Boksa bumba / maiss SportKO GP6 100/50 50kg - Red

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
PVC
Diametrs
50 cm
Tips
Punching bag
Krāsa
Optional
Red
Garums
100 cm
Svars
50 kg
Uzpildīšana
Putas
Rubber shreddings
Sawdust
Adjustable weight
No

Bokso kriaušė / maišas SportKO GP6 100/50 50kg - Raudona

264114
168.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 8.22€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (2 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-6 d.d. DPD (20,00 €)
Svars: 51 kg.

Apraksts

 Punching Bag SportKO GP6 ir īpaši veidots boksa maiss, kas piemērots pat visprasīgākajiem lietotājiem. Tā unikālā lietus piliena forma nodrošina zemu smaguma centru, padarot maisu piemērotu visu veidu sitienu, tostarp āķu, treniņiem. Turklāt, tā kā tas ir piemērots arī sitienu praktizēšanai, tas ir lieliski piemērots MMA cīkstoniem un citiem pilna kontakta cīņas sporta veidu cienītājiem. Pārsegs ir izgatavots no augsta blīvuma PVC (900 g/m2), padarot boksa maisu īpaši izturīgu (tas spēj absorbēt vissmagākos sitienus). Maisa svars ir 50 kg un tas ir pildīts ar putuplastu un drupinātu gumiju, pateicoties kam tas lieliski absorbē sitienus un ilgi saglabā savu formu. 

 Punčinga somai SportKO GP6 ir tērauda gredzens, kas tur ķēdes (iekļautas komplektā). Izmantojot apakšā esošo gredzenu, var arī piestiprināt somu pie grīdas, padarot to vēl stabilāku. Ja meklējat boksa maisu, kas ļautu jums praktizēt visu veidu sitienus un sitienus, tad boksēšanas maiss SportKO GP6 ir lieliska izvēle. Šis boksa maiss ir piemērots lietošanai mājās un sporta zālē.

 

Par SportKO



SPORTKO ir sporta inventāra un aprīkojuma ražotājs un pārdevējs boksa, cīņas mākslu un citiem, visu veidu sporta veidiem. Ar mūsu palīdzību jūs varat aprīkot nelielu mājas stūrīti, lielu sporta zāli vai specializētu klubu ar visu nepieciešamo. Iegādājoties sporta preces un aprīkojumu pie mums, jūs varat būt droši par to augstāko kvalitāti un izdevīgām, konkurētspējīgām cenām. Mēs paši ražojam šos produktus un sniedzam ilgtermiņa garantiju to darbībai.
 

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.