inSPORTline Compleano AG+ kompresijas zeķes līdz ceļgaliem - Black

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Krāsa
Black
Gender
Man
Woman
Cut
Knee high
Attributes
Compression
antibacterial
functional

Kompresinės kojinės iki kelių inSPORTline Compleano AG+ - Juoda

1310446
21.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 3.74€
Izmērs
  • 35-38
  • 39-42
  • 43-45

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Kompresijas zeķes inSPORTline Compleano AG+ ir ērtas aktīvās zeķes, kas piemērotas gan sportam, gan ikdienas lietošanai. Lai palielinātu to antibakteriālās īpašības un novērstu pelējuma veidošanos un smakas rašanos, audumam tika pievienots polipropilēna materiāls (Siltex AG+), kas satur sudraba jonus. Pateicoties unikālajam šķērsgriezumam, šis materiāls efektīvi novada sviedrus prom no ādas. Pateicoties auduma sastāvā esošajam elastānam, zeķes ir elastīgas, tāpēc tās lieliski pieguļ, bet pastiprināti mīkstie paneļi paaugstinātas slodzes zonās nodrošina papildu komfortu.

Strong

kompresijas materiāls palīdz mazināt pēdu pietūkumu, veicina asinsriti kājās un tādējādi nodrošina asins apasiņošanu ar skābekli. Šīs zeķes var arī palīdzēt ātrāk atgūties pēc intensīvas fiziskas aktivitātes, jo kompresija palīdz no muskuļiem izvadīt pienskābi, kas veidojas spraigas fiziskas slodzes laikā. Tā rezultātā kājas jutīsies vieglākas un mazāk nogurušas. Tāpēc katram sportistam vajadzētu šādas zeķes. Tomēr kompresijas zeķes inSPORTline Compleano AG+ ir piemērotas ne tikai sportistiem, bet arī tiem, kuri bieži dodas garos ceļojumos vai strādā sēdus darbu.


.

Par inSPORTline

insportline_brand_baneris_3.png

 

inSPORTline ir lielākais Čehijas fitnesa aprīkojuma, trenažieru un vingrošanas piederumu piegādātājs. Mūsu sortimentā galvenokārt ietilpst elektriskie un manuālie trenažieri, multigigenes un mazāki treniņu rīki visāda vecuma lietotājiem, kas pieejami gan mājas, gan amatieru, gan profesionālai (komerciālai) lietošanai.

Mēs piedāvājam arī masāžas un relaksācijas krēslus, masāžas galdus un dažādus piederumus. Jūs varat izvēlēties dažādus masāžas krēslu modeļus ar dažādām funkcijām un programmām, masāžas galdus un visus pieejamos piederumus gan mājsaimniecības lietošanai, gan profesionālam masāžas salonam.

inSPORTline piedāvā produktus un produktu komplektus, kas paredzēti spēka un izturības treniņiem, svara zaudēšanai, fiziskās sagatavotības uzlabošanai, vingrošanai, izmantojot savu svaru, treniņiem un citiem vingrošanas veidiem. Ir arī daudz jogas un pilates izstrādājumu, kas paredzēti muskuļu izstiepšanai un turpmākai reģenerācijai.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.