InSPORTline Top Jump 305 cm batutu komplekts
InSPORTline Top Jump 305 cm batutu komplekts
InSPORTline Top Jump 305 cm batutu komplekts
InSPORTline Top Jump 305 cm batutu komplekts
InSPORTline Top Jump 305 cm batutu komplekts
InSPORTline Top Jump 305 cm batutu komplekts

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Maksimālā slodze
140 kg
Batuta diametrs
305 cm
Batuta augstums
76 cm
Drošības tīkls
Kāju skaits
3 (u-shaped)
Stepladder
yes
Height of the safety net
200 cm

InSPORTline Top Jump 305 cm Trampoline Set

1135014
360.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 13.88€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (20,00 €)
Svars: 60 kg.

Apraksts

Batuļu komplekts inSPORTline Froggy PRO 366cm tiek piegādāts kopā ar drošības tīklu un kāpnēm. Tramplīnu komplekti Frogy pārstāv jaunās paaudzes inSPORTline tramplīnus, kas izstrādāti saskaņā ar visstingrākajām drošības normām un sastāv tikai no augstākās kvalitātes un precīzi apstrādātiem komponentiem. Konstrukcija un lecamais paklājs ir izgatavoti no iepriekš pārbaudītiem augstas kvalitātes materiāliem, kas padara inSPORTline batutus par augstākās klases produktiem šajā kategorijā. Izgudrotais konstrukcijas dizains, kas ietver daudzus drošības elementus, kā arī īpaši atsperīgs un ļoti izturīgs lecināšanas paklājs nodrošina ērtu lietošanu. Lai nodrošinātu maksimālu drošību un veiktspēju, trapulīnu komplekts inSPORTline Froggy PRO 366cm ir sertificēts saskaņā ar Vācijas TÜV NORD un ASTM International testēšanas laboratoriju stingrajām EN-71 drošības normām. Ar korozijizturīgajām cinkotajām atsperēm ar Super-High tehnoloģiju, ļoti izturīgo Heavy-Duty rāmi un ASV izstrādāto superdrošo lecamauklu Tramplīnu komplektu inSPORTline Froggy PRO 366cm var ierindot starp labākajiem un kvalitatīvākajiem produktiem, kas piemēroti lietošanai ārpus telpām. Lai pasargātu lietotājus no izkrišanas no lēkšanas laukuma, komplektā ir iekļauts arī aizsargtīkls.

Tramplīni ar zīmolu inSPORTline, ko pārdod visā pasaulē, nodrošina maksimālu drošību un kvalitāti. Pēc daudzu gadu pieredzes tramplīnu tirdzniecībā mēs ražojam augstākās kvalitātes materiālus, kas izturīgi pret ekstrēmiem apstākļiem, piedāvājot saviem klientiem vislabāko veiktspēju.

.

Mūsu padoms:


Par inSPORTline

insportline_brand_baneris_3.png

 

inSPORTline ir lielākais Čehijas fitnesa aprīkojuma, trenažieru un vingrošanas piederumu piegādātājs. Mūsu sortimentā galvenokārt ietilpst elektriskie un manuālie trenažieri, multigigenes un mazāki treniņu rīki visāda vecuma lietotājiem, kas pieejami gan mājas, gan amatieru, gan profesionālai (komerciālai) lietošanai.

Mēs piedāvājam arī masāžas un relaksācijas krēslus, masāžas galdus un dažādus piederumus. Jūs varat izvēlēties dažādus masāžas krēslu modeļus ar dažādām funkcijām un programmām, masāžas galdus un visus pieejamos piederumus gan mājsaimniecības lietošanai, gan profesionālam masāžas salonam.

inSPORTline piedāvā produktus un produktu komplektus, kas paredzēti spēka un izturības treniņiem, svara zaudēšanai, fiziskās sagatavotības uzlabošanai, vingrošanai, izmantojot savu svaru, treniņiem un citiem vingrošanas veidiem. Ir arī daudz jogas un pilates izstrādājumu, kas paredzēti muskuļu izstiepšanai un turpmākai reģenerācijai.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.