Portālceltņu siksnas Trekmates, 10 mm
Portālceltņu siksnas Trekmates, 10 mm
Portālceltņu siksnas Trekmates, 10 mm
Portālceltņu siksnas Trekmates, 10 mm

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Gender
Man
Woman

Getrų dirželiai Trekmates, 10mm

712257
7.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 2.72€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 4-8 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Viens rezerves apavu siksniņu pāris. Ļoti izturīgs materiāls. Platums 10 mm. Piemērots lielākajai daļai getru modeļu.Piemērots Cairngorm GTX, Glenmore GTX potītes getram, Torridon DRY, Rannoch DRY un Grasmere DRY.

Par Trekmates



Trekmates sāka radīt āra aksesuārus jau 97. gadā. No garāžas Notingemā tēva un dēla komanda sāka izstrādāt izdevīgus cimdus un cepures piedzīvojumu meklētājiem un visu veidu āra entuziastiem.

Mēs uzskatām, ka velns slēpjas detaļās, izstrādājot aksesuārus, kas padarīs jūsu piedzīvojumus labākos, tāpēc katra izstrādājuma izstrāde ir tik īpaša - mēs vēlamies būt pārliecināti, ka mūsu āra aksesuāri darbojas, kad tie jums visvairāk vajadzīgi. Mēs apvienojam cenu un veiktspēju, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo vērtību, ņemot vērā piedzīvojumus, kuros mūsu aksesuāri tiks izmantoti, un izvēloties vispiemērotākās funkcijas, kas jums būs nepieciešamas, vienlaikus atsakoties no nevajadzīgiem papildinājumiem, kas jūs apgrūtinās. Ja iespējams, esam izstrādājuši mūsu piederumus ar daudzfunkcionālām funkcijām, lai palielinātu to daudzpusību un vērtību un lai tos varētu izmantot dažādās aktivitātēs neatkarīgi no tā, kur jūs aizvedīs jūsu piedzīvojums. Mēs esam izstrādājuši inovatīvus jauninājumus, lai pārvarētu izaicinājumus, ar kuriem bieži nākas saskarties brīvā dabā, izmantojot savu pieredzi kā kājāmgājējiem, alpīnistiem un vispārējiem aktīvās atpūtas cienītājiem, lai radītu īpaši funkcionālus aksesuārus, kas, kā mēs zinām, ir nepieciešami jebkura piedzīvojuma laikā. 

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā