Vīriešu skriešanas apavi Inov-8 Parkclaw 275 GTX (S) - Black/Blue

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Krāsa
Black/Blue

Vyriški bėgimo batai Inov-8 Parkclaw 275 GTX (S) - Juoda, mėlyna

265039
196.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 9.67€
Izmērs
  • 42

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-6 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Vīriešu taku skriešanas apavi Inov-8 Parkclaw 275 GTX (S) nodrošina, ka jūsu kājas būs sausas un ērtas arī visnelabvēlīgākajos taku skriešanas apstākļos. Ar pilnīgi jauno GORE® Invisible Fit sistēmu jūs varat izbaudīt visas aizsargapavu tehnoloģijas priekšrocības ar parastu skriešanas apavu piegulumu un sajūtu. GORE-TEX® membrāna ir izstrādāta tā, lai diskrētākajā veidā savienotos tieši ar apavu virsu, tādējādi radot aizsargapavus, kas nodrošina kājām sausumu un komfortu vissmagākajos skriešanas apstākļos. Powerflow+ starpzoles tehnoloģija nodrošina labāku triecienu absorbciju un enerģijas atdevi nekā standarta starpzoles. Tā kā apavam ir agresīva ārējā zole uzlabotai saķerei, tas lieliski darbojas gan uz takām, gan takām. Vīriešu taku skriešanas apavi Inov-8 Parkclaw 275 GTX (S) ir izgatavoti no bezšuvju un elpojošiem materiāliem, kas ir labāk piemēroti taku gružu un vides izturībai.


Jums vairs nebūs jāpārlec pāri peļķēm

Būsiet aizsargāti ar GORE® Invisible Fit tehnoloģiju, GORE-TEX membrāna ir piestiprināta tieši pie virsas. Tas novērš grumbiņas un krokas augšdaļā, tāpēc spiediena punkti un tulznas ir ievērojami mazākas un palielinās kustību brīvība un elastība. Līdztekus uzlabotai konstrukcijai GORE® Invisible Fit tehnoloģija nozīmē, ka šie apavi ir līdz pat 50 procentiem ātrāki izžūst, ļaujot skrējējiem justies pārliecinoši un ērti jebkuros laika apstākļos.



Ultra gluda un amortizēta gaita

Brauciet bez piepūles jebkuros ceļa apstākļos ar jauno Powerflow+ starpzoles tehnoloģiju. Powerflow+ nodrošina 10% labāku triecienu absorbciju un 25% labāku enerģijas atdevi nekā standarta starpzoles

.


Vispusīga rokturis

Nedaudz agresīvāks, taku stila radziņu raksts, salīdzinot ar apavu, kas paredzēti skriešanai pa ceļiem, taču plašā radziņu virsma nodrošina gludumu, skrienot pa ceļiem.



Nodrošināts jebkurā situācijā

Iekšējais papēža pretslāpētājs apņem apavu aizmugurējo daļu un nodrošina atbalstu papēdim. Šī papildu balsta nodrošināšana veicina pēdas stabilitāti un palīdz nogurušam skrējējam saglabāt labāku gaitu.



Pieaugstināta izturība

Izstrādāti vairāk aizsargājoši, izturīgāki augšējie materiāli, kas labāk piemēroti taku gružiem un videi

.




Kopšākās funkcijas:

  • GORE-TEX membrāna ir piestiprināta tieši pie virsas.
  • Divkāršs starpzoles (POWERFLOW+) perfektam saķerim.
  • Agresīva ārējā zole labākai veiktspējai uz celiņiem, kā arī takām
  • DBF polimēru pastiprinājums apņem kāju, nodrošinot lielisku stabilitāti.
  • Divāds virsējais slānis, kas labāk piemērots taku gružu un vides izturībai.
  • Iekšējais papēža atbalsts palīdz nostiprināt pēdu vietā.
  • Šņorēšana gar pēdas daļu
  • Perfekts ikdienas lietošanai parkos un mežos


Šodien pasaulē pazīstamais zīmols Inov-8 tika dibināts 2003. gadā Ziemeļanglijā. Dažu mēnešu laikā tā vienīgais apavu pāris iemantoja slavu profesionālu skrējēju vidū un pat izpelnījās "Gada labāko skriešanas apavu" balvu. Kopš tā laika Inov-8 komanda ir nākusi klajā ar vairākām revolucionārām tehnoloģijām, kas neatgriezeniski mainīja skatījumu uz skriešanas apaviem. Viņu apavi ir viegli, elastīgi, lieliski amortizē triecienus, iztur jebkādus laikapstākļus un specializējas dažādās virsmās.

Apavu platums / virsas forma - izmēru tabula:

(P) PRECISION(M) MEDIUM(S) STANDARD
(1) šaurā zābaka koka precizitāte, šaurākais griezums (2) šaurs zābaku koks precīzs, platāks griezums (3) vidēji plats zābaku koks vidējs, vidēji plašs griezums (4) plats zābaku koks standarta, vidēji plats griezums (5) plats zābaku koks standarta, plašs griezums

Par Inov-8

13912708_10150687033064969_2340808878846088610_n_2.jpg

INOV-8 ir apavu, apģērbu un aprīkojuma zīmols, kas paredzēts apņēmīgiem taku un bezceļu skrējējiem, fitnesa sportistiem un piedzīvojumu meklētājiem, kuri pārvar robežas un stiepj apgrūtinājumus.

No 2003. gada, kad to dibināja Veins Edijs (Wayne Edy), inov-8 ir pazīstams kā pasaules līderis saķeres jomā. Šis zīmols dzīvo saskaņā ar filozofiju, ka sportista mijiedarbība ar vidi ir vissvarīgākais faktors, izstrādājot produktus. Mūsu ekipējums ir viegls, ātrs un vienmēr inovatīvs, kā to pierāda mūsu novatoriskā brīnummateriāla grafēna izmantošana sporta apavos.

Pateicoties mūsu kā zīmola veiklībai, mēs spējām apsteigt citus lielos sporta uzņēmumus, lai izmantotu mūsu patentēto grafēna tehnoloģiju. Mēs esam pasaulē pirmais un vienīgais zīmols, kas sporta apavos izmanto brīnummateriālu.

Mēs sākām strādāt pie projekta 2016. gada decembrī kopā ar Mančestras Universitāti, kurā atrodas Nacionālais grafēna institūts. Divi zinātnieki, kuri 2010. gadā universitātē pirmie izolēja grafēnu no grafīta, kopš tā laika ir saņēmuši Nobela prēmiju fizikā.

Mēs nekad nesekojam līdzi citiem, mēs paši izrokam savu ceļu.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.