Женский цельный купальник Nebbia High Energy Monokini 560 - Yellow

ПОТРЕБИТЕЛЬСКАЯ ГАРАНТИЯ

  • 30 дневная гарантия возврата
  • 24 месячная гарантия для физических лиц
  • Бесплатная консультация
  • 30 дневная гарантия возврата
  • 24 месячная гарантия для физических лиц
  • Бесплатная консультация

Цвет
Yellow
Gender
Woman

Sieviešu viendaļīgais peldkostīms Nebbia High Energy Monokini 560 - Yellow

1291235
5999
С НДС
Размер
  • M

Stock Quantity:
Available in Supplier store (1 pcs)
Delivery terms:
Prekę pristatysime Jums per: 2-4 d.d. DPD (3,90 €)

Описание

Viengabala peldkostīms sievietēm Nebbia High Energy Monokini 560 ir daļa no īpašas apģērbu kolekcijas, kas izgatavota no pārstrādātas okeāna plastmasas. Šis audums, kas izgatavots no pārstrādātas okeāna plastmasas, izvada sviedrus un ļoti ātri žūst. Veidojot šo kolekciju, Nebbia izmantoja poliestera dziju, kas radīta no okeānos atgūtiem priekšmetiem (piemēram, plastmasas tīkliem, maisiņiem un pudelēm), lai radītu šo pārsteidzošo aktīvo apģērbu! tērps ir tik ērts, ka jūs nevēlēsieties to novilkt!

ergonomiskās šuves nodrošina, ka bikini augšdaļa vienmēr paliek savā vietā. Brazīliešu piegriezums, garais pacēlums un izgriezuma efekts aizmugurē ļauj jums parādīt savus sēžamvietu muskuļus. Pateicoties šņorējumam, ar iegarenu muguru, jūs pievērsīsiet daudz skatītāju uzmanību. Šis peldkostīms liks jums justies drosmīgai, pārliecinātai un seksi. Turklāt tam ir divkāršs oderējums, tāpēc to nevarēs redzēt cauri. Šī kolekcija cildina mūsu skaisto planētu. Pievienojieties Nebbia šajos svētkos!


About Nebbia

4d96ba2382da223f8e2f7f552fbef201_5.jpg

Кто стоял в начале нашей истории? Станка и Мартин, основатели NEBBIA, и их невероятная страсть и одержимость фитнесом и бодибилдингом. Не только благодаря их страсти, но и в результате всего пота, боли, самоотречения и постоянной мотивации, путешествие компании NEBBIA началось в 1997 году.

МАГАЗИН СПОРТИВНЫХ ТОВАРОВ

Открыть I - V:  9.00 - 18.00 

Нужен совет?

МАГАЗИН СПОРТИВНЫХ ТОВАРОВ

Открыть I - V:  9.00 - 18.00 

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Product added to wishlist
Product added to compare.