Skrituļslidas Fila Primo Comp - 2020

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Not specified
Tips
Fixed size rollers
Krāsa
Black
Svars
3 kg
Maksimālā slodze
100 kg
Gultņi
ABEC 5
Rāmja materiāls
Composite
Izmērs
Optional
Wheel diameter
80 mm
Stiprināšana
Buckle
Kombinēts
Mežģīnes
Velcro
Wheels material
PU
Riteņu cietība
82 A

Riedučiai Fila Primo Comp – 2020

280971
112.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 6.42€
Izmērs
  • 41
  • 42
  • 43

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (4,90 €)

Apraksts

The Rollerblades FILA Primo Comp ir stilīgas fitnesa skrituļslidas, kas galvenokārt piemērotas iesācējiem. Kompozīta rāmis ir ne tikai izturīgs, bet arī viegls, pateicoties tam, tas neradīs spiedienu uz kājām, nodrošinot maksimālu kontroli visu laiku. Apavu iekšpuse ir veidota tā, lai pielāgotos jūsu pēdu formai. Turklāt SoftWear tehnoloģija padara apavus ārkārtīgi ērtus, novēršot spiediena pēdas uz pēdas. Savukārt Air Flow ventilācijas sistēma nodrošina augstu komforta līmeni, aizvadot sviedrus prom no ādas un tādējādi saglabājot kājas sausas. Papildus izturīgajam rāmim, Rollerblades FILA Primo Comp ir arī 80 mm riteņi un augstas kvalitātes ABEC 5 gultņi, kas nodrošina drošu un vienmērīgu braucienu. Viss iepriekš minētais, kā arī cieši piegulošā konstrukcija un skaists dizains padara šos skrituļslidas ideāli piemērotas iesācējiem.

Par Fila

Fila-fall-winter-banner_1950x_2.jpg

FILA stāsts sākas 1911. gadā klusā Itālijas pilsētiņā Alpu pakājē. Četri brāļi nodrošina savas dzimtās pilsētas Biella iedzīvotājus ar siltu apģērbu - ar vienu vīziju: augstas kvalitātes materiāla, klasiska dizaina un nedogmatiskas praktiskuma kombinācija. Šī apņemšanās drīz vien padarīja 1923. gadā dibināto manufaktūru, kas sākotnēji galvenokārt ražoja apakšveļu, pazīstamu visā Itālijā. Vispasaules izrāviens beidzot notika 1974. gadā - ar sporta apģērbu kolekciju, kas galvenokārt revolucionizēja tenisa apģērbu dizainu. Dizainera Pjēra Luidži Rolando (Pier Luigi Rolando) radītā White Line kolekcija bija provokatīva, netradicionāla, tomēr vienkārša un godīga. Viņa piedāvāja autentisku sporta apģērbu ar kosmopolītisku šarmu. FILA ne tikai piešķīra tenisa sportam krāsu, ko iepriekš raksturoja balti audumi, bet arī jaunu, pārlaicīgu izskatu, kas apceļoja visu pasauli.

Līdz pat šai dienai FILA simbolizē izsmalcinātību un itāļu meistarību un iedvesmo pāri sporta robežām līdz pat metropoļu ielām un modes skates podestiem. Vairāk nekā 100 gadu ilgā veiksmes stāsta pamatā ir nesatricināma inovāciju filozofija un vienmēr kustības gars. Zīmola uzdevums ir radīt izsmalcinātu modi, kas pārsteidz ar savu veiktspēju, dizainu un elastīgumu. FILA jau sen ir kļuvis par kulta zīmolu, kas ir neatņemama modes, sporta un popkultūras sastāvdaļa.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.