• В продаже!
Магнитный браслет inSPORTline Lotara Pink

ПОТРЕБИТЕЛЬСКАЯ ГАРАНТИЯ

  • 30 дневная гарантия возврата
  • 24 месячная гарантия для физических лиц
  • Возможность оплаты при получении товара
  • 30 дневная гарантия возврата
  • 24 месячная гарантия для физических лиц
  • Возможность оплаты при получении товара

Материал
Surgical steel
Силикон
Масса
23 g
Gender
Man
Woman
Количество магнитов
3 pcs
Type of jewellery
Bracelet
Magnet type
Neodymium
Gift box
yes

Magnetinė apyrankė inSPORTline Lotara Pink

261397
17.99 24.99
С НДС
Place an order within 15h 15m 08s And we will send your order today
Длина
  • 18.50 cm
  • 19.50 cm

Stock Quantity:
Available in Kaunas store (1 pcs)
Delivery terms:
Prekę pristatysime Jums per: 1-2 d.d. DPD (3,90 €)

Описание

Magnētiskajai aprocei inSPORTline Lotara ir labvēlīga ietekme uz visu ķermeni. Izmantoto materiālu augstā kvalitāte apmierinās ikvienu. Silikona (droša cilvēka veselībai) un ķirurģiskā tērauda kombinācija ir piemērota pat alerģiskiem cilvēkiem un nereaģē ar sviedriem (nerūsē). Trīs neodīma magnēti ir iestrādāti trijās no slīpēta ķirurģiskā tērauda izgatavotās lodītēs, kuras var pārvietot gar siksniņu pēc vēlēšanās. Tādējādi jūs varat pielāgot aproci atbilstoši savam stilam. Neodīma magnēti ir izgatavoti no sakausējuma, kas sastāv no vienas piektdaļas bora un četrām piektdaļām neodīma. Tie ir izgatavoti nelielos izmēros, un ir zināms, ka tie, saskaroties ar ādu, izdala nelielu enerģijas daudzumu. Magnēti ir rūpīgi piestiprināti ar speciālu līmi, kas pārklāta ar aizsargājošu glazētu slāni. Vēl viens magnētu pāris nodrošina ātru un vieglu stiprināšanu. Magnētiskā aproce inSPORTline Lotara nav tikai modes aksesuārs. Tā ir piemērota arī koncentrēšanās uzlabošanai darbā vai sportojot.

Nedīma magnētiem ir vairāki pozitīvi efekti. Unikāls četru tehnoloģiju - magnetterapijas, infrasarkanā starojuma, negatīvi lādētu jonu un germānija - apvienojums nodrošina magnētiskajām rotaslietām nenovērtējamu diapazonu. Tie palielina skābekļa līmeni asinīs, stimulē šūnu reģenerāciju, stabilizē asinsspiedienu un palīdz atbrīvoties no toksiskām vielām. Tiem piemīt pretsāpju iedarbība, tāpēc tie mazina locītavu un muskuļu sāpes, samazina pietūkumus un paātrina atveseļošanos. Tām piemīt arī pretiekaisuma iedarbība, kā arī pozitīva ietekme uz muskuļu sistēmas, saišu un cīpslu deģeneratīvām un iekaisuma slimībām (tenisa elkonis, Ahileja cīpsla). Magnētiskā aproce inSPORTline Lotara efektīvi atvieglos hroniskas kakla vai plecu sāpes, ko izraisa pārslodze, traumas vai stress. Tās palīdz arī zobu sāpju un menstruālo krampju gadījumā. Plaukstas locītavā ir daudz bioloģiski aktīvu punktu, kas saistīti ar iekšējiem orgāniem. Tie palīdz palielināt darba ražīgumu un fizisko sagatavotību. Magnēti neaizstāj medicīnisko aprūpi, tomēr tie ir piemērots palīglīdzeklis šādās lietās.

About inSPORTline

insportline_brand_baneris_3.png

 

inSPORTline является крупнейшим чешским поставщиком фитнес-оборудования, фитнес-тренеров и аксессуаров для тренировок. Наш ассортимент включает в себя в основном электрические и ручные тренажеры, мультитренажеры и более мелкое оборудование для тренировок для пользователей всех возрастов, доступное для домашнего, любительского и профессионального (коммерческого) использования.

inSPORTline.

Мы также предлагаем массажные и релаксационные кресла, массажные столы и различные аксессуары. Вы можете выбрать различные модели массажных кресел с различными функциями и программами, массажные столы и все доступные аксессуары, как для домашнего использования, так и для профессионального массажного салона.

Вы можете выбрать массажные кресла с различными функциями и программами, массажные столы и все доступные аксессуары.

inSPORTline предлагает товары и наборы товаров для тренировки силы и выносливости, похудения, улучшения физической формы, тренировок с использованием собственного веса, workout и других видов физических упражнений. Также здесь представлено множество товаров для йоги и пилатеса для растяжки мышц и последующего восстановления.

МАГАЗИН СПОРТИВНЫХ ТОВАРОВ

Открыть I - V:  9.00 - 18.00 

Нужен совет?

МАГАЗИН СПОРТИВНЫХ ТОВАРОВ

Открыть I - V:  9.00 - 18.00 

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Product added to wishlist
Product added to compare.