• Tikai tiešsaistē
Espander HMS EM09

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Kopējais garums
74 cm
Rubber string diameter
12 mm
Ruber string length
50 cm
Rubber string qty
4

Espanderis HMS EM09

437184
10.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 3.74€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

EM09 HMS ir kompakts ķermeņa augšdaļas trenažieris. Izstrādājums sastāv no četrām gumijas lentēm ar rokturiem. Expander ir pārbaudīta konstrukcija, kuras priekšrocības novērtēs visprasīgākie lietotāji. EM09 ir izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem, kas nodrošina ilgu kalpošanas laiku un drošību. Ierīci izmanto vispārējās attīstības un rehabilitācijas vingrinājumiem, tā ir arī ideāls papildinājums aerobikas treniņiem. Regulāra darbošanās ar EM09 HMS ekspanderi uzlabos jūsu stāvokli, palielinās locītavu elastību un palīdzēs sadedzināt liekos ķermeņa taukus. Nelielais izmērs apvienojumā ar tā daudzpusību padara to par ideālu rīku lietošanai mājās. Lai ar tās palīdzību veiktu jebkuru vingrinājumu kopumu, pietiek ar nelielu telpu. To novērtēs arī cilvēki, kuri meklē ierīci, kas palīdzēs veikt ātru iesildīšanos pirms treniņa. Specifikācija: Auklas diametrs: 12 mm Stīgas garums: 50 cm Kopējais garums: 74 cm Gumijas auklas: 4 gab. Plastmasas rokturi Piezīmes: Garantija 24 mēneši

Par HMS

DANIEL-NIKOLETTA-BANNER-HMS-EN.jpg

HMS zīmols radās, apvienojot kaislību, draudzību un aizraušanos ar sportu. Jau no paša sākuma mēs meklējam inovatīvus risinājumus, lai atvieglotu un veicinātu fiziskās aktivitātes. Pieredze, visaugstākās kvalitātes materiāli, jaunāko tendenču dizains un uzmanība pret perfektu veiktspēju ir mūsu produktu galvenās iezīmes.

Gadu gaitā HMS zīmols ir iemantojis daudzu apmierinātu klientu atzinību visā pasaulē. Mūsu piedāvājums, kas ietver simtiem fitnesa un spēka sporta veidu grupas produktu, pastāvīgi tiek papildināts ar jaunām iekārtām. Daudzkārt esam to prezentējuši izstādēs "ISPO" Minhenē, "FIBO" Ķelnē, "SPORT LIFE" Brno, "FIWE" Varšavā, "FIT EXPO" Poznaņā. Šodien HMS logotips ir labi atpazīstams Eiropas fitnesa produktu tirgū.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.