UR-U034 2.0 bicepss - UpForm
UR-U034 2.0 bicepss - UpForm
UR-U034 2.0 bicepss - UpForm
UR-U034 2.0 bicepss - UpForm
UR-U034 2.0 bicepss - UpForm
UR-U034 2.0 bicepss - UpForm
  • Tikai tiešsaistē
UR-U034 2.0 bicepss - UpForm
UR-U034 2.0 bicepss - UpForm
UR-U034 2.0 bicepss - UpForm
UR-U034 2.0 bicepss - UpForm
UR-U034 2.0 bicepss - UpForm
UR-U034 2.0 bicepss - UpForm

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Stal
Profile
125 x 60 x 3 mm
Wysokość
147,1 cm
Szerokość
109,9 cm
Długość
116,8 cm
Waga
243 kg
Maksymalne obciążenie
120 kg
Wykończenie
Malowanie proszkowe
Stos
12 x 7,5 kg
Regulacja
5 pozycji

UR-U034 2.0 bicepsų treniruoklis - UpForm

1145258
3 618.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 101.14€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 9-20 d.d. DPD (60,00 €)
Svars: 243 kg.

Apraksts

.
.
.

Bicepsas aparāts UR-U034 - UpForm

UpForm UR-U034 ir uzticams trenažieris, kas paredzēts efektīvai bicepsu muskuļu trenēšanai. Mašīna ir paredzēta izmantošanai komerciālos apstākļos, piemēram, sporta zālēs un profesionālos fitnesa klubos

.

Bicepsu trenažierim UR-U034 ir daudzas funkcijas, kas to atšķir no konkurējošām sporta iekārtām. regulējamais sēdeklis, ergonomiski un pārvietojami rokturi vai vienkārša slodzes maiņa, izmantojot steku, ir tikai dažas no daudzajām prezentētās ierīces priekšrocībām.

Bicepsiem paredzētais UR-U034 trenažieris ir lielisks papildinājums piedāvāto iekārtu klāstam.

Pie daudziem cilvēkiem rokas bicepss ir treniņu prioritāte, tāpēc ir vērts UR-U034 bicepss mašīnu padarīt par daļu no sava sporta zāles aprīkojuma.

.

Kravas maiņa, izmantojot kaudzi

.

Machine UR-U034 kaudze sastāv no 12 stieņiem, kas sver 7,5 kg, un viena papildu kritiena stieņa, kas sver 3,75 kg. Uz katra stieņa ir uzlīmēta uzlīme, kurā norādīts svars kilogramos un mārciņās. Pateicoties svaru aplikācijai, slodzes maiņa ir vienkārša un intuitīva. Tas palielina komfortu treniņa laikā, jo nav jānokāpj no trenažiera, lai mainītu slodzi vingrinājumu laikā. Pateicoties papildu nolaižamā stieņa sistēmai, jūs varat precīzāk regulēt slodzi, palielinot slodzi ar 3,75 kg soli.

Drošība

.

Trenažieris ir izstrādāts tā, lai maksimāli palielinātu drošību treniņu laikā. Trenējoties ar UR-U034, jūs izslēdzat svaru stieņa nomešanas risku, kas varētu notikt, trenējoties ar tradicionālo stieņu. Tā ir viena no daudzajām īpašībām, kas norāda uz šī inovatīvā trenažiera priekšrocībām salīdzinājumā ar citiem bicepsiem paredzētajiem trenažieriem.

.

Izvelkami rokturi

Pārvietojamie rokturi ļauj trenēt bicepsus dažādās plaknēs, lai tiktu nodarbinātas dažādas bicepsa daļas. Jūs varat ērti un ērti satvert rokturus sev piemērotā leņķī.

Anti-skid rokturi

.

Komfortabliem treniņiem ir izmantoti ergonomiski, neslīdoši rokturi, kas nodrošina drošu satvērienu pat intensīvu vingrinājumu laikā.

.

sēdekļu regulēšana

Sēdeklis ir regulējams piecos līmeņos, tāpēc sēdekļa augstumu var pielāgot atbilstoši vingrinošās personas augumam un vēlmēm. Regulēšana ļauj ieņemt optimālu pozīciju vingrinājumu veikšanai, kas pozitīvi ietekmē visu treniņu kvalitāti.

Elegants dizains

.

Inovācijas un elegance kopā veido UpForm R-Line produktu klāsta R-Line laika dizainu. Viss ir pārdomāts visos posmos, sākot no dizaina un beidzot ar ražošanu, lai galu galā piedāvātu augstākās kvalitātes produktu

.

izturīgs perforēts polsterējums

Paplāksnis melnā krāsā ir izgatavots no izturīga pret sviedriem un nodilumu izturīga auduma. Perforācija nodrošina atbilstošu ventilāciju, uzlabojot mitruma novadīšanu, tāpēc polsterējums paliek svaigs un sauss pat intensīvu treniņu laikā.

Stabila konstrukcija

.

Izstrādājuma konstrukcija ir pārklāta ar pulverkrāsu melnā krāsā. Izmantoti 3 mm biezi profili, kas nodrošina visas konstrukcijas stabilitāti.

Konstrukcijas biezums ir 3 mm.

Par UpForm

F-line-category-banner-1.jpg

 

Pasija, dizains, mūsdienīgums.

Jūs katru dienu cenšaties pilnveidoties un nostiprināties, sasniegt arvien vairāk un vairāk, atklāt jaunas iespējas. Tikai Jūsu neatlaidība un UpForm treneri palīdzēs Jums sasniegt mērķi.

Mūsdienīgs dizains, funkcionalitāte, uzticamība un nevainojama darbība - UpForm traineri ir izstrādāti, ņemot vērā klientu vajadzības un ilggadējo pieredzi. Visas ierīces ir izstrādātas, tieši konsultējoties ar fitnesa nozares profesionāļiem.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.