• Izpārdošana!
Magnētiskā aproce inSPORTline Lotara Pink

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces

Materiāls
Silikona
Surgical steel
Svars
23 g
Gender
Man
Woman
Magnētu skaits
3 pcs
Type of jewellery
Bracelet
Magnet type
Neodymium
Gift box
yes

Magnetinė apyrankė inSPORTline Lotara Pink

261397
17.99 24.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 6.12€
Garums
  • 18.50 cm
  • 19.50 cm

Krājumu daudzums:
Ir uz vietas, noliktava (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 1-2 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Magnētiskajai aprocei inSPORTline Lotara ir labvēlīga ietekme uz visu ķermeni. Izmantoto materiālu augstā kvalitāte apmierinās ikvienu. Silikona (droša cilvēka veselībai) un ķirurģiskā tērauda kombinācija ir piemērota pat alerģiskiem cilvēkiem un nereaģē ar sviedriem (nerūsē). Trīs neodīma magnēti ir iestrādāti trijās no slīpēta ķirurģiskā tērauda izgatavotās lodītēs, kuras var pārvietot gar siksniņu pēc vēlēšanās. Tādējādi jūs varat pielāgot aproci atbilstoši savam stilam. Neodīma magnēti ir izgatavoti no sakausējuma, kas sastāv no vienas piektdaļas bora un četrām piektdaļām neodīma. Tie ir izgatavoti nelielos izmēros, un ir zināms, ka tie, saskaroties ar ādu, izdala nelielu enerģijas daudzumu. Magnēti ir rūpīgi piestiprināti ar speciālu līmi, kas pārklāta ar aizsargājošu glazētu slāni. Vēl viens magnētu pāris nodrošina ātru un vieglu stiprināšanu. Magnētiskā aproce inSPORTline Lotara nav tikai modes aksesuārs. Tā ir piemērota arī koncentrēšanās uzlabošanai darbā vai sportojot.

Nedīma magnētiem ir vairāki pozitīvi efekti. Unikāls četru tehnoloģiju - magnetterapijas, infrasarkanā starojuma, negatīvi lādētu jonu un germānija - apvienojums nodrošina magnētiskajām rotaslietām nenovērtējamu diapazonu. Tie palielina skābekļa līmeni asinīs, stimulē šūnu reģenerāciju, stabilizē asinsspiedienu un palīdz atbrīvoties no toksiskām vielām. Tiem piemīt pretsāpju iedarbība, tāpēc tie mazina locītavu un muskuļu sāpes, samazina pietūkumus un paātrina atveseļošanos. Tām piemīt arī pretiekaisuma iedarbība, kā arī pozitīva ietekme uz muskuļu sistēmas, saišu un cīpslu deģeneratīvām un iekaisuma slimībām (tenisa elkonis, Ahileja cīpsla). Magnētiskā aproce inSPORTline Lotara efektīvi atvieglos hroniskas kakla vai plecu sāpes, ko izraisa pārslodze, traumas vai stress. Tās palīdz arī zobu sāpju un menstruālo krampju gadījumā. Plaukstas locītavā ir daudz bioloģiski aktīvu punktu, kas saistīti ar iekšējiem orgāniem. Tie palīdz palielināt darba ražīgumu un fizisko sagatavotību. Magnēti neaizstāj medicīnisko aprūpi, tomēr tie ir piemērots palīglīdzeklis šādās lietās.

Par inSPORTline

insportline_brand_baneris_3.png

 

inSPORTline ir lielākais Čehijas fitnesa aprīkojuma, trenažieru un vingrošanas piederumu piegādātājs. Mūsu sortimentā galvenokārt ietilpst elektriskie un manuālie trenažieri, multigigenes un mazāki treniņu rīki visāda vecuma lietotājiem, kas pieejami gan mājas, gan amatieru, gan profesionālai (komerciālai) lietošanai.

Mēs piedāvājam arī masāžas un relaksācijas krēslus, masāžas galdus un dažādus piederumus. Jūs varat izvēlēties dažādus masāžas krēslu modeļus ar dažādām funkcijām un programmām, masāžas galdus un visus pieejamos piederumus gan mājsaimniecības lietošanai, gan profesionālam masāžas salonam.

inSPORTline piedāvā produktus un produktu komplektus, kas paredzēti spēka un izturības treniņiem, svara zaudēšanai, fiziskās sagatavotības uzlabošanai, vingrošanai, izmantojot savu svaru, treniņiem un citiem vingrošanas veidiem. Ir arī daudz jogas un pilates izstrādājumu, kas paredzēti muskuļu izstiepšanai un turpmākai reģenerācijai.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.