Paralēlās līdztekas SW04

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Paralēlās līdztekas SW04

300020
Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 20+ d.d. DPD (15,00 €)
Par cenu un piegādes laiku jautāt pa tel

Apraksts

Strengthens the muscles of arms, legs, waist, abdomen, back and chest. It improves cardiorespiratory fitness. The devices of the Street Workout series are modular and can be freely combined with other elements from the SW series.

Par Outdoor Gym

148465732_101086872024741_2523306540192774566_n_2.png

Aptaukošanās, diabēts, stress, augsts asinsspiediens - šīs slimības mūsdienās dēvē par civilizācijas slimībām. Tās tieši izriet no neveselīga dzīvesveida. Mūsdienu pasaulē mēs dzīvojam nepārtrauktā steigā, tiekamies pēc panākumiem un cenšamies dzīvot ērtāk un labāk. Diemžēl tam nav pozitīvas ietekmes uz mūsu veselību. Mēs sēžam darbā, tad automašīnā un visbeidzot pie televizora. Mazkustīgs dzīvesveids kopā ar pārstrādātu pārtiku, kas pilna ar taukiem un cukuru, ir īsākais ceļš uz aptaukošanos un ar to saistītajām slimībām

.

Diemžēl arvien vairāk cilvēku apzinās nepieciešamību mainīt savu dzīvesveidu. Visapkārt mums tiek propagandēts aktīvs dzīvesveids un patērētāju izpratne par ikdienas uztura izvēli. Āra trenažieri, kas aizvien biežāk redzami parkos, atklātos laukumos un bulvāros, var lieliski kalpot šīs tendences turpināšanai. Kā āra trenažieru ražotājs mēs vēlamies vispilnīgāk apmierināt jūsu vajadzības.

ZPU Romex ir Trainer zīmolu āra trenažieru ražotājs. Visas to ražotās ierīces atbilst Eiropas Savienības drošības nors un tām ir atbilstības sertifikāts. Uzņēmums bija viens no pirmajiem, kas ieviesa ierīces, kas paredzētas gan cilvēkiem ar kustību traucējumiem, gan cilvēkiem ar invaliditāti.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.