• Tikai tiešsaistē
Naži Benchmade Auto Presidio II 5700SBK

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Black
Paredzētais lietojums
EDC, tactical
Saliekams
Yes
Roktura garums
127 mm
Ražotājs
Benchmade, USA
Lieta
No
Rokturis materiāls
Aluminium
Asmens garums
94 mm
Steel hardness
58 - 60 HRC
Asmens materiāls
Stainless steel S30V
Warranty period
Lifetime Manufacturer's Warranty
Corrosion resistance
high
Blunt resistance
very high
Clip for carrying
Yes
Knife type
Folding
Cut type
Concave
Cladding material
Metal - anodized aluminum
Blade shape
Drop Point
Asmens fiksatora tips
AXIS® Lock
Opening type
Automatic
Assisting opening
yes, spring loaded

Peilis Benchmade Auto Presidio II 5700SBK

519134
311.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 12.23€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

Benchmade 5700SBK Auto Presidio II ir ikoniskā taktiskā naža automātiskā versija, kas aprīkota ar daļēji zobainu asmeni no CPM-S30V pulvera tērauda, alumīnija apšuvumu un 2 slēdzenēm.

Prēmijas klases tērauds
94 mm garā drop-point galviņa ir izgatavota no augstākās kvalitātes tērauda CPM-S30V, kas rūdīts līdz 58-60 HRC cietībai . Amerikāņu pulvertērauds ir īpaši novērtēts tā izturības pret koroziju, nodiluma (augsta triecienizturība) un ilgstošas darba asuma saglabāšanas dēļ .

Izvēloties no šāda tērauda izgatavotu nazi, ir vērts iegādāties dimanta asinātāju, jo asināšana ar standarta keramikas asināmo akmeni var būt ļoti laikietilpīga un neefektīva. Asmens ir pārklāts ar matēti melnu pārklājumu, kas daļēji aizsargā asmeni no skrāpējumiem un piešķir tam taktisku izskatu.

Kombi asmens
Perfekti asa griezējlīste , spēcīgs asmens un ieliekts griezums nodrošina agresīvu griešanu un labu iespiešanos. Daļēji zobainais asmens atvieglo cietu (piemēram, plastmasas un kaulu) un šķiedrainu materiālu (virves, jostas, lentes) griešanu .

Combo asmeņus (gludas un zobainas griezējmalas kombinācija) bieži izvēlas karavīri, glābēji un cilvēki, kas meklē instrumentus ar plašāku pielietojumu klāstu.

Spring Assist
Asmeni var ērti un ātri izlocīt ar vienu roku, izmantojot abpusējo fiksācijas slīdni, pateicoties kuram nazis ir gatavs darbam vienā mirklī. Par darba drošību rūpējas automātiskās ass bloķēšanas mehānisms, kas novērtēts ar savu augsto mehānisko izturību, noturību pret netīrumiem un lietošanas ērtumu.

Nāžam ir papildu slēdzene, kas aizsargā pret nejaušu asmeņa atlocīšanu tā nēsāšanas laikā

.

Lāga un izturīga uzliku apdari
Anodēta alumīnija apšuvumam ir profilēta forma, kas paplašinās pie naža pamatnes, tādējādi veidojot dabisku šķērssargu . Tas neļauj rokai noslīdēt no asmens un nodrošina balstu pirkstiem.

Slīpās grieznes izceļ taktisko raksturu un nodrošina drošu naža satvērienu gan ar pliku roku, gan cimdā. Diskrēta naža nēsāšana kabatā ir iespējama, pateicoties augstu uzstādītajam klipam, ko var pārvietot uz otru pusi.

Par Benchmade

knife-banner.jpg

 

Uz vairāk nekā trīsdesmit gadiem Benchmade projektē un ražo pasaules klases produktus pasaules klases klientiem. Kad Benchmade tika dibināts, tā misija bija radīt kaut ko labāku; kaut ko izcilu. Šodien mēs turpinām ieviest inovācijas ar mērķi pacelt veiktspēju un uzticamību jaunā līmenī. Pārspēt gaidīto. Neatkarīgi no tā, vai jūs izmantojat Griptilian® ikdienas darbiem, vai cīnāties pret ienaidnieku ar Infidel®, mūsu naži ir radīti, lai darbotos. Kad izvēlaties iegādāties Benchmade, jūs to darāt, jo vēlaties labāko. Jūs to pieprasāt.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.