šis nazis ir lieliski piemērots medījuma sagatavošanai, maltītes gatavošanai, malkas griešanai, tas ir arī universāls nometnes rīks. Joker CR59 ir aprīkots ar pilnīgi plakanu griezumu, kas nodrošina gludu griešanu un augstu griešanas efektivitāti. Naža lietošanas ērtumu un kontroli nodrošina roktura aizsargs, kas novērš rokas slīdēšanu uz naža, naža augšējās daļas rievojums, kas nodrošina stabilu pirkstu atbalstu, un izturīgs, profilēts rokturis.

naža rokturi veido skaisti apstrādāts apšuvums no brūnā un melnā stamenta un iespaidīgs bolsteris (ar rokturi) no nerūsējošā tērauda. Stamina ir koksnes kompozīts, kas izgatavots no finiera un epoksīdsveķiem, pateicoties kam tas ir daudz izturīgāks par koku un to var ļoti efektīvi apstrādāt. Roktura galā ir caurums paracord pinumam vai siksnai. Medību nazis Joker CR59 ir ērti nēsājams pie jostas no biezas govs ādas izgatavotā makstī.

Joker CR59 ir pamatīgs mednieka un izdzīvošanas speciālista rīks, kas papildus augstajai funkcionalitātei izceļas arī ar gaumīgu stilu.

Par Joker

puukkojokersami(2).jpg

 

Joker nažu zīmols ir pasaulē pazīstams Spānijas uzņēmums no Albacetes pilsētas. Joker nāk no apgabala, kas ir labi pazīstams ar labiem amatniekiem un meistarīgiem griezējiem, un katru nazi rūpīgi izgatavo ar rokām.

No dibināšanas 1987. gadā Joker Knives vienmēr ir centies katrā savā izstrādājumā apvienot tradicionālo roku darbu un modernākās tehnoloģijas. Joker naži ir rūdīti līdz tādai pakāpei, kas ir viegli asināma, bet saglabā labu asumu arī pēc ilgstošas lietošanas.

Joker turpina lepnās Spānijas galda piederumu ražotāju tradīcijas, piedāvājot vienus no labākajiem pieejamajiem griezējinstrumentiem, kā arī vienu no plašākajiem griezējinstrumentu klāstiem pasaulē

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.