W-TEC Excellenta motocikla jaka - Thunderstorm Gray

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Polyester
Krāsa
Thunderstorm Gray
Reflective features
Yes
Ventilation
Yes
Detachable layer
yes
Protectors
yes
Trouser zipper connection
yes
Removable protectors
yes

Moto striukė W-TEC Excellenta - Pilka

262703
198.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 9.78€
Izmērs
  • M
  • S

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-6 d.d. DPD (4,90 €)

Apraksts

Tūrisma motocikla jaka W-TEC Excellenta ir augstākās kvalitātes trīsslāņu motocikla jaka, kas izgatavota no augstākās kvalitātes materiāliem ar noņemamiem gumijas aizsargiem uz saspringtajām daļām (elkoņiem, pleciem un muguras). Izgatavota no izturīga poliestera, un tās ārējā daļā ir Visionight atstarojošie elementi, kas uzlabo braucēja redzamību vājā apgaismojumā, tādējādi uzlabojot viņa pasīvo drošību.

.

Jūs varat novērtēt arī elpojošo sietu iekšpusē, kas kopā ar regulējamām ventilācijas atverēm un paneļiem uz krūtīm un apakšdelmiem nodrošina komfortu un uzlabo gaisa cirkulāciju, kas īpaši noderēs karstajās vasaras dienās. Turklāt aukstā laikā varat pievienot arī noņemamu termoveļu. Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, noņemamā, ūdensnecaurlaidīgā Reissa membrāna ļauj braukt arī lietus laikā.

Tūrisma motocikla jakai W-TEC Excellenta ir arī vairākas praktiskas kabatas visām nepieciešamajām lietām. Kabata, kas paslēpta zem galvenā rāvējslēdzēja atloka, ir ideāli piemērota dokumentu glabāšanai, savukārt lielajā kravas kabatā muguras apakšējā daļā var glabāt lielākus priekšmetus. Iekšējās kabatas uz termoveļas ir obligāta lieta, savukārt īpašā ūdensnecaurlaidīgā kabata, kas lieliski piemērota monētām vai citiem sīkiem priekšmetiem, ir jauks papildinājums.

Savelkamās siksniņas uz piedurknēm un vidukļa ļauj jums pielāgot jakas izmēru, lai tā jums perfekti piestāvētu. Tūres motocikla jaka W-TEC Excellenta ir droša, funkcionāla un ērta jaka visiem motociklu braucieniem.


.

Par W-TEC

wtec.jpg

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.