Moto ķivere Cassida Compress 2.0 Refraction - Black Matte/Grey/Red

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Krāsa
Black Matte/Grey/Red
Svars
1650 g
Sun visor
yes
Detachable lining
yes
Korpusa materiāls
Polikarbonāts
Air vents
yes

Moto šalmas Cassida Compress 2.0 Refraction - Juoda matinė, pilka, raudona

1290492
192.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 9.46€
Izmērs
  • XL (61-62)
  • XS (53-54)

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-6 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Motociklu ķiverei Cassida Compress 2.0 Refraction ir polikarbonāta apvalks, kas nodrošina aizsardzību trieciena gadījumā, un integrēta, izvelkama saules aizsega, kas ļauj braucējam skaidri redzēt tiešā saulē. Jūs varat novērtēt arī Pinlock ieliktni, kas novērš miglošanos.

Tā ir piepūšami vaigu spilventiņi, kas ļauj ķiveres iekšpusi pielāgot jūsu galvas formai. Turklāt tai ir arī noņemams un mazgājams polsterējums. Siksna ar mikrometrisku sprādzi ļauj viegli uzvilkt/noņemt ķiveri. Viss iepriekš minētais padara Flip-Up Motociklu ķiveri Cassida Compress 2.0 Refraction par perfektu motociklistu ķiveri.


.

Par Cassida

cassida-helmets.jpg

 

Cassida ķiveres zina, iespējams, ikviens, kurš divu riteņu pasauli sasniedzis ar čehu motociklu zīmolu Jawa un ČZ starpniecību. Populārās ķiveres, ko izmantoja vairāku paaudžu motociklu braucēju veselības aizsardzībai. Mēs kā divu riteņu fani ar aizraušanos ar visu, kas saistīts ar diviem riteņiem, negribējām, lai šī leģenda aiziet nebūtībā, tāpēc nolēmām to atdot pašu spēkiem, lai piedāvātu tās šarmu ne tikai čehu motociklu entuziastiem.

Šodien Cassida ķiveres ir čehu dizaineru un izstrādātāju produkts, kuri cenšas pielikt visas pūles, lai radītu mūsdienīgu dizainu, tehniskas detaļas, funkcionalitāti, bet vienlaikus saglabātu šī ķiveru zīmola oriģinālo seju. Ķiveres tiek ražotas sadarbībā ar rūpnīcām, kurām ir ilggadēja pieredze šajā jomā. Izstrādājumi tiek rūpīgi testēti, lai tie atbilstu mūsdienu lietotāju vajadzībām un drošības standartiem.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.