Nazis Morakniv 2000, nerūsējošais tērauds, olīvu sp.

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Nerūsējošais tērauds
Tips
Knife
Krāsa
Green
Ražotājs
Morakniv
Tērauda tips
Stainless steel - Sandvik 12C27
Corrosion resistance
Highly resistant
Blunt resistance
Average
Clip for carrying
Yes
The guard
No
Cladding material
Plastic - polymer

Peilis Morakniv 2000, nerūdijantis plienas, alyvuogių sp.

417388
39.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 6.8€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Mora 2000 nazis ir universāls instruments, kas paredzēts medniekiem, makšķerniekiem un visiem tiem, kas aktīvi pavada laiku pie dabas. Asmens asmens ir izgatavots no Sandvik nerūsējošā tērauda, ko ražotājs rūdījis līdz optimālai 57-58 HRC cietībai. Ergonomiskais rokturis nodrošina drošu un drošu satvērienu jebkuros apstākļos. Pelim ir plastmasas maksts, kas pie jostas piestiprināts ar ādas cilpu. Gan nazis, gan maksts ir ļoti viegli tīrāmi.

MORA OF SWEDEN starptautiskajā tirgū parādījās 2005. gadā, taču uzņēmuma pirmsākumi meklējami 1912. un 1891. gadā, kad divi Mora nažu ražotāji - KJ Eriksson un Frost's Knife - apvienojās vienā uzņēmumā. Apvienošanās rezultātā paplašinājās izstrādājumu klāsts un radās iespēja uzsākt daudzus projektus, kas veicina uzņēmuma tālāku attīstību. Rezultātā Mora ir uzņēmums ar 100 gadu pieredzi griezējinstrumentu ražošanā. Nažus un citus MORA instrumentus izmanto dažādās jomās, un cilvēkiem, kuri tos izmanto, ir viena kopīga iezīme. Viņi vēlas instrumentus, kas atvieglo darbu, ir viegli lietojami un izstrādāti ar augstu ergonomikas līmeni. Nav svarīgi, vai MORA produkti atrodas būvlaukumos vai darba vietās. Vai arī tad, ja tos izmanto medībās, makšķerēšanā vai brīvdabas aktivitātēs.

Izvēle ir vienkārša... MORA OF SWEDEN.

Par Morakniv

mora_banner_1000x280.jpg

 

Mora jeb Morakniv ir pazīstams āra un medību nažu kā arī instrumentu makšķerniekiem un amatniekiem ražotājs. Mora nažus raksturo minimālistiska, izturīga konstrukcija, kuras pamatā ir zviedru nerūsējošais un oglekļa tērauds. Ražotājs ir parūpējies, lai ikviens savā piedāvājumā varētu atrast savām vajadzībām pielāgotu nazi, tāpēc plašajā produktu klāstā ir dažādu izmēru, pielietojuma un krāsu naži. Populārākie šī zīmola naži ir Morakniv Companion, Morakniv Bushcraft, Morakniv Craftline un Morakniv Eldris.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.