Nazis Elite Force EF 157
Nazis Elite Force EF 157
Nazis Elite Force EF 157
Nazis Elite Force EF 157
Nazis Elite Force EF 157
Nazis Elite Force EF 157
Nazis Elite Force EF 157
Nazis Elite Force EF 157
Nazis Elite Force EF 157
Nazis Elite Force EF 157

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Grey
Svars
99 g
Paredzētais lietojums
EDC
Saliekams
Yes
Roktura garums
121 mm
Ražotājs
Umarex, Germany
Lieta
No
Rokturis materiāls
G10
Asmens garums
94 mm
Asmens materiāls
Stainless steel 440
Corrosion resistance
high
Blunt resistance
Short
Kopējais garums [mm]
215
Clip for carrying
Yes
Blade shape
Tanto
Asmens fiksatora tips
Liner Lock
Opening type
Flipper, thumb peg
Support of opening
Yes / bearing
Blade thickness [mm]
2.8

Peilis Elite Force EF 157

487837
18.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 3.23€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Korozijizturīgs tērauds

Pilna izmēra, 94 mm garais asmens ir izgatavots no populārā 440A nerūsējošā tērauda , kas ir ļoti izturīgs pret bojājumiem un koroziju. Izmantotajam tēraudam ir zema retencija (spēja saglabāt asumu), kas lieliski kompensē asināšanas ērtumu un ātrumu.

Tādas tērauda īpašības padara Elite Force EF157  asmeņus paredzētus mazāk prasīgiem lietotājiem un cilvēkiem, kuri tikai sāk savus piedzīvojumus ar āra un EDC.

Katana stila asmens

Slidenajam asmenim ar japāņu tanto profilu ir satīna apdare, kas nodrošina elegantu stilu. Tanto nodrošina efektīvu iespiešanu un labas griešanas īpašības, taču jāatceras, ka asmeņa asināšana ar šādu profilu ir laikietilpīgāka un prasa vairāk laika.

Koļveida asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens asmens apliecinošs dokuments

Osli viegli un ātri atlokāms ar vienu roku izmantojot paplašināto flipperi vai abpusēju tapu. Šīs metodes ir ērtas gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem un ļauj ar nazi strādāt, uzvelkot cimdus. Na naža asij ir uzstādīti lodīšu gultņi, kas ir atbildīgi par vienmērīgu un vieglu naža izvēršanu. 

Spēcīgs slēdzenes mehānisms

Klasiskā līnijas bloķēšanas bloķētājs , kas novērtēts izturības un lietošanas ērtuma dēļ, efektīvi aizsargā pret nejaušu asmeņa salocīšanu . Mehānisms sastāv no atsperes, kas bloķē asmeni pret tā aizmugures daļu.

Uzturīgs rokturis

Elements, kas nodrošina ērtu darbu ar nazi, ir vieglās apšuvuma detaļas izgatavotas no G10 materiāla . Tas ir stikla epoksīda lamināts, ko raksturo neliels svars, augsta mehāniskā izturība, izturība pret ūdeni, temperatūras izmaiņām un daudzu skābju un šķīdinātāju iedarbību.
Apšuvumam ir dziļi, zvīņaini, katana tipa griezēji, kas padara nazi stingru un ērtu rokā. Pateicoties klipam, nazi var diskrēti nēsāt bikšu kabatā (uz augšu paceltā stāvoklī), pie jostas vai ekipējuma.

Par Elite Force

339795_427428040655314_471877592_o_2.jpg

Elite Force ir Umarex zīmols, un kopš 1972. gada Umarex ir radījis piedzīvojumu pasauli sporta šāvējiem, atpūtas šāvējiem un medniekiem. Tās augstas veiktspējas, augstas kvalitātes pneimatiskie modeļi ļauj trenēties ļoti reālistiskos apstākļos un sacensties ekstrēmi reālistiskās rekonstrukcijās un sadursmēs, kas uzskaitītas AirsoftC3. 

Vair daudzi saka, ka esat izvēlējies pareizi, ja nākamajā airsoft turnīrā piedalīsieties ar Umarex Elite Force airsoft pistoli. To oficiāli licencētajiem šaujamieroču zīmola pistolēm, piemēram, GLOCK airsoft pistolēm, ir tādi paši ražotāja marķējumi un preču zīmes kā jūsu iecienītākajiem īstajiem tērauda šaujamieročiem ar svina patronām.

Elite Force ir viens no nedaudzajiem uzņēmumiem, kura mātesuzņēmums (Umarex) ir ieguvis tiesības un atļauju no īstiem šaujamieroču ražotājiem reproducēt to pistoles un šautenes airsoft formā. Elite Force airsoft ieroču klāstā ir plašs pistolešu klāsts, kā arī sporta un spēļu airsoft šautenes, kas darbojas ar dažādiem enerģijas avotiem, tostarp AEG, CO2 un zaļo gāzi.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.