Women’s Sweatshirt Ferrino Tailly, Black - Black

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Polyester
Tips
Sweatshirt
Krāsa
Black
Paredzētais lietojums
Sports
Izmērs
L
M
S
XL
XS
Gender
Woman

Moteriškas džemperis Ferrino Tailly, juodas - Juoda

265330
108.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 6.18€
Izmērs
  • XS

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-6 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Sveiksvārtsvārtsvārtsvārtsvārtsvārts FERRINO Tailly Jacket Woman New ir populārs džemperis, kas izgatavots no Polartec Power Dry elastīga izolācijas materiāla, kuram piemīt izcilas siltumizolācijas un sviedru novadīšanas īpašības.Tas ir cieši piegulošs džemperis, kas efektīvi novada sviedrus no ādas. Materiāls, no kura ir izgatavots svīteris, ir elastīgs, nodrošinot maksimālu kustību brīvību. Plakanās šuves jums netraucēs, nodrošinot komfortu valkāšanas laikā.

Elastīgās aproces un īkšķu caurumi novērš piedurkņu saraušanos. Rāvējslēdzējs ir pārklāts ar atloku, kas nodrošina maksimālu komfortu. Jūs varat novērtēt arī divas lielas rāvējslēdzēja aizdares kabatas, kurās varat ievietot priekšmetus, kas jums vienmēr jābūt pa rokai. Vīriešu sporta jaka FERRINO Tailly Jacket Woman New ir piemērota lietošanai brīvā dabā visa gada garumā. Tā ir ideāli piemērota skriešanai, slēpošanai, braukšanai ar velosipēdu vai slidošanai aukstā laikā.



Par Ferrino

Ferrino_Solo.jpg

FERRINO - Aprīkojums, ko izmanto labākie jūsu lieliem un maziem piedzīvojumiem: "MĒS IZSTRĀDĀJAMI, PAMATOT VISIEM PĒTĪJUMUS, PROFESIONĀLIEM UN NEPROFESIONĀLIEM IZMANTOJIEM".

Jums ir jādomā plaši, ja vēlamies pārvarēt savas robežas un sasniegt jaunus mērķus. Un mēs to darām katru dienu jau vairāk nekā 150 gadus.

Ja jūs sapņojat par nākamajiem piedzīvojumiem, tad mēs vēlamies jums palīdzēt un pavadīt jūs un jūsu piedzīvojumu garu drošākā un ērtākā rītdienā.

Un tāpēc mums nākotne nozīmē būt izcilam vispusīgam āra izstrādājumu uzņēmumam, un mēs vēlamies, lai mūsu kvalitatīvie produkti runātu paši par sevi, lai par tiem runātu visu vecumu profesionāļi un piedzīvojumu mīļotāji visā pasaulē.

 

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.