• Tikai tiešsaistē
Zāģa asmens Silky Pocketboy Curve 170-8

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Carbon steel
Tips
Blade
Svars
35 g
Ražotājs
Silky
Asmens garums
17 cm
Tērauda tips
Carbon
Warranty period
24 months
Cutting direction
Backwards
Tooth spacing [lb. × mm]
8 × 30

Pjūklo geležtė Silky Pocketboy Curve 170-8

415282
29.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.1€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Silky Pocketboy Curve zāģa 170-8 rezerves zāģa asmens, kas paredzēts svaigas un mitras koksnes griešanai.

Zāģa asmens ir izgriezts ar lāzeru no augstākās kvalitātes japāņu tērauda, kas pārklāts ar hroma kārtu, aizsargājot pret koroziju, kaitīgiem ārējiem faktoriem un koku sulām.

Zobi, kas iestrādāti 4 plaknēs, ir impulsa rūdīti, pateicoties kam griezējlīste ir cieta un izturīga, bet pārējā asmens daļa saglabā atbilstošu elastību un lokanību. Tas novērš zāģa lūšanu pat nepareizas vai neuzmanīgas lietošanas gadījumā. Precīzi uzasinātajiem zāģa asmens zobiem ar smilšu pulksteņa šķērsgriezumu ir perfekti gluda virsma, kas novērš zāģa aizķeršanos darba laikā.

Zāģa asmens ar maigu lokveida profilu paātrina griešanu un palielina darba efektivitāti līdz pat 15-20 %. Nedaudz ovālā forma neļauj zāģim izkrist no griezuma un atvieglo zaru griešanu virs mūsu rokām.

.

Lai uzlabotu un palielinātu darba efektivitāti un komfortu, viens no zāģa asmens zobiem ir vērsts uz āru. Tas paātrina skaidu aizvākšanu un nodrošina gandrīz ideāli gludu sagrieztas koksnes virsmu.

Starptautiskā tipa 170 mm garajam zāģa asmenim ir 8 zobi uz katriem 30 mm tā garuma, tāpēc tas ir vislabāk piemērots svaigas koksnes līdz 85 mm biezuma zāģēšanai.

Sagatavotais iegriezums kokā ir 1,2 mm plats.

Par Silky

img-oibef6u8apucon88lnr2abcaxtcldvy6313bd0f968.png

 

Silky ir Japānas koka rokas zāģu, zāģu asmeņu, dārza šķēres un teleskopisko zāģu ražotājs.

Zāģi ir izgatavoti no labākā japāņu nažu tērauda, kas nodrošina nepārspējamu asumu un neticamu griešanas efektivitāti. Īpašais asmeņu dizains, augstākā izmantotā tērauda kvalitāte un milzīgā funkcionalitāte padara Silky zāģus īpaši iecienītus izdzīvošanas mīļotāju, tūristu, mednieku un cilvēku vidū, kuri meklē augstas kvalitātes instrumentus par pieņemamu cenu. Mūsu piedāvājumā ir vairāki desmiti Silky rokas zāģu modeļu ar dažāda garuma, konstrukcijas un paredzētās izmantošanas veidiem. Populārākie Silky saliekamie instrumenti ir Silky Pocketboy kabatas zāģis un pilna izmēra Silky Bigboy zāģis.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā