Guļammaiss Snugpak Nautilus kreisās puses, olīvu sp.

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Neilons
Tips
Sleeping bag
Krāsa
Green
Garums
220 cm
Platums
75 cm
Svars
1.4 kg
Uzpildīšana
Hollow fiber
Forma
Rectangular
Galējā temperatūra
-2 °C
Komforta temperatūra
3 °C
Snugpak

Miegmaišis Snugpak Nautilus kairiarankiams, alyvuogių sp.

418748
45.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 7.82€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Snugpak Nautilus olive guļammaiss ir Navigator modeļa vieglāka versija, kas paredzēta lietošanai vasarā. Kreisās rokas versija.

Snugpak Nautilus nodrošina pievilcīgu cenas un kvalitātes attiecību, tāpēc to ļoti iecienījuši bušmakinga, izdzīvošanas, skautu un tūristu entuziasti, kas meklē lētu un pārbaudītu ekipējumu.

Snugpak guļammaisus raksturo augsta kvalitāte, lietderīgs komforts un izturība. Ražotājs guļammaisu ražošanā izmanto modernas tehnoloģijas un progresīvus materiālus, kas garantē termisko komfortu pat sarežģītos apstākļos.

Uzlabotas tehnoloģijas

Snugpak Nautilus guļammaisam ir viegls pildījums silikonizētu Izofibras šķiedru veidā, kas iekšpusē ir dobas. Pateicoties šādai struktūrai, siltums tiek saglabāts šķiedru mikroprostorā.

Pēc guļammaisa izkārtošanas dobās šķiedras izplešas, pateicoties kam guļammaiss ātri kļūst pūkains un apjomīgs. Izošķiedras pildījums saglabā siltumu pat tad, ja tas ir slapjš. To var arī mazgāt mājās.

Miegmais soma nodrošina siltuma komfortu temperatūrā līdz 3 °C, minimālā temperatūra ir -2 °C.

Miegmaisuka ārējais slānis ir ātri žūstošs Aqua Light RipStop neilons, kas ir izturīgs pret plīsumiem un laikapstākļiem.

Miegamā maisa iekšpuse ir izgatavota no Supersoft auduma, izturīga un patīkama pieskārienam materiāla ar augstu gaisa caurlaidību, kas nodrošina pareizu liekā mitruma novadīšanu.

Jūs gulēsiet kā mājās

Miegmais soma ir aizverama ar divvirzienu rāvējslēdzēju, kas iešūts gandrīz visā tās garumā. Tāpēc pēc rāvējslēdzēja pilnīgas atvēršanas guļammaisu var pārvērst par segu.

Snugpak Nautilus pārnēsāšanai tiek izmantots īpašs kompresijas maisiņš, pateicoties kuram var regulēt iepakotā guļammaisa izmēru un pielāgot to mūsu inventāra vietai.

Pasākums

Miegmais soma ir ideāli piemērota kā universāls guļammaiss vasaras kempingiem un brīvdabas aktivitātēm pavasarī un agrā rudenī.

Nelielais svars (900 g) un mazais tilpums ļauj to ērti pārnēsāt ar mugursomu, tāpēc šo modeli labprāt izvēlas skauti, iesācēji tūristi un cilvēki, kas meklē pārbaudītu ekipējumu par pieņemamu cenu.

Izturība, importētie materiāli un augstas kvalitātes izgatavošana garantē ilgstošu lietošanu

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.