Polednik Bērnu velosipēdu cimdi bērniem - Black

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Likra
Mākslīgā āda
Krāsa
Black
Stiprināšana
Velcro
Anti-slip palms
yes
Reflective features
No
Gel filling
yes
Mesh over the back of the hand
no
Designation
Children's

Vaikiškos dviratininko pirštinės Polednik Baby - Juoda

1290664
14.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.1€
Izmērs
  • 3
  • 4
  • 2

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (2 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Bērnu riteņbraukšanas cimdi POLEDNIK Baby Želáci ir viens no pamata aizsargaprīkojuma elementiem. Tiem ir vairākas funkcijas. To galvenā funkcija ir aizsargāt bērnu, kad viņš nokrīt no velosipēda. Turklāt tie absorbē vibrācijas un saglabā rokas sausas. Šie anatomiskas formas cimdi ir izgatavoti no elpojoša un elastīga materiāla Lycra. Plaukstas daļa ir izgatavota no sintētiskās ādas. Priecīgais dizains padarīs cimdus pievilcīgus bērniem. Rezultātā viņi tos pieņems kā dabisku un stilīgu drošības aksesuāru.

Size 5 4 3
Palm width (cm) 8-7 7,5-6 7-6

Par Polednik

slide202101_2.jpg

Uzņēmums POLEDNIK tika dibināts 1994. gadā, un jau kopš tā pirmsākumiem tas nodarbojās ar CIKLISTIKAS RAKIŅU projektēšanu, izstrādi un ražošanu. Laika gaitā piedāvājums tika paplašināts arī FITNESS, MOTOSPORTAM, ZIEMAS SPORTAM GĻUVU vai arī dažiem īpašiem modeļiem pēc pieprasījuma un pēdējā laikā arī SPORTAM APĢĒRĀJUMAM un Aksesuāriem.
Ļaujiet man teikt, ka mans piedāvājums ir nepārspējami plašs. Taču tikai piedāvājuma plašums un modeļu skaits nav noteicošais. Svarīgākais man ir cenas un kvalitātes attiecība, kas ir virs vidējā līmeņa. Šo, iespējams, nedaudz pārdrošo apgalvojumu apliecina ilggadējās partnerattiecības ar maniem klientiem.
Es nebaidos no attīstības un jaunu tehnoloģiju un materiālu izmantošanas, kas uzlabo manu izstrādājumu funkcionalitāti vai izskatu. Tomēr visi šie jauninājumi tiek ieviesti praksē tikai tad, kad tie gūst panākumus nopietnos testos.Ļoti revolucionārs ir funkcionālā auduma COOLMAX EXTREME sudraba jonus saturoša auduma izmantošana velosipēdistu cimdu modelī SILVERIONIX.
. Šos POLEDNIK® cimdus izmantoja ČEHIJAS NACIONĀLĀS komandas un ārzemju riteņbraucēji, un tos izmantoja OLIMPIJAS IZMESES , VALSTU un EIROPAS Čempionātos.
Bet bez riteņbraucējiem POLEDNIK® cimdus izmanto arī tādi motosportisti kā Mr. IVO KASTAN DAKARRALLY laikā. Šis braucējs uzstādīja pasaules ātruma rekordu ar modelis MONSTER Bonevilā, ASV

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.