Batuts Plum Junior
Batuts Plum Junior
Batuts Plum Junior
  • Tikai tiešsaistē
Batuts Plum Junior
Batuts Plum Junior
Batuts Plum Junior

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Augstums
180 cm
Diametrs
140 cm
Tips
Trampoline with safety net
Krāsa
Blue
Garums
140 cm
Platums
140 cm
Maksimālā slodze
40 kg
Forma
Round
Drošības tīkla tips
Outer
Vecuma grupa
3 - 10 years
PLUM

Batutas Plum Junior

679530
167.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 8.17€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (6,90 €)

Apraksts

Bērniem būs daudz jautrības un vingrinājumu uz šī fantastiskā Plum Junior batuta ar drošības tīklu. Šis batuts palīdz bērniem izlēkāt visu lieko enerģiju, kā arī palīdz uzlabot fizisko attīstību, uzlabojot koordināciju, līdzsvaru un spēku. Piegādāts ar drošības tīklu papildu drošībai, tas ir lieliski piemērots maziem bērniem, lai pakāpeniski palielinātu viņu pārliecību, mācoties lēkāt uz batuta. Tramplīna rāmis ir izgatavots no cinkota tērauda gan no iekšpuses, gan ārpuses, kas nodrošina nerūsējošu aizsardzību un lielāku izturību. Batuta nožogojums ir paredzēts, lai lietotājs, izmantojot batutu, atrastos drošā vidē, tādējādi samazinot kritiena risku. 30 augstas kvalitātes cinkota tērauda atsperes nodrošina papildu izturību, bet izturīgā lecama virsma ir apstrādāta ar UV stariem.

Par PLUM

01150_US-Homepage_Individual_TOP-2_1.png

Vīrs un sieva dibināja 1988. gadā, Plum lepojas ar to, ka ir ģimenes uzņēmums ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi...

Dibinātāji Džonatans un Daiana Šafferi, kas apvieno ģimenes dzīves priekus ar trim bērniem un uzņēmuma vadīšanas prasības, zina, kā nodarbināt mazos prātus.

"Kā ikviens vecāks, arī mēs vēlējāmies, lai mūsu bērnu bērnība būtu maģiska. Mazie prāti darbojas noslēpumainā, bet brīnišķīgā veidā. Plūmju ģimenē mēs cenšamies radīt rīkus, kas ļauj viņu iztēlei ļauties vaļu.

Rotaļu laukumi vairs nav tādi, kādi tie bija agrāk, tomēr rotaļas ar aktivitātēm ir tik svarīgas veselīgam un laimīgam dzīves sākumam.

No mūsu pirmās rotaļlietas izlaišanas pirms vairāk nekā 30 gadiem līdz pat šim brīdim, kad to pārdodam vairāk nekā 40 valstīs, tas ir bijis krietns ceļojums! Man patīk domāt, ka šajā ceļā esam guvuši vairākas atziņas; mēs ar aizrautību izstrādājam un ražojam rotaļlietas, kas izskatās lieliski, ir ļoti drošas un kurām piemīt tik svarīgais jautrības faktors!"

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.