Motocikla ķivere Cassida Jet Tech Corso - Black Matte/Grey

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Krāsa
Black Matte/Grey
Svars
1450 g
Sun visor
yes
Detachable lining
yes
Korpusa materiāls
Polikarbonāts
Air vents
yes
Shield
yes

Moto šalmas Cassida Jet Tech Corso - Matinė juoda, pilka

1290410
116.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 6.68€
Izmērs
  • XL (61-62)
  • XS (53-54)
  • S(55-56)

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-6 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Motociklu ķivere Cassida Jet Tech Corso ir ideāli piemērota braukšanai pilsētā, tā ir piemērota mopēdiem, motorolleriem un čoperiem. No polikarbonāta izgatavotais anatomiski veidotais apvalks nodrošina maksimālu izturību pret triecieniem un lielisku karstumizturību. Šo ķiveri ir izgatavojis leģendārais čehu ražotājs, un tai ir arī garš vizieris un saulessargs. Jūs varat novērtēt arī mikrometrisko sprādzes aizdari. Nepieciešama arī noņemama un mazgājama odere. Polsterējums ir ļoti ērts un elpojošs. Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, šai ķiverei ir arī aizveramas gaisa atveres. Viss iepriekš minētais padara Motocikla ķiveri Cassida Jet Tech Corso par populāru motociklistu ķiveri.


.

Par Cassida

cassida-helmets.jpg

 

Cassida ķiveres zina, iespējams, ikviens, kurš divu riteņu pasauli sasniedzis ar čehu motociklu zīmolu Jawa un ČZ starpniecību. Populārās ķiveres, ko izmantoja vairāku paaudžu motociklu braucēju veselības aizsardzībai. Mēs kā divu riteņu fani ar aizraušanos ar visu, kas saistīts ar diviem riteņiem, negribējām, lai šī leģenda aiziet nebūtībā, tāpēc nolēmām to atdot pašu spēkiem, lai piedāvātu tās šarmu ne tikai čehu motociklu entuziastiem.

Šodien Cassida ķiveres ir čehu dizaineru un izstrādātāju produkts, kuri cenšas pielikt visas pūles, lai radītu mūsdienīgu dizainu, tehniskas detaļas, funkcionalitāti, bet vienlaikus saglabātu šī ķiveru zīmola oriģinālo seju. Ķiveres tiek ražotas sadarbībā ar rūpnīcām, kurām ir ilggadēja pieredze šajā jomā. Izstrādājumi tiek rūpīgi testēti, lai tie atbilstu mūsdienu lietotāju vajadzībām un drošības standartiem.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.